169 000,00  25.0㎡ Tupa, tupakeittiö, makuualkovi, kylpyhuone, sauna, vierasmaja, pihavarasto

Korvulintie 74 C, 47710 Kouvola

Uusi, aivan ihana mökki Relusjärven rannalla Jaalassa, n. 1 h 45 min ajomatkan päässä Kehä I:ltä ja alle tunnin päässä Lahdesta.

Täysin varusteltu, ympärivuotiseen käyttöön soveltuva mökki odottaa jo ensimmäisiä lomailijoita ja/tai etätyöläisiä.

3200 m2 järvenrantatontille on kesän aikana rakennettu reilusti neliöitään suurempi vapaa-ajan asunto, jossa on samat mukavuudet kuin kaupunkikodissa. Täällä ei tarvitse ähkiä kannettavan veden tai ulkohuussin tyhjentämisen kanssa. Vesi tulee hanoista ja suihkusta ihan kuin kotonakin ja wc on samanlainen kylpyhuoneessa sijaitseva vesikäymälä kuin kotona. Vesi tosin tulee veloituksetta omasta uudesta kaivosta. Kynttilät ja öljylamput voi jättää ostamatta, sillä valot menevät päälle katkaisijasta. Vapaa-ajan asumuksen kompaktit neliöt eivät syö paljoakaan lämmityskuluja, mutta niidenkin minimoimiseksi on mökkiin asennettu ilmalämpöpumppu. Tämän vapaa-ajan asunnon varustelutasoon kuuluu myös lasiseinäinen sisäsauna, puitteet pyykinpesukoneelle sekä tupakeittiö, jonka varustelutaso on samaa tasoa kuin kotona.

Vapaa-ajan asunnon neliöt tuplaantuvat järvelle suuntaavan terassin ansiosta, joka katettuna tarjoaa runsaasti lisätilaa kaikkina vuodenaikoina. Piha-alue on rakennuksen ympäriltä tasattua kiviaineispintaa ja muilta osin perisuomalaista mäntymetsää – ihanaa hiekkarantaa lukuun ottamatta. Rantavedessä on aaltojen hiljalleen keinuttama oma uusi laituri. Kesävieraat majoittuvat täällä mukavasti erillisessä 12m2 vierasmajassa ja lisäksi pihapiiristä löytyy erillinen puutarhavaja.

3200 m2 kiinteistöllä on vielä runsaasti, yli 100 k-m2 käyttämätöntä rakennusoikeutta jäljellä, joten mahdollisuudet täällä ovat monet! Maapohja on vuokrattu Metsähallitukselta, mutta sen voi halutessaan lunastaa myös omaksi.

Kaupalliset palvelut löytyvät Jaalan keskustasta, n. 5 km päästä.

Toimi nopeasti, lomailemaan pääset vaikka heti!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Kouvola Jaala
Korvulintie 74 C, 47710 Kouvola
Kohdetyyppi Mökki tai huvila
Tilakuvaus Tupa, tupakeittiö, makuualkovi, kylpyhuone, sauna, vierasmaja, pihavarasto
Asuinpinta-ala 25.0 ㎡
Kokonaisala 47.4 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot ovat peräisin kohteen rakennuslupa-asiakirjoista. Päärakennuksen kokonaisala 31m2, vierasmajan kokonaisala 12 m2, pihavaraston kokonaisala 4,4 m2.
Myyntihinta 169 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2022
Kerrosluku 1
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Pulpetti/pelti
Lämmitys Sähkö, ilmalämpöpumppu
Energiatodistus Ei ole
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Tupa, tupakeittiö, makuualkovi, kylpyhuone ja sauna. Huoneistoala yhteensä 25 m2, kokonaisala 31 m2. Vierasmajan kokonaisala 12 m2, pihavaraston kokonaisala 4,4 m2.
Ranta Oma ranta
Rantatyyppi Järvi
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat kaikkiin ilmansuuntiin. Ikkunaseinä etelään, järvelle.
Keittiön kuvaus Kompakti ja kaunis tupakeittiö, jossa vapaa-ajalle ruoat valmistuvat keittiökoneissa -aivan kuten kotona. Keittiön varustukseen kuuluvat kaapistot, käsienpesuallas, allashana sekä kodinkoneina jääkaappi pakastinlokerolla, keraaminen liesitaso (2 keittolevyä), uuni ja liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus Lämmin ja moderni kylpyhuone, joka vastaa varustukseltaan laadukasta kotia ja on vapaa-ajan asunnoille jopa luksustasoa. Tilaa on kylpyhuoneessa mukavasti ja neliöt ovat tehokkaassa käytössä. Saunan vastainen lasiseinä tuo runsaasti tilantuntua ja toimii myös näyttävänä elementtinä. Varusteina on suihkunurkkaus kääntyvällä suihkuseinällä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, käsienpesuallas sekä allaslaatikosto. Tässä kylpyhuoneessa ei tarvitse ähkiä kannettavan veden ja erinäisten suihkuviritelmien kanssa, vaan juokseva vesi tulee tavallisesta suihkusta ja allashanasta kuin kotona -täällä kuitenkin maksutta omasta uudesta kaivosta. Kylpyhuoneen seinät ovat Fibo -sisustuslevyä ja lattia laattaa.
Korjaukset Rakennettu 2022.
Lisätietoja Maapohja on vuokrattu Metsähallitukselta, mutta sen voi halutessaan ostaa myös omaksi. Vuosivuokra on 3000 euroa ja siihen tehdään vuosittain indeksitarkastus. Lunastushinta on esim. vuonna 2022 ollut maanvuokrasopimuksen mukaan 50.000 euroa. Lunastussumma saattaa muuttua ja se tulee tarkistaa Metsähallitukselta erikseen. Kohteelle on myönnetty rakennuslupa 4.5.2022. Loppukatselmus on pidetty 31.3.2023. Vierasmajan ja pihavaraston materiaalit ovat jo saapuneet ja rakennukset rakennetaan tontille toukokuussa 2023. Lisätietoa piharakennuksista saa välittäjältä.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 286-470-51-49
Kaupunki / kunta Kouvola
Kiinteistön omistus Vuokra
Vuokranantaja Metsähallitus
Vuokra-aika (pvm. asti) 31.12.2060
Vuokra/vuosi 3284.19 EUR/v
Kiinteistön pinta-ala 3200 ㎡
Käyttövesi Oma, uusi porakaivo
Viemäri Oma
Rasitteet ja oikeudet Tieoikeus.
Rakennusoikeus 150 k-m2
Kaavoitustilanne Rantakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Kouvolan kaupunki

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 138.69 EUR/v

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Ravintola Vanha Kelo n. 4 km, kaupalliset palvelut Jaalan keskustassa n. 5 km. Tykkimäki n. 33km.
Liikenneyhteydet
Back to top