442 000,00  91.0㎡ 4h, k, rt, khh, kph, wc, varasto, autokatos

Kaskikuja 11 e B, 02780 Espoo

Omalla tontilla 2018 valmistunut ihana 1-tasoinen paritalokoti Kurttilassa.

Luonnonläheisellä ja kehittyvällä alueella näyttävä paritalohuoneisto, jonka upean tumman julkisivun takaa löytyy hienot ja valoisat tilat ensiluokkaisine materiaaleineen.

Lähes 3 metrin huonekorkeus, väljät huoneet ja tarkkaan suunniteltu tilanjako saavat huoneiston tuntumaan neliöitään suuremmalta. Tilasuunnittelussa pääpaino on annettu lähes 40 m2 oleskelualueelle, jonka seinästä seinään ja lattiaan saakka ulottuvat ikkunat saavat huoneen tuntumaan suuren maailman tyyliin lähes seinättömältä. Hyvin suunnitellun pohjaratkaisun ansiosta huonejaon voi muuntaa erilaisiin toiveisiin; ehkä kolme makuuhuonetta vai sittenkin lähes 50 m2 oleskelualue?

Kun runsaat ikkunapinnat, korkeat huoneet ja loistava tilanjako on täydennetty mm. kalanruotokuvioon ladotulla tammivinyylilattioilla, Puustellin tummalla avokeittiöllä, lasiseinäisellä ja sormipaneloidulla saunalla, uusimpien trendien mukaisilla laatoituksilla, upotetuilla led-valaisimilla ja toimivilla yksityiskohdilla, on kokonaisuus kerrassaan huikea.

Ja huikea on myös rakennuksen ulkopuoli, josta löytyy mm. asfaltoidut kulkuväylät, oven edessä sijaitsevat autokatos- ja piha-autopaikat, varasto, siisti ja nurmetettu piha-alue sekä takapihan valtavan kokoinen, pääosin katettu terassialue.

Lisäksi omakotitalomaista asumista tarjoaa kiinteistölle kirjattu hallinnanjakosopimus, jossa tähän huoneistoon kuuluu n. 462 m2 suuruinen hallinta-alue.

Tämä loistava paritalokoti sijaitsee lämminhenkisellä pientaloalueella, jossa kaupat, koulut, päiväkodit sekä merenrannan ulkoilureitit löytyvät tietenkin kävelyetäisyydeltä.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Sovi oma yksityisesittely tai voit myös sopia välittäjän kanssa kohteeseen virtuaaliesittelyn.

Onko vanha asuntosi vielä myymättä? Varaa sinulle sopiva aika maksuttomaan arviokäyntiin osoitteesta www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Kurttila
Kaskikuja 11 e B, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Paritalo
Tilakuvaus 4h, k, rt, khh, kph, wc, varasto, autokatos
Asuinpinta-ala 91.0 ㎡
Kokonaisala 122.5 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Rakennuslupapiirustusten mukaan huoneistoala on 91 m2, kerrosala 105 m2 ja kokonaisala 122,5 m2.
Myyntihinta 442 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2018
Kerrosluku 1
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu, lattialämmitys.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2018
Kunto Erinomainen
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Eteinen, kolme makuuhuonetta, olohuone-keittiö-ruokailutila, wc, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna, huoneistoala 91 m2. Varasto 4 m2 sekä autokatos ja terassialue.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat suuntaan koillinen-kaakko-lounas.
Keittiön kuvaus Näyttävä musta avokeittiö on legendaarisen Puustellin käsialaa. Todella tyylikäs kokonaisuus on viimeistelty mm. kalustepeitteisillä kodinkoneilla tummilla työtasoilla sekä saarekkeeseen sijoitetuilla Tapwellin mattamustalla hanalla ja sekä Stalan mustalla altaalla. Keittiö ei ole vain hieno ulkokuori, vaan kätkee sisäänsä todella tehokkaan ruoanlaittotilan sekä mm. ihanan runsaat kaapistotilat. Kodinkoneina keittiössä on induktiotaso, erillisuuni, liesituuletin, jääpakastinkaappi sekä saarekkeeseen sijoitettu astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus Tämä koti tarjoaa erillisillä saniteettitiloilla luksusta arkeen. Huoneiston kylpyosasto käsittää tilavan kodinhoitohuoneen, pesuhuoneen sekä perhekoon saunan. Kodinhoitohuoneeseen on sijoitettu runsaasti kaapistoja sekä kodin vaatehuoltoon paikka pesutornille ja hyvät laskutilat. Näyttävästi laatoitetussa pesuhuoneessa on mukavasti tilaa ja varusteina: suihku, wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, bideesuihku ja peili. Sauna on sisustettu vaalealla sormipaneelilla, kokolasiseinällä, kuituvaloilla sekä sähkökiukaalla. Eteisen yhteydessä olevassa erillisessä wc:ssä on varusteina: wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaapisto, bideesuihku sekä varustekaappi.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Lattiat: eteisessä, wc:ssä, kylpyhuoneessa ja saunassa laatta, muissa huoneissa tammivinyyli kalanruotokuviolla. Seinät: kylpyhuoneessa laatta, wc:ssä laatta/maali, saunassa sormipaneeli ja muissa tiloissa maali.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-45-135-9
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1000 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Kevyesti kumpuileva, mutta melko tasainen maasto.
Pohjatutkimuksen mukaan maaperä on: pintahumus/erittäin pehmeä savi/ siltti/ kivinen moreeni.
Rasitteet ja oikeudet Oikeudet: kulkuyhteys, johto, jätteiden kokoamispaikka. Rasitteet: Johto, kulkuyhteys, tontin raja. Katso lisätiedot Kiinteistörekisteriotteeesta ja rasitesopimuksista.
Rakennusoikeus 0,20 +20%
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 1000 m2, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu kahteen hallinta-alueeseen sekä yhteisalueeseen. Tähän huoneistoon kuuluva hallinta-alue on hallinnanjakosopimuksen mukaan n. 462 m2 ja huoneistojen yhteiskäytössä olevan alueen koko n. 90 m2. Ostajan tulee tutustua hallinnanjakosopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Kiinteistöön liittyy myös tontin rajaa koskeva, 25.11.2016 päivätty rasitesopimus, johon ostajan tulee tutustua ennen ostopäätöksen tekemistä.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 538.88 EUR/v
Puhtaanapito 156.00 EUR/v
Vesimaksu 30 €/kk
Lämmityskustannukset 120 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikaupat (K-Supermarket ja S-Market) n. 1,5km, Kauppakeskus Pikkulaiva n. 4,5km. Kävelyetäisyydellä mm. koirapuistot, pallokentät, yleisurheilukenttä, leikkipaikkoja ja hyvät ulkoilumaastot., Koulut: Kunggårdsskola (1.-6.lk), daghem & förskola n. 1,2km, Vanttilan koulu (1.-9.lk) n. 1,8km, Päiväkoti Lintukoto n. 1,3km.
Liikenneyhteydet Noin 500 m päästä bussiyhteys 165 (Matinkylä M-Kauklahti), n. 1,5km päästä bussit 124K (Saunalahti-Tapiola), 166 (Lasiportti-Vanttila) sekä 167 (Järvikylä-Vanttila).
Back to top