862 500,00  75.0㎡ 3h, avokeittiö, kph, viherhuone

Kirstinkatu 13 A 105 A 105, 00510 Helsinki

Upeat uudet ullakkoasunnot rakenteilla Alppiharjuun, kantakaupungin sykkeeseen.

Kirstinkadun ja Kalliolanrinteen kulmauksen suuri kulmarakennus kasvaa nyt seitsemännellä kerroksella. Näyttävään 1939 valmistuneeseen rakennukseen on rakenteilla 6 ensiluokkaista ullakkoasuntoa; 48 m2 kaksiosta aina 106 m2 neliöön saakka.

Kirstinkadun uudet ullakkoasunnot tarjoavat ihanasti vaihtoehtoja: valitako asunto rauhallisen Kalliolanrinteen puolelta vai kaupunkielämää, puistoja ja Linnanmäen maisemia tarjoavista Kirstinkadun puoleisista asunnoista? Tai ehkä sittenkin upea 106 m2 kulmahuoneisto, jossa saisi molemmat?

Ullakkohuoneistoissa on upeat vinokatot, erittäin näyttävät holvi-ikkunat sekä arkkitehtonisesti upeita seinä- ja kattolinjoja. Kaikki rakennettavat ullakkohuoneistot ovat läpitalon huoneistoja, eikä täällä lasitettu parvekekaan ole enää vain lasitettu parveke, vaan kyseessä on sisäpihalle avautuva lämmitetty tila, ”viherhuone”, joka parvekkeen lisäksi muuntautuu taiteovien ja lasikaton ansiosta myös osaksi oleskelualuetta.

Kaikki asunnot toteutetaan erittäin laadukkailla materiaaleilla, ensiluokkaisella tekniikalla sekä viimeistellyllä työnjäljellä. Kaikkiin huoneistoihin on tulossa mm. tammiparkettilattiat, HTH/Puustelli tai vastaavan keittiöt, Mielen kodinkoneet, keittiön kivitasot, Villeroy & Bochin laatat, Damixan mattamustat suihkut ja hanat, vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys.

Huoneisto A 105 on Kalliolanrinteen puoleinen päätyasunto, jossa käytävätila on minimoitu ja pinta-ala hyödynnetty suurien huoneiden käyttöön. Kaksi suurta makuuhuonetta, tilava kylpyhuone sekä ihanan avoin oleskelualue keittiöineen, ruokailutiloineen ja olohuoneineen. Oleskelualueella on kaksi suurehkoa kattoikkunaa sekä lasisten taiteovien takana lasikattoinen viherhuone, joka palvelee sisäpihan parvekkeena ja/tai osana oleskelualuetta. Viherhuone on lämmitettyä tilaa.

Ullakkoasunnot ovat huoneistopinta-aloja suuremmat, sillä todellista lattiapinta-alaa on huomattavasti enemmän kuin huoneistoalaa. Huoneiston A 105 huoneistoala on 75m2, mutta tämän lisäksi lattiapinta-alaa on 16m2 enemmän. Yhteensä kalustettavaa lattiapinta-alaa on huoneistossa A 105 upeat 95m2.

Ullakkorakennushankkeen yhteydessä taloyhtiöön rakennetaan lisäksi uusi saunaosasto, pesutupa ja kuivaushuone sekä kunnostetaan julkisivu ja porrashuoneet. Taloyhtiössä on näin ollen pian kaikki suuret remontit takanapäin ja yhtiön uudet ullakkohuoneistot ovat valmiita vastaanottamaan uudet asukkaat kesällä 2022.

Kohteen urakoitsija on arvokiinteistöjenkin ullakkohankkeista tunnettu, pitkänlinjan kotimainen rakennusliike; Forssan Osarakennus Oy. Rs-pankki on Someron Säästöpankki.

Lue lisää: www.ylinkerros.fi/kirstinkatu
Video: https://www.youtube.com/embed/mFiQ3-Umlbs

Lisätiedot: Ylinkerros Oy, Jarmo Sarlin p. 0400 506 900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Alppiharju
Kirstinkatu 13 A 105, 00510 Helsinki
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 3h, avokeittiö, kph, viherhuone
Asuinpinta-ala 75.0 ㎡
Kerros 7/7
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 862 500,00 
Velatonhinta 862 500,00 €
Vapautuu Vapautuminen kesällä 2022, kun asunto on valmis.

