635 000,00  109.0㎡ 4h, k, 2*wc, kph, s, vh, khh, tekn.

Kattilavuorentie 18 A, 02330 Espoo

Yksitasoinen, 2016 rakennettu omakotitalo arvostetulla Kattilavuoren pientaloalueella.
Upeilla sisustusyksityiskohdilla ja onnistuneella suunnittelulla tähditetty koti, jossa neliöt ovat erinomaisesti hyödynnetty ja rakennus tuntuu reilusti neliöitään suuremmalta.
Kodin kokoonpano koostuu kolmesta makuuhuoneesta, keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostamasta oleskelualueesta, kahdesta erillis-wc:stä, kodinhoitohuoneesta sekä saunaosastosta.
Kolmesta makuuhuoneesta kaksi ns. lastenhuonetta on sijoitettu rakennuksen länsipäätyyn, hulppean päämakuuhuoneen oheistiloineen sijaitessa erillään rakennuksen itäpäädyssä. Päämakuuhuoneessa on ihana tuulahdus suuren maailman luksuselämää, jossa liukuoven takaa löytyviin oheistiloihin on sijoitettu oma yksityinen vaatehuone sekä erillinen wc-tila. Lähes 40m2 kokoinen oleskelualue on kodin keskiössä ja tarjoaa takkatulen loimussa upeat tilat perheen yhteisiin hetkiin ja betonitasoilla varustetussa näyttävässä avokeittiössä voi ruoanlaittajakin osallistua oleskelualueen keskusteluun tai pitää silmällä perheen pienempiä. Oleskelualueelta on käynti takapihan terassille.
Kodin saunaosasto on kuin oma pieni kylpylä, jossa rentoutumaan pääsee pehmeisiin löylyihin tai pulahtamalla tyylikkääseen täysikokoiseen kylpyammeeseen.
Rakennuksen ulkopuolelta löytyy tasainen aidattu piha-alue, jossa etelän suuntaan katsoo tilava, osin katettu terassi hulppeine porealtaineen. Terassilla on tilaa suurellekin ruokailu- ja oleskeluryhmälle. Pihan perälle on tehty oma nuotiopaikka, jossa viileämmätkin illat sujuvat lämpimissä tunnelmissa.
Etupihan puolella sisäänkäyntejä on kaksi; pääovi eteiseen ja toinen ovi kodinhoitohuoneeseen, jossa kuraisimpia kanssa-asujia odottaa sisäänkäynnin vieressä kurasuihku.

Rauhallisen Kattilavuoren pientaloalueen sijainti on uskomaton, sillä tällainen lintukoto sijaitsee vain reilun 1km päässä päiväkodeista, kouluista, kaupallisista palveluista sekä Kivenlahden metroasemasta.

Tässä on aivan loistava koti vaativalle silmälle! Soita ja sovi oma esittely.

Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, varaa maksuton arviokäynti www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Kattilavuori, Kattilalaakso
Kattilavuorentie 18 A, 02330 Espoo
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 4h, k, 2*wc, kph, s, vh, khh, tekn.
Asuinpinta-ala 109.0 ㎡
Kokonaisala 129.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alat ovat peräisin rakennuslupapiirustuksista sekä rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta.
Myyntihinta 635 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2016
Kerrosluku 1
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Pulpetti, pelti
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu, kiertoilmatakka, vesikiertoinen lattialämmitys
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2013
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Eteinen, keittiö, olohuone, 3 makuuhuonetta, 2 wc:tä, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, vaatehuone ja tekninen tila. Huoneistoala 109m2, kokonaisala 129m2.
Ikkunoiden suunta/näkymät Pohjoinen, itä ja etelä.
Keittiön kuvaus Näyttävä avokeittiö on tulvillaan viimeisteltyjä yksityiskohtia ja värien harmoniaa. Tyylikäs ja hillitty ulkoasu kätkee sisäänsä tarkasti suunnitellun ja erittäin toiminnallisen keittiökokonaisuuden, jossa välitilan ikkuna vie ruoanlaittopuitteet täysin uudelle tasolle. Kätevässä aamiaiskaapissa kodinkoneet pysyvät katseilta piilossa ja jättää tilavat betoniset työtasot kokonaan ruoanlaitolle. Varusteina on jääkaappi, kalusteuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, astianpesukone, mikro sekä viinikaappi. Keittiön lattiat ovat laminaattia ja seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuone on kerrassaan hieno ja tilan tunnelma on kuin oikeassa kylpylässä. Tilassa on suuret greigen väriset seinä- ja lattialaatat, Unidrainin erikoislattiakaivot, upea kylpyamme omalla allashanalla, lämmitettävät design-pyyhekuivaimet sekä sadesuihku. Kylpylätunnelma jatkuu takapihalla, jonne on sijoitettu kotimaisen Novitekin poreallas.
Lisätietoja Kohteelle on myönnetty rakennuslupa 25.6.2015. Osittainen loppukatselmus on pidetty 10.6.2016 ja loppukatselmus 28.9.2018.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-42-135-9
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1469 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Rasitteet ja oikeudet Rasitteet: Hallinnanjakosopimus, kulkuyhteys- ja johtorasitteet. Oikeudet: Kulkuyhteys, johtorasitteet. Ks. Kiinteistörekisteriote, rasitesopimus ja hallinnanjakosopimus.
Rakennusoikeus e=0,20+15%
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 1469 m2, joka on hallinnanjakospimuksella jaettu kahdeksi hallinta-alueeksi. Hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukaan nyt myytävän määräosan suuruus on n. 734m2. Ostajan tulee tutustua hallinnanjakosopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 830.38 EUR/v
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Vesimaksu 40 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Kivenlahden ja Espoonlahden kattavat kaupalliset palvelut, kuntopalvelut, pallokentät ym. n. 2km säteellä. Venesatamaan ja uimarannalle n. 1,8km. Lähikaupat K-market ja S-market Nöykkiö n. 1km., Koulut: Noin 1,5km säteellä useampia päiväkoteja mm. Pilke Merikatti ja Päiväkoti Norlandia. Nöykkiönlaakson koulu (ala-aste) ja Nöykkiön koulu (yläaste) n. 1,2km.
Liikenneyhteydet Noin 150m päästä bussit 158 (Espoonlahti M-Matinkylä M) ja 163 (Espoonlahti M-Kurttila). Kivenlahden metroasemalle 1km.
Back to top