998 500,00  106.0㎡ 3-4h, avokeittio, s, kph, viherhuone-parveke

Kirstinkatu 13 B 108, 00510 Helsinki

Uudet ullakkoasunnot valmistuvat kesäkuussa ihanaiseen Alppiharjuun.

Kirstinkadun ja Kalliolanrinteen suuri kulmarakennus on kasvanut seitsemännellä kerroksella ja kuudella ensiluokkaisella ullakkoasunnolla. Uusia asuntoja on 48 m2 kaksiosta aina 106 m2 kulmahuoneistoon asti.

Kulmarakennuksen uusissa ullakkoasunnoissa on valinnanvaraa; valitako sijainniksi rauhallisen Kalliolanrinteen vai kaupunkielämää sykkivän Kirstinkadun puoleisen huoneiston, josta on näkymät mm. Linnanmäelle. Tai ehkäpä kuitenkin upea 106 m2 kulmahuoneisto, jossa saisi molemmat?

Uudet ullakkoasunnot ovat läpitalon huoneistoja, joissa kadun puolelle aukeavat ihanat holvi-ikkunat ja sisäpihan rauhalliseen miljööseen on sijoitettu monikäyttöiset viherhuone-parvekkeet. Sisäpihan lämmitetyt, lasikattoiset viherhuone-parvekkeet ovat todellisia hybriditiloja, jotka palvelevat parvekkeena tai lähes koko seinän levyisen taiteoven avaamalla osana olohuonetta. Viherhuone-parvekkeilla on lattialämmitys ja parkettilattiat. Historiallisen rakennuksen uudet ullakkoasunnot ovat varustettu uusimmalla tekniikalla ja kaikissa huoneistoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen viilennys sekä Wiserin älykotijärjestelmä.

Pintamateriaalit ovat erittäin laadukkaita; HTH:n keittiöt, Mielen kodinkoneet, kivitasot (keittiöt), Villeroy & Bochin laatat, tammiparkettilattiat sekä Damixan suihkut ja hanat. Tarkemmat tiedot materiaaleista ja kalusteista saat välittäjältä. Rakennustyöt ovat jo hyvässä vauhdissa ja luotettavan kotimaisen rakennusliikkeen käsissä valmistuvat vauhdilla. Varaa omasi pian, niin ennätät vielä valitsemaan mieleisesi materiaalit!

Huoneisto B 108 on kerrassaan upea 106m2 kulmahuoneisto Kirstinkadun ja Kalliolanrinteen kulmauksessa. Huoneiston tilanjako on nykyisellään suunniteltu kahden makuuhuoneen ja suuren oleskelualueen huoneistoksi, mutta sen voi myös muuttaa kolmen makuuhuoneen ja hieman pienemmän oleskelualueen kokoonpanoksi. Oleskelualueella on suurehko kattoikkuna sekä lasisten taiteovien takana lasikattoinen viherhuone-parveke, joka palvelee sisäpihan parvekkeena ja/tai osana oleskelualuetta. Viherhuone-parveke on lämmitetty tila. Kirstinkadun ullakkoasunnoista ainoana huoneistossa B 108 on myös oma sauna.

Ullakkoasunnot ovat huoneistopinta-alojaan suuremmat, sillä todellista lattiapinta-alaa on huomattavasti enemmän kuin huoneistoalaa. Huoneiston B 108 huoneistoala on 106m2, mutta tämän lisäksi lattiapinta-alaa on 37m2 enemmän. Yhteensä kalustettavaa lattiapinta-alaa on huoneistossa B 108 upeat 143m2.

Ullakkorakennushankkeen yhteydessä taloyhtiöön on rakennettu uusi saunaosasto, pesutupa ja kuivaushuone sekä lisäksi kunnostetaan julkisivu ja porrashuoneet. Taloyhtiössä on näin ollen pian kaikki suuret remontit takanapäin.

Kirstinkadun sijainti on loistava ja kävelyetäisyydeltä löytyvät mm. upeat puistoalueet, Linnanmäki, urbaania elämää sykkivä Kallio sekä useat konsertti- ja tapahtumapaikat.

Kohteen urakoitsija on arvokiinteistöjenkin ullakkohankkeista tunnettu, pitkänlinjan kotimainen rakennusliike; Forssan Osarakennus Oy. Rs-pankki on Someron Säästöpankki. Huoneiston ostohinta maksetaan valmiusasteittain maksuerätaulukon mukaisesti, lisätietoa saat välittäjältä.

