559 000,00  136.0㎡ 3-4 h, k, 2kph, wc, s, khh, askarteluhuone, varasto

Kiviahontie 21 A, 00760 Helsinki

Seuraava esittely: 14.08.2022 14:30 - 15:00

Tämä koti sijaitsee ihanalla pientaloalueella, omalla tontilla, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu naapurihuoneiston kanssa. On siis kuin omakotitalo. Neliöitä on reilusti suurellekin perheelle kahdessa tasossa ja tilanjako hyvin suunniteltu.

Sisääntulokerroksessa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, keittiö yhdistettynä olohuoneeseen, josta pääsee suoraan kauniille terassialueelle.

Kellarikerroksesta löytyy iso askarteluhuone, joka on otettu makuuhuone käyttöön. Tyylikäs saunaosasto kylpyhuoneineen, iso oleskelutila, tekninen tila / varasto ja kodinhoitohuone. Isoa oleskelutilaa voi käyttää monella eri tapaa esim. perheen toisena olohuoneena tai vaikkapa pelihuoneena perheen lapsille. Saunaosasto on hieno ja todella nykyaikainen kokonaisuus, eikä saunastakaan tarvitse erikseen poistua hakemaan vettä kiukaalle. Kodinhoitohuone on tilava ja sieltä pääsee takapihalle.

Tällaisia huoneistoja on harvoin tarjolla näin hyvältä sijainnilta. Täällä Puistolan koulu, lähikauppa ja useat päiväkodit ovat kävelyetäisyyden päässä. Viereiseltä bussipysäkiltä pääsee suorilla yhteyksillä mm. Malmille, keskustaan ja Leppävaaraan. Autolla liikkuville Kiviahontieltä pääsee nopeasti mm. Kehä III:lle ja Lahden moottoritielle.

Kohteen isot plussat:

+ pohja
+ huoneiston kunto
+ edulliset asumiskustannukset
+ sijainti
+ koulut, kaupat, päiväkodit ja julkinen liikenne

Varaa itsellesi sopiva aika yksityisnäytölle!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Toni Hälinen p. 040 779 5405, toni.halinen (at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, minulta saat hinta-arvion ja myyntisuunnitelman täysin veloituksetta.

Perustiedot

Sijainti Helsinki Puistola
Kiviahontie 21 A, 00760 Helsinki
Kohdetyyppi Paritalo
Tilakuvaus 3-4 h, k, 2kph, wc, s, khh, askarteluhuone, varasto
Asuinpinta-ala 136.0 ㎡
Kokonaisala 159.5 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta 1 kerroksen huoneistoala on rakennuspiirrustusten mukaan 70 m2 ja kerrosala 80,5 m2. Kellarin kerrosala on 79 m2. Kokonaisala on 159,5 m2. Pinta-alatiedot on saatu kohteen rakennuslupapiirustuksista. Myynti-ilmoituksessa käytetty asuinpinta-ala on arvio 1 kerroksen ja kellarikerroksen lattiapinta-alasta. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
Myyntihinta 559 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2014
Kerrosluku 2
Rakennusaine Harkko / puu
Kattotyyppi ja kate Harja / Tiili
Lämmitys Ilmavesilämpöpumppu / vesikiertoinen lattialämmitys.
Energiatodistus Ei ole
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Yläkerta: keittiö olohuoneyhdistelmä, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Alakerta: tekninen tila, kodinhoitohuone, sauna, kylpyhuone, oleskelutila ja makuuhuone.
Ikkunoiden suunta/näkymät Kaksi makuuhuonetta etelään. Olohuone läntee ja pohjoiseen keittiön kanssa.
Keittiön kuvaus Olohuoneen yhteyteen tehty kauniin valkoinen keittiö, jossa on hyvin kaappi- ja laskutilaa. Keittiön vierestä pääsee suoraan terassille. Varusteet: Induktioliesi, jääkaappi / pakastin, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, tiskiallas ja hana.
Kylpyhuoneen kuvaus Kodin yläkerrasta löytyy yksi hyvänkokoinen kylpyhuone ja alakerrasta kodin isompi kylpyhuone, joka on tyylikkäästi suunniteltu saunan yhteyteen.
Korjaukset Kevättalvella 2022 kosteutta tullut teknisentilan ulkoseinät läpi. Jäljet dokumentoitu ja korjattu sisä- ja ulkopuolelta.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat: eteisessä, saunassa, kylpyhuoneissa, kodinhoitohuoneessa laatta, muissa tiloissa Parketti. Seinät: alakerran kylpyhuoneessa laatta/lasi, saunassa lasi/paneeli ja muissa tiloissa maali, tapetti ja laatta. Keittiössä välitilalevy.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 91-41-79-22
Kaupunki / kunta Helsinki
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 628 ㎡
Käyttövesi Kunnan.
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Tasainen
Rasitteet ja oikeudet Kiinteistölle on tehty 2.8.2013 hallinnanjakosopimus, jossa on sovittu kiinteistön hallinnanjaosta. Ostajan tulee tutustua hallinnanjakosopimukseen, ennen ostopäätöksen tekemistä.
Rakennusoikeus e=0,25
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 628 m2, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu kahteen hallinta-alueeseen sekä yhteisalueeseen. Ostajan tulee tutustua hallinnanjakosopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 548.00 EUR/v
Puhtaanapito 100.00 EUR/v
Vesimaksu 25 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Puistolan Alepa n. 400 m, K-Market Heikinlaakso n. 500 m, Kauppakeskus Jumbo n. 6 km. Kävelyetäisyydellä mm. Kalkkikallio, leikkipaikkoja (leikkipuisto Nurkka, Nummisuutarin puisto) ja Koudan kenttä., Koulut: Puistolan peruskoulu n. 450 m, Puistolanraitin ala-aste n. 500 m, päiväkoti Savotta n. 700 m ja päiväkoti Touhula n. 500 m.
Liikenneyhteydet Puistolan juna-asema n. 1,3 km ja lähin bussipysäkki n. 200 m.
Back to top