378 000,00  71.5㎡ 3h, k, s, ullakko

Kimpitie 19 A A, 00430 Helsinki

Etsitkö kaunista ja avaraa kotia ihanan rauhalliselta alueelta, jossa ei ole läpikulkuliikennettä, jota ympäröivät upeat ulkoilumaastot, kätevä matka kauppakeskukseen ja harrastuksiin, omalla autolla ajo sujuvasti usealle pääväylälle ja joukkoliikenneyhteydet ovat kattavat?
Kaiken tuon lisäksi tällä paritalohuoneistolla on oma suojaisa piha, sauna, varaava takka ja valtavasti säilytystilaa.
Olohuone ja keittiö ovat nykyaikaiseen tapaan avointa ja valoisaa yhtenäistä aluetta, johon mahtuu isommallakin kokoonpanolla viettämään yhteisiä hetkiä.

Pihalla on tilaa temmeltää, grillata ja kasvattaa vaikka hyötykasveja. Ulkovarasto erottaa paritalon puolikkaat toisistaan suoden yksityisyyttä niin sisätiloissa kuin ulkonakin.

Ihanan katto- ja päätyikkunoiden asiosta luonnonvaloa tulvivan ullakon kanssa tilaa tästä hurmaavasta kodista löytyy siis kaikkiaan yli 100 neliötä.

Nyt kannattaa tulla tutustumaan! Soita ja sovitaan sinulle sopiva aika esittelylle.

Lisätiedot ja esittelyt:
Tomi Sarlin, Osakas, Kiinteistönvälittäjä (LKV), p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Hakuninmaa, Kaarela
Kimpitie 19 A, 00430 Helsinki
Kohdetyyppi Paritalo
Tilakuvaus 3h, k, s, ullakko
Asuinpinta-ala 71.5 ㎡
Kerros 1/2/2
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 378 000,00 
Velatonhinta 378 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Tyydyttävä
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Läpitalonhuoneisto, piha avautuu lounaaseen
Keittiön kuvaus Tilava vaalea keittiö, jossa kivitaso ja runsaasti säilytystilaa. Varusteina jääkaappi (2018), pakastinkaappi (2018), keraaminen liesi ja erillisuuni(2019), mikroaaltouuni, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus Ison kylpyhuoneen varusteina suihku, käsienpesuallas, allaskaapisto, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, pyykinpesukone, kuivausrumpu, pyyhekuivain, wc-istuin ja bideesuihku.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1528.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Kimpitie 19
Rakennusvuosi 1981
Rakennusaine Puu/tiili
Kattotyyppi ja kate Harja/tiili
Lämmitys Suorasähkö
Ilmanvaihto Painovoimainen/koneellinen
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Hissi Ei
Energiatodistus Ei ole
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 3
Autopaikat 3
Yhtiössä sauna Ei
Kiinteistönhoito omatoiminen
Lisätietoja Yhtiössä kukin osakas vastaa omista lämpö- ja sähkösopimuksistaan ja niiden maksamisesta tekemiensä sopimusten mukaan. Yhtiöjärjestyksen mukaan, kukin osakas vastaa itse hallitsemaansa huoneistoonsa tai piha-alueeseensa kohdistuvista ylläpito- ja vahinkokustannuksista ja omasta halustaan tekemistään korjaus- ja uudistamiskustannuksista. Kimpitie 19 tontin jako. Yhtiö ei ole tehnyt perustamisvaiheessa 1981 virallista tontin hallinnonjakosopimusta. Yhtiön hallitus on tehnyt uuden yhtiöjärjestyksen, joka on tullut voimaan 24.5.2021. Uudessa yhtiöjärjestyksessä on selkeytetty tonttien rajat, käyttö- ja hoitovelvoitteet ja vastuut osakkaittain.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Hallituksen pj. Hannu Pellinen

Korjaukset

Suoritetut korjaukset ASOY KIMPITIE 19 KORJAUS- JA REMONTTIHISTORIA 1981-2020 Yhtiön osakkaat ovat tehneet omana työnään/yhdessä ja kustannuksellaan taloihinsa seuraavia parannustöitä 2020 ja aiemmin: Ulkoisia parannustöitä ja -korjauksia A, B- ja C-talot Kattojen pesua ja maalausta (talo B ja C). Koneellisen ilmastoinnin asennuksia (talot A ja B) Valokuidun asennus (talo C) Katon puhdistus sammaleesta ja torjuntakäsittely (2014, talo B), samaan aikaan talon A kanssa Käyttövesiputkien uusiminen (2016, talo B) Talon asuinosan katon puhdistus ja maalaus (2018, talo B) Ilmanvaihdon koneellistaminen ja ulkopinnan "reijittäminen" talon rakenteiden ilmanvaihdon parantamiseksi (2018, talo B) Taloyhtiön TV-antennin uusiminen (koski kaikkia taloja) Parkettien uusiminen (talo C) Vesijohtojen uusiminen, 2014, (talo C) Kattojen pinnoitus ja ränninen uusiminen (talo B ja C) Kaikki ulko-ovet, 2018 (talo C) Viemäriputkien harjapesu ja koko taloyhtiön sadevesiviemärin painehuuhtelu C-taloon on asennettu 2/2020 Freshin LTO-ilmanvaihtojärjestelmä. Laitteet (yhteensä 6 kpl) sisältää lämmöntalteenottojärjestelmän, jonka ansiosta voidaan säästää lämmityskuluissa talvella sekä viilennyksessä kesällä. Laiteet puhdistavat tehokkaasti sisäilmasta myös radonia. Purettiin vanha autotalli/varastoja rakennettiin uusi, 2020, C-talo Tätä vanhemmat katso Korjaus- ja remonttihistoria
Tulevat korjaukset Isännöitsijäntodistuksen mukaan; jäteastia, piha-alueen korjaaminen

Asumiskustannukset

Hoitovastike 186.00 €/kk
Kokonaisvastike 186,00 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 1,2km, Kauppakeskus Kaari n.2km, jäähalli n. 750m, Maununnevan luonnonsuojelualue n. 500m, Paloheinän Huippu Ja Portaat n. 1,8km, Paloheinä Golf n.2,9km,Pirkkolan liikuntapuisto n. 3 km., Koulut: Päiväkoti Hakuninmaa n. 400m, Kannelmäen peruskoulu, Runonlaulajantien toimipiste n. 850m, Kannelmäen peruskoulu, Kanneltien toimipiste n. 1,7 km, Hoplaxskolan Kårböle n. 1,5km.
Liikenneyhteydet Lähipysäkki n. 300m (yhteydet mm. Kannelmäki, Konala, Pirkkola)pysäkit n. 350m (yhteydet mm. Elielinaukio, Kannelmäki, Kuninkaantammi).
Back to top