Lue lisää: www.ylinkerros.fi/kirstinkatu
Video: https://www.youtube.com/embed/mFiQ3-Umlbs

Lisätiedot: Ylinkerros Oy, Jarmo Sarlin p. 0400 506 900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Alppiharju
Kirstinkatu 13 B 108, 00510 Helsinki
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 3-4h, avokeittio, s, kph, viherhuone-parveke
Asuinpinta-ala 106.0 ㎡
Kerros 7/7
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 998 500,00 
Velatonhinta 998 500,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Parvekkeen kuvaus Lasitettu parveke/viherhuone
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunoiden suunta etelä-länsi-itä.
Keittiön kuvaus Avokeittiön kaapistot ovat laadukkaan HTH-keittiön ja kalusteovet korkeakiiltoisia. Työtasot ovat kiveä. Kodinkoneet ovat huippulaadukasta Mieleä ja varustukseen kuuluu jääkaappi ja pakastin tai jääpakastinkaappi, astianpesukone, liesituulettimella varustettu induktioliesitaso tai induktioliesitaso sekä kalusteeseen integroitu liesituuletin sekä kalusteuuni. Kodinkoneet integroidaan keittiökalusteisiin. Katso kaluste- ja konesijoitus pohjapiirroksesta.
Kylpyhuoneen kuvaus Villeroy & Bochin laatoilla ja ensiluokkaisilla kalusteilla varustettu kylpyhuone. Kylpyhuoneen kalusteisiin kuuluvat: Domestic Frame-sarjan suihkuseinä (taite/kiinteä/kääntyvä), Villeroy&Bochin tai Geberitin seinämallinen wc-istuin, Damixan sadesuihku, Damixan allashana bideesuihkulla, käsienpesuallas ja allaslaatikosto, valaistu peili tai peilikaappi sekä pesukoneliitäntä. Katso kalusteiden sijoitus pohjapiirroksesta.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1349.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi As Oy Kirstinkatu 13
Rakennusvuosi 1939
Rakennusaine Kivi
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Painovoimainen, ullakkoasunnoissa koneellinen LTO
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista DNA Welho Oy 10M
Hissi Kyllä
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: F2013. Energiatodistus laadittu 25.2.2015.
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 104
Liikehuoneistojen määrä 4
Autopaikat 9 autotallia, osakkeina
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarasto, kellarikomerot, pesutupa, mankeli.
Kiinteistönhoito Huoltoliike
Tuotot 11.529,00 EUR/v
Lisätietoja Yhtiökokouksessa on valtuutettu hallitus perimään tai olemaan perimättä yhden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Yhtiöjärjestyksen mukaan ullakkohuoneistojen osakkeita eivät rasita sellaiset yhtiön lainat, joiden ottamisesta on päätetty ennen 31.8.2020, eikä 31.8.2020 pääätetyn julkisivuremontista johtuvat yhtiölainat, -vastikekustannukset tai muut tämän johdosta kerätyt maksut. Yhtiöjärjestyksen mukaan ullakko-osakkeiden yhtiövastikkeen maksuvelvollisuus alkaa viranomaisen käyttöönottotarkastusta seuraavan toisen kalenterikuukauden alusta, kuitenkin viimeistään 1.1.2023. Lisäksi yhtiöjärjestyksessä on ilmoitettu mm. erinäisiä kunnossapitovastuuseen liittyviä poikkeavia velvotteita ullakko-osakkeiden omistajille. Ostajan tulee tutustua yhtiöjärjestykseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Yhtiötiedoissa esitetyt tekniset tiedot, kuten ilmanvaihto, ei koske ullakkoasuntoja. Ullakkoasuntojen tekniset tiedot löytyvät rakennustapaselosteesta. Yhtiöön on rakenteilla yhtiösauna, mutta saunan mahdollisia käyttömaksuja ei ole vielä päätetty.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Miika Pyykkönen Provia Isännöinti Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Saattolämmityskaapeleiden uusimistyöhanke 2020, julkisivusaneeraushankkeen suunnittelutyö 2018, porrashuoneiden ulko-ovien uusimistyö 2016, kylpyhuoneiden kuntokartoitus 2015, julkisivun kuntokartoitus 2015, ilmanvaihtohormien nuohoustyö 2015, ullakkorakentamisen rakennuslupa 2014, patteriventtiilit ja ikkunat 2005, julkisivujen kunnostustyö 1997-1998, sähkönousut 1994, putkiremontti 1994, hissit 1991, sähköpääkeskus 1988, pohjaviemäri huoneisto C93 1974, ikkunat 1970.
Tulevat korjaukset Tulevat tai meneillään olevat: julkisivu- ja parvekesaneeraus, porrashuonesaneeraus, ullakkorakennushanke, pesutuvan ja saunan rakennushanke, kellarikomeroiden rakennushanke. Muissa korjaussuunnitelmissa ks. yhtiön viisivuotiskorjaussuunnitelma.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 530.00 €/kk
Kokonaisvastike 530,00 €/kk
Muut maksut Pesutupamaksu 24,00EUR/vuosi

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n.400m, alueella useita ravintoloita, Kulttuuritalo n.100m, Brahenkenttä n. 150m,Brahenpuisto ja leikkikenttä n.200m, Lenininpuisto n.200m, Urheilut Urheilutalo n.250m, Linnanmäki n.500m., Koulut: Alueella useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja ja kouluja, mm. päiväkoti Pikku-Duunari n.110m, daghemmet Fredriksberg n.450m, Aleksis Kiven peruskoulu n.500m, Åshöjdens grundskola n.100m
Liikenneyhteydet Alueelta on loistavat liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Bussipysäkit n.100m ja n.200m, raitiovaunupysäkki n.250m.
Back to top