171 600,00  88.0㎡ 4h+kt, 2 kph, lasitettu parveke, terassi

Kukonharja 1 A 9, 01300 Vantaa

Vantaan Kukonaskeleen upea uudiskohde tarjoaa huoletonta ja turvallista asumista perheystävällisessä ympäristössä.

Tässä 88-neliöisessä toisen kerroksen asunnossa on lasitettu länsiparveke ja koko huoneiston levyinen terassi. Käytännölliset säilytystilat ja laadukkaat sisustusmateriaalit kruunaavat asumisviihtyvyyden. Olohuoneen yhteydessä on keittotila, jossa on Puustellin modernit kaapit sekä Boschin kodinkoneet. Olohuoneesta pääsee kätevästi lasitetulle parvekkeelle.

Kahden makuuhuoneen lisäksi tähän kotiin kuuluu kolmas, omalla sisäänkäynnillä ja kylpyhuoneella varustettu suuri huone. Huone soveltuu hyvin itsenäistyvän nuoren tarpeisiin tai vaikkapa yrittäjän yksityiseksi tilaksi. Myös täällä järjestys pysyy yllä liukuovellisen Elfan säilytysjärjestelmän avulla.

Lisäneliöitä tarjoaa korttelipihan puolelle avautuva terassi, jonne on kaksi sisäänkäyntiä. Suojaisalla korttelipihalla sijaitsee myös taloyhtiön viihtyisä pihasauna.

Mahtava perhekoti, jossa pääset nauttimaan rivitalomaisesta asumisesta kerrostalon etuuksin.

Huoneiston yhteydessä on mahdollisuus ostaa pihapaikka hintaan 6500EUR ja/tai autohallissa oleva autopaikka hintaan 10 000EUR.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Larissa Hukkataival p. 0400 575 837
larissa.hukkataival (at) ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, varaa maksuton arviokäynti www.ylinkerros.fi/arviokäynti

Perustiedot

Sijainti Vantaa Koivuhaka
Kukonharja 1 A 9, 01300 Vantaa
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 4h+kt, 2 kph, lasitettu parveke, terassi
Asuinpinta-ala 88.0 ㎡
Kerros 2/4/4
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 171 600,00 
Velkaosuus 178 400,00 €
Velatonhinta 350 000,00 €
Vapautuu Kun kohde valmistuu

Huoneiston tiedot

Parvekkeen kuvaus Lasitettu parveke länteen
Sauna Ei
Ranta ER
Ikkunoiden suunta/näkymät Olohuone ja keittotila länteen, makuuhuoneet itään
Keittiön kuvaus Ajattoman ja modernin vaalean keittotilan varusteina Boschin korkeat kylmälaitteet, kalustepeitteinen astianpesukone, keraaminen keittotaso ja uuni sekä liesikupu. Pöytätasot mustaa kestävää laminaattia. Kodinkoneet ovat ruostumatonta terästä.
Kylpyhuoneen kuvaus Moderneissa kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys ja suihkunurkka kirkkain taitelasiovin. Isommassa kylpyhuoneessa on korkea pyykkikaappi ja molempiin kylpyhuoneisiin on asennettu valaistut peilikaapit allaskalusteineen. Pesutornille on paikkavaraus. Lattialaatat ovat tummat ja vaakaan asetetut seinälaatat valkoiset.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Vuokra
Kiinteistön pinta-ala 4046.00 ㎡
Vuokranantaja Ålandsbanken Tomtfond Specialplaceringsfond
Vuokra-aika (pvm. asti) 08.10.2048
Vuokra/vuosi 102.393,40 EUR/v
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Vantaan kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Kukonaskel
Rakennusvuosi 2023
Rakennusaine Betoni
Lämmitys Kaukolämpöön liitetty vesipatterilämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista Kiinteistöliittymän laajakaistaverkko
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Asuinhuoneistojen määrä 61
Autopaikat 43
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Suojaisa pihalla sijaitsevat oleskelu- ja leikkialueet. Pihakannelle rakennetaan myös tonttien 3 ja 5 yhteiskäyttöön tuleva pihasauna, jossa ovat kerhotilat. Rakennuksessa on myös väestönsuoja, irtaimistovarastot sekä varastot lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille.
Lisätietoja Asunto Oy Vantaan Kukonaskelta rakennetaan rakennuslupaa haettaessa (24.5.2015) voimassa olevien rakentamismääräysten mukaan. Tietoja rakentamismääräyksistä ja niiden muuttamisesta saa paikallisesta rakennusvalvonnasta tai ympäristöministeriöstä. Yhtiöön kuuluu yksi kolmiportainen 4-kerroksinen asuinkerrostalo. Talossa on hissi. Rakennuksen pohjakerrokseen sijoittuvat ulkoiluväline-, irtaimisto- ja lastenvaunuvarastot, väestönsuoja, johon sisältyy irtaimistovarastoja. Lisäksi yhtiössä on pesula, kuivaushuone sekä teknisiä tiloja ja siivouskomero. Yhtiön jätehuone sijaitsee viereisen yhtiön Jänönloikan tiloissa. Talon katolla on ilmanvaihdon konehuone. Yhtiön tontilla sijaitseva piharakennus, joka käsittää saunan ja kerhohuoneen on yhteiskäytössä tontin 5 kanssa yhteisjärjestelysopimuksen perusteella. Yhtiöllä on 43 autopaikkaa, joista 36 sijaitsee pihakannen alla olevassa lämmittämättömässä pysäköintihallissa ja kolme ulkona. Yhtiöllä on neljä vieraspaikkaa. Autopaikat AP01-AP03 sijaitsevat yhtiön omalla piha-aluella. Autopaikkojen huoneistoselitelmän mukaiset pinta-alat eivät ole tarkkoja, joten niiden todelliset pinta-alat voivat poiketa huoneistoselitelmän mukaisista pinta-aloista. Kaikki autopaikat ja autohallipaikat on varustettu lämpöpistokkeilla. Autohallipaikoilla AHP28-AHP29, AHP31-AHP32 sekä AHP44-AHP73 on sähköauton latauspisteet, jotka on varustettu autopaikkakohtaisella sähkönkulutusmittarilla. Autopaikka- ja autohallipaikoista saa lisätietoja yhtiöjärjestyksestä koko yhtiötä koskevista lisätiedoista. Yhtiöjärjestyksessä on myös eritelty mitkä ovat osakkeenomistajan velvollisuudet koskien parvekkeita ja terasseja.

Isännöitsijä

Korjaukset

Asumiskustannukset

Hoitovastike 360.80 €/kk
Rahoitusvastike 136.03 €/kk
Kokonaisvastike 496,83 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppaan n.800 m. Tikkurilan palvelut n. 2 km. Kauppakeskus Jumbo n. 2,8 km. Viihdekeskus Flamingo n.2,9 km. Lenkkipolut ja harrastusmahdollisuudet avautuvat lähes kotiovelta., Koulut: Kansainvälinen Päiväkoti Pohjantähti n. 450m, Sinirikon Päiväkoti ja esikoulu n.1.6 km, Jokirannan koulu, luokat 3-6 n. 1,1 km, Viertolan alakoulu n. 1,3 km.
Liikenneyhteydet Bussiyhteydet Puutarhatieltä Jumboon ja Lentoasemalle sekä Apilapuiston pysäkiltä Tikkurilan asemalle lähtevät aivan asunnon vierestä. Tikkurilan rautatieasemalle n. 2,7 km.
Back to top