296 487,56  59.5㎡ 2h, k, kph, kattoterassi

Kauppakartanonkatu 7 A, 00930 Helsinki

Ainutlaatuinen ylimmän 16/16 kerroksen koti, jonka ikkunoista ja kattoterassilta avautuvat näkymät ovat vertaansa vailla.

Tilavan makuuhuoneen ikkunasta on näkymät Helsingin keskustan suuntaan ja olohuoneesta taas katsellaan merelle Vuosaareen tai Marjaniemen viihtyisälle pientaloalueelle päin. Myös iltaisin auringon laskiessa ja kaupungin valojen syttyessä näkymät täältä korkeuksista ovat fantastiset.
Kattoterassilla on mukavasti tilaa istuinryhmälle ja auringosta voi nauttia koko päivän.
Suuret ikkunat ovat kuin tauluja ja kaunis tammilautaparketti luo tiloihin ajatonta tyylikkyyttä ja lämminhenkisyyttä.
Tilavassa kylpyhuoneessa on paikka pesukoneelle ja tilaa rumpukuivaajalle ja kuivatukseen.

Aikaisemmin liike- ja toimistokäytössä ollut rakennus remontoitiin asunnoiksi v. 2014-2015 samalla toteutettiin kokonaisvaltainen peruskorjaus ja asuntoihin asennettiin myös esim. huoneistokohtainen vedenmittaus ja automaattinen sammutusjärjestelmä. Yhtiö valmistui 31.8.2015
Yhtiössä on asukkaiden käytössä mm. 3 saunaa, 2 kerhohuonetta, talopesula(ilmainen tällä hetkellä), huoneistokohtainen kellarikomero.

Kattavat palvelut ja liikenneyhteydet vieressä.

Erittäin Uniikki, ” taloyhtiön paras kaksio ”, jossa iso kattoterassi, erinomainen yksityisyys, huonekorkeus yli 3 m, paljon yhtiön tarjoamia palveluita ja autohalli, jossa myös sähköautolle paikat. Kuin uusi, vain yhden omistajan käytössä ollut huoneisto, jota on helppo suositella. Hyvin saneerattu yhtiö, jossa halpa vastike: 3,75 e/ m2.
Tähän kannattaa tutustua!

Lisätiedot ja yksittäisesittelyt: Jarmo Sarlin 0400 506900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Itäkeskus
Kauppakartanonkatu 7 A, 00930 Helsinki
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 2h, k, kph, kattoterassi
Asuinpinta-ala 59.5 ㎡
Kerros 16/16
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 296 487,56 
Velkaosuus 173 512,44 €
Velatonhinta 470 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Sauna Ei
Ikkunoiden suunta/näkymät Kaakko-lounas
Keittiön kuvaus Keittiön varusteina jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesikupu, astianpesukone, kiinteät valaisimet sekä saareke antamassa lisää säilytys- ja laskutilaa.
Kylpyhuoneen kuvaus Tilavan kylpyhuoneen varusteina suihku, suihkuseinä, mukavuuslattialämmitys, peilikaappi, käsienpesuallas, allaskaapi, bideesuihku, pesukoneliitäntä ja wc-istuin.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1618.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Helmitorni
Rakennusvuosi 1987
Rakennusaine Betonielementti
Kattotyyppi ja kate Tasa/huopa
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen poisto
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista Elisa/Saunalahti 10M
Hissi Kyllä
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2013. Todistuksen laatimispäivä 4.2.2014
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 79
Liikehuoneistojen määrä 1
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarasto, kerhohuone, talopesula, kuivaushuone, 7 lastenvaunuvarastoa.
Kiinteistönhoito Huoltoliike
Tuotot 9.126,99 EUR/v
Lisätietoja Rakennus on valmistunut 1987 liike-ja toimistokäyttöön. 2-16 kerroksien tilat on muutettu asunnoiksi v. 2014-2015. Yhtiössä on 16 kerrosta. Asunnon kattoterassin hoitovastuu on osakkeen omistajalla kts. yhtiöjärjestys 1§. Huoneistojen pesuhuoneissa on mukavuuslattialämmitys. Sähkönkulutus ao. asunnon sähköstä. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Kaikki huoneistot on varustettu automaattisella sammutusjärjestelmällä. Osakkaan tulee ilmoittaa etukäteen isännöitsijälle kirjallisesti huoneistossa tehtävistä remonteista. Lähialueen kiinteistöjen autopaikat on osoitettu Itäkeskuksen Pysäköintitalo Oy:ön. Paikkoja vuokraavat pysäköintitalon osakkaat. Asunto Oy Helsingin Helmitorni omistaa 16,26% osuuden Itäkeskuksen Pysäköintitalo Oy:n liikehuoneistojen hallintaan oikeuttavista osakkeista. Taloyhtiössä on käytössä yhtiöjärjestyksestä poikkeava huoneistonumerointi. Huoneistojen tosiasiallinen käyntiosoite on kolme numeroa suurempi kuin mitä yhtiöjärjestykseen on kirjattu. Isännöitsijäntodistuksessa käytetään yhtiöjärjestyksessä mainittua numerointia.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Jyri Nieminen Retta Services Oy, Retta Isännöinti

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Asunto-Osakeyhtiön hallituksen selvitys tehdyistä huomattavista kunnossapito ja muutostöistä: Taloyhtiöön on tehty kokonaisvaltainen peruskorjaus vuonna 2014-2015. Samalla tehtiin käyttötarkoituksen muutos toimistorakennuksesta asuintaloksi. Tällöin peruskorjattiin LVIAS, ikkunat, ovet ja katot. Vanhaa on vain runko ja julkisivu, mitkä tarkastettiin.
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen 1.3.2022 mukaan seuraavien viiden vuoden ajalle ei ole merkitty huomattavia kunnossapitotarpeita.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 223.13 €/kk
Rahoitusvastike 960.00 €/kk
Kokonaisvastike 1183,13 €/kk
Vesimaksu 27.00 €/kk
Muut maksut Laajakaistavastike 6EUR/kk, sauna 15EUR/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Kauppakeskus Easton n. 170m, Kauppakeskus Itis n. 500m, Kulttuurikeskus Stoa n. 700m, uimahalli n. 900m, terveysasema n. 2,6 km., Koulut: Puotilan ala-aste n. 1,2 km, Botby grundskola n. 1,8 km, Vartiokylän yläasteen koulu n. 1,1 km. Alueella useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet Lähipysäkit n. 100m. Itäkeskus (M) n. 500m.
Back to top