Huoneiston tiedot

Parvekkeen kuvaus Lasitettu parveke/viherhuone
Sauna Ei
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunoiden suunta pohjoinen ja etelä
Keittiön kuvaus Avokeittiön kaapistot ovat korkeakiiltoisia, mittojen mukaan toteutettuja vakiokalusteita, toimittaja HTH, Puustelli tai vastaava. Työtasot ovat kiveä. Kodinkoneet ovat huippulaadukasta Mieleä ja varustukseen kuuluu jääkaappi ja pakastin tai jääpakastinkaappi, astianpesukone, liesituulettimella varustettu induktioliesitaso tai induktioliesitaso sekä kalusteeseen integroitu liesituuletin sekä kalusteuuni. Kodinkoneet integroidaan keittiökalusteisiin. Katso kaluste- ja konesijoitus pohjapiirroksesta.
Kylpyhuoneen kuvaus Villeroy & Bochin laatoilla ja ensiluokkaisilla kalusteilla varustettu kylpyhuone. Kylpyhuoneen kalusteisiin kuuluvat: Domestic Frame-sarjan suihkuseinä (taite/kiinteä/kääntyvä), Idon tai Villeroy&Bochin seinämallinen wc-istuin, Damixan mattamusta sadesuihku, Damixan mattamusta allashana bideesuihkulla, käsienpesuallas ja allaslaatikosto, valaistu peili tai peilikaappi sekä pesukoneliitäntä. Katso kalusteiden sijoitus pohjapiirroksesta.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1349.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi As Oy Kirstinkatu 13
Rakennusvuosi 1939
Rakennusaine Kivi
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Painovoimainen, ullakkoasunnoissa koneellinen LTO
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista DNA Welho Oy 10M
Hissi Kyllä
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: F2013. Energiatodistus laadittu 25.2.2015.
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 104
Liikehuoneistojen määrä 4
Autopaikat 9 autotallia, osakkeina
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarasto, kellarikomerot, pesutupa, mankeli.
Kiinteistönhoito Huoltoliike
Tuotot 11.529,00 EUR/v
Lisätietoja Yhtiökokouksessa on valtuutettu hallitus perimään tai olemaan perimättä yhden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Yhtiöjärjestyksen mukaan ullakkohuoneistojen osakkeita eivät rasita sellaiset yhtiön lainat, joiden ottamisesta on päätetty ennen 31.8.2020, eikä 31.8.2020 pääätetyn julkisivuremontista johtuvat yhtiölainat, -vastikekustannukset tai muut tämän johdosta kerätyt maksut. Yhtiöjärjestyksen mukaan ullakko-osakkeiden yhtiövastikkeen maksuvelvollisuus alkaa viranomaisen käyttöönottotarkastusta seuraavan toisen kalenterikuukauden alusta, kuitenkin viimeistään 1.1.2023. Lisäksi yhtiöjärjestyksessä on ilmoitettu mm. erinäisiä kunnossapitovastuuseen liittyviä poikkeavia velvotteita ullakko-osakkeiden omistajille. Ostajan tulee tutustua yhtiöjärjestykseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Yhtiötiedoissa esitetyt tekniset tiedot, kuten ilmanvaihto, ei koske ullakkoasuntoja. Ullakkoasuntojen tekniset tiedot löytyvät rakennustapaselosteesta. Yhtiöön on rakenteilla yhtiösauna, mutta saunan mahdollisia käyttömaksuja ei ole vielä päätetty.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Miika Pyykkönen Provia Isännöinti Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Saattolämmityskaapeleiden uusimistyöhanke 2020, julkisivusaneeraushankkeen suunnittelutyö 2018, porrashuoneiden ulko-ovien uusimistyö 2016, kylpyhuoneiden kuntokartoitus 2015, julkisivun kuntokartoitus 2015, ilmanvaihtohormien nuohoustyö 2015, ullakkorakentamisen rakennuslupa 2014, patteriventtiilit ja ikkunat 2005, julkisivujen kunnostustyö 1997-1998, sähkönousut 1994, putkiremontti 1994, hissit 1991, sähköpääkeskus 1988, pohjaviemäri huoneisto C93 1974, ikkunat 1970.
Tulevat korjaukset Tulevat tai meneillään olevat: julkisivu- ja parvekesaneeraus, porrashuonesaneeraus, ullakkorakennushanke, pesutuvan ja saunan rakennushanke, kellarikomeroiden rakennushanke. Muissa korjaussuunnitelmissa ks. yhtiön viisivuotiskorjaussuunnitelma.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 375.00 €/kk
Kokonaisvastike 375,00 €/kk
Muut maksut Pesutupamaksu 24,00EUR/vuosi

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n.400m, alueella useita ravintoloita, Kulttuuritalo n.100m, Brahenkenttä n. 150m,Brahenpuisto ja leikkikenttä n.200m, Lenininpuisto n.200m, Urheilut Urheilutalo n.250m, Linnanmäki n.500m., Koulut: Alueella useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja ja kouluja, mm. päiväkoti Pikku-Duunari n.110m, daghemmet Fredriksberg n.450m, Aleksis Kiven peruskoulu n.500m, Åshöjdens grundskola n.100m
Liikenneyhteydet Alueelta on loistavat liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Bussipysäkit n.100m ja n.200m, raitiovaunupysäkki n.250m.
Back to top