295 000,00  52.0㎡ 3h, k, kph, s, askarteluhuone

Kätkökuja 6 B 1, 02780 Espoo

Neliöitään reilusti suurempi, uusi paritalokoti ihanassa Saunalahdessa.

Tämä kahteen tasoon rakennettu koti on uskomaton tilaihme, jonka todellisia neliöitä on jopa vaikea uskoa. Maltilliseen neliömäärään on mahdutettu yläkerran hienot, lasiseinäiset makuuhuoneet, tilava olohuone-ruokailutila-keittiö -oleskelualue, hyvän kokoinen saunaosasto pesuhuoneineen sekä monikäyttöinen askarteluhuone, joka palvelee loistavana vaatehuone/varastotilana tai vaikkapa vierashuoneena. Katseenvangitsija toimii ehdottomasti sisääntulokerroksen oleskelualue, jossa huonekorkeus on lähes 5,5 metriä ja terassin suuntaan olevaa ikkunapintaa on melkein lattiasta kattoon. Luonnonvaloa on niin reilusti, että sitä riittää jaettavaksi myös yläkertaan näyttävien lasiseinien kautta.

Ensimmäisiä asukkaitaan odottaa hämmästyttävän tilankäytön lisäksi kauniit pohjoismaiset sisustusratkaisut: maltillinen värimaailma, pelkistetyt pinnat sekä laadukkaat materiaalivalinnat. Näistä, sekä takapihan aurinkoisesta terassista pääsee nauttimaan vielä täksi kesäksi, sillä tämä asunto on heti vapaa!

Paritalo sijaitsee omalla 994 m2 tontilla, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu omiin hallinta-alueisiin. Täällä asut siis kuin omakotitalossa.

Lähivirkistysalueiden ympäröimästä sijainnista on lyhyt matka niin upeille ulkoilupoluille kuin uimarannalle, päiväkoteihin, kouluihin sekä kaupallisiin palveluihinkin.

Sovi oma yksityisesittely tai voit myös sopia välittäjän kanssa kohteeseen virtuaaliesittelyn.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Saunalahti
Kätkökuja 6 B 1, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Paritalo
Tilakuvaus 3h, k, kph, s, askarteluhuone
Asuinpinta-ala 52.0 ㎡
Kokonaisala 74.5 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot saatu rakennuslupapiirustuksista.
Myyntihinta 295 000,00 
Vapautuu Heti vapaa

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2019
Kerrosluku 2
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Epäkesko harja/ pelti
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu (sähkö), vesikiertoinen lattialämmitys.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kunto Erinomainen
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Sisääntulokerroksessa eteinen, olohuone, keittiö, pesuhuone ja sauna. Toisessa kerroksessa 2 huonetta. Huoneistoala yhteensä 52 m2. Lisäksi varasto/askarteluhuone, kerrosala 9,0 m2.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat koilliseen, lounaaseen ja luoteeseen.
Keittiön kuvaus Kaunis ja lämminhenkinen avokeittiö on osa suurta ja valoisaa oleskelualuekokonaisuutta. Kalustepeitteiset kodinkoneet, vaaleat kaapistot vaalean puun sävyinen taso sekä taustaseinä luovat mukavan harmonisen kokonaisuuden, joka toimii loistavasti osana avointa alakertaa. Varusteina jääpakastinkaappi, astianpesukone, keraaminen liesitaso, erillisuuni sekä liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus Saunan yhteydessä sijaitseva kylpyhuone on mukavan tilava ja tarjoaa myös oman nurkkauksen kodin vaatehuollolle. Varusteina: suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, allaskaapisto, allashana, valolipallinen peilikaappi sekä pesukoneliitäntä. Kodinhoitonurkkauksessa on pesukoneliitäntä, kaapisto ja tilaa myös pesutornille.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat: eteisessä, kylpyhuoneessa ja saunassa laatta, muissa tiloissa laminaatti. Seinät: Kylpyhuoneessa laatta, saunassa paneeli, makuuhuoneissa lasi/maali, keittiön välitilassa välitilalevy, muissa seinissä maali.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-42-311-10
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 994 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Lounaaseen viettävä rinnetontti, piha-alueella pengerryksiä.
Rasitteet ja oikeudet Johto- ja kulkuyhteysrasitteet, ks. Kiinteistörekisteriote ja rasitesopimukset.
Rakennusoikeus e= 0,25 + 15%
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 994 m2, josta tämän huoneiston hallinnassa on hallinnanjakosopimuksen mukaan 1/4 osuus, hallinnanjakoliitekartan mukainen hallinta-alue. Lisäksi yhteishallinnassa on hallinnanjakosopimuksen liitekartan mukaiset yhteisalueet. Ostajan tulee tutustua hallinnanjakosopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 500.00 EUR/v
Puhtaanapito 180.00 EUR/v
Vesimaksu 30 €/kk
Lämmityskustannukset 83.33 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut S-Market n. 1km, K-Supermarket, Maxin kala ym. n. 3km, Kauppakeskus Pikkulaiva n. 4,4km. Saunalahden uimaranta n. 750m, Kivenlahden venesatama n. 3km, Saunalahden koulun pallokentät n. 1km., Koulut: Päiväkoti Touhula n. 1km, Saunalahden päiväkoti n. 1,6km, Saunalahden koulu (1.-9.lk) n. 1km.
Liikenneyhteydet Noin 200 m päästä bussiyhteys 124K (Kätköpaikantie-Tapiola M), noin 900m päästä bussiyhteys 165 (Valhalla-Matinkylä M).
Back to top