1 300 000,00  185.0㎡ 5h, k, 2*aula, khh, pt, ph, kph, vh, wc, s, 3*var., autokatos

Kaskimäenpää 10 , 02780 Espoo

Upea, edustustason kivitalo Espoon Kurttilassa

Kahteen tasoon rakennettu, maalämpöinen Lammin kivitalo, joka tarjoaa näyttävät puitteet laadukkaaseen asumiseen.
Rakennus on yksityiskohtia myöten erittäin tarkasti suunniteltu ja tilanjako hiottu tasokkaasti palvelemaan eri käyttötarpeita. Rakentamisen materiaalit ovat tavanomaista laadukkaampia ja viimeistelyn taso on kerrassaan hämmästyttävä. Kyseessä on todella ensiluokkainen koti, joka sopii erinomaisesti vaativaankin makuun.

Rakennuksen 185/231 m2 on jaettu kahteen pääkerrokseen, joiden lisäksi sisäänkäyntiaula sijaitsee näyttävästi eri tasolla.
Kevyet, Grado Designin tammiaskelmaiset portaat vievät sisäänkäyntiaulasta yläkertaan, jonne on sijoitettu kolme Timberwisen parkettilattioilla sekä Puustellin mittatilauskaapistoilla varustettua makuuhuonetta sekä ihanan valoisa aulatila ja upea kylpyhuone. Aulasta on käynti myös lasikaiteiselle parvekkeelle.

Alakerrassa sijaitsee puolestaan valtava kokoinen oleskelualue, jonne on sijoitettu ammattitasoinen, hämmästyttävän hieno keittiökokonaisuus ruokailutiloineen, sekä olohuonealue. Oleskelualuetta ympäröi valtavan kokoiset ikkunaseinät, joista kauniit metsämaisemat tulevat klassisesti sisään. Valtavissa ikkunapinnoissa on myös suuret liukuovet, joilla oleskelualueen sisätilat sekä rakennusta kiertävät terassialueet saa yhdistettyä yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi. Alakerrassa sijaitseva päämakuuhuone on todella maailmanluokan luksusta; lasinen päätyseinä ja oma yksityisterassi sekä välittömässä läheisyydessä sijaitsevat tekstiililattiainen, lähes 7 m2 vaatehuone ja aamutila, unohtamatta kylpylätunnelmaista saunaosastoa Svedbergsin kylpyammeella ja Harvian hetivalmiilla kiukaalla. Sisääntulokerros kätkee upeasti sisäänsä myös erinomaiset varasto- ja kodinhoitotilat. Alakerran vaaleat marmorikuvioiset lattiat ovat poikkeuksellinen näky, sillä 150×75 cm kokoinen suurlaatta on silkkaa luksusta ja yhdessä erittäin tarkkaan suunnitellun led-valaistuksen kanssa kerrassaan upea näky.
Rakennuksen sisätilat ovat tulvillaan uskomattoman hienoja toteutustapoja, materiaaleja sekä hiottuja yksityiskohtia.

Rakennuksen ulkopuolta kiertää valaistu terassialue, josta löytyy puitteet monenlaisiin toiveisiin, mm. lasitettu terassiosio, katettu oleskeluterassi sekä aurinkoterassi porealtaineen. Takapiha on upeaa metsäistä kunttaa, joka näyttää aina hyvältä, eikä ihania kesäiltoja tarvitse käyttää nurmikon leikkaamiseen. Kivipintaisella etupihalla on autokatos kahdelle autolle sekä polkupyörille/moottoripyörille on lisäksi oma katos.

Rakennus sijaitsee omalla 890 m2 tontilla, päättyvän tien päässä.

Katso kohteen video: https://www.youtube.com/embed/1BByJnvze4o

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Kurttila
Kaskimäenpää 10, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 5h, k, 2*aula, khh, pt, ph, kph, vh, wc, s, 3*var., autokatos
Asuinpinta-ala 185.0 ㎡
Kokonaisala 231.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot on saatu kohteen rakennuslupa-asiakirjoista sekä Espoon kaupungin Rakennusvalvontakeskuksen Rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta.
Myyntihinta 1 300 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2019
Kerrosluku 2
Rakennusaine Kivi
Kattotyyppi ja kate Tasa/ bitumihuopa
Lämmitys Maalämpö
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2013
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Parvekkeen kuvaus Parveke lounaaseen
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Sisääntulokerroksessa aula, keittiö, ruokailutila, olohuone, wc, ”aamutila”, pesuhuone, sauna, makuuhuone, 2 varastoa, vaatehuone/varasto, kodinhoitohuone sekä varasto//tekninen tila. 2. kerroksessa 3 makuuhuonetta, aula, kylpyhuone ja parveke. Rakennuksen ulkopuolella autokatos, pyöräkatos ja jätekatos.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunapintaa on runsaasti ja näkymät avautuvat kaikkiin ilmansuuntiin.
Keittiön kuvaus Ammattitasoiseen ruoanlaittoon suunniteltu, todella näyttävä keittiökokonaisuus. Keittiö on yksityiskohtia myöten erittäin tarkkaan suunniteltu ja toteutettu aivan ensiluokkaisilla materiaaleilla ja upealla työnjäljellä. Hämmästyttävän harmoninen ulkonäkö on saatu aikaan Noblessan supermattamustilla kaapistoilla, Tulikiven kiiltävän mustilla tasoilla sekä Mielen ammattitason kodinkoneilla. Mielen kodinkoneina keittiössä on: korkea rosterinen jääkaappi, korkea rosterinen pakastinkaappi, kalustepeitteinen astianpesukone, ergonomiselle korkeudelle sijoitettu ja kalusteuuni, kalusteeseen integroitu lämpölaatikko, kalusteeseen integroitu Mielen kahvikone sekä liesituulettimella varustettu induktioliesitaso.
Kylpyhuoneen kuvaus Yläkerran aulassa, makuuhuoneiden keskiössä sijaitsee wc-tilalla varustettu kylpyhuone. Kylpyhuoneen varusteina on: Idon seinämallinen wc-istuin, Grohen seinäsuihkujärjestelmä kiiltävän kromisilla säätimillä, sadesuihkulla ja käsisuihkulla, Svedbergin allaskaluste ja led-valaistu peili, Hansgrohen allashana sekä kirkaslasiset suihkuseinät. Kylpylätunnelmallisessa pesuhuoneessa varusteet huokuvat laatua: Grohen seinäsuihkujärjestelmä kiiltävän kromisilla säätimillä, sadesuihkulla ja käsisuihkulla, Svedbergsin näyttävä ovaali kylpyamme ja ammehana, pyyhekuivain sekä huomaamattomat linjalattiakaivot.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-45-130-10
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 890 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Rakennusoikeus E= 0,20 + 20%
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 1024.36 EUR/v
Puhtaanapito 510.12 EUR/v
Vesimaksu 66.4 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 1,4 km, Lasihytti K-Supermarket ja Maxin kala n. 1,7 km, Kauppakeskus Pikkulaiva n. 4,6 km, Sarfvik Golf n. 5,1 km. Kävelyetäisyydellä mm. koirapuistot, pallokentät, yleisurheilukenttä., Koulut: Kunggårdsskola (1.-6.lk), daghem & förskola n. 1,6km, Vanttilan koulu (1.-9.lk) n. 2km, Päiväkoti Lintukoto n. 1,5km.
Liikenneyhteydet Lähipysäkki n. 450m (yhteydet mm. Matinkylä (M), Kauklahti). Matinkylästä metrolla Helsingin keskustaan n. 19 min. Junalla Kauklahdesta Helsinki Rautatieasema n. 28 min.
Back to top