1 890 000,00  362.0㎡ 2 Taloa: 9h, 2*k, th, askh, aula, 2wc, 3*kph, 2*ph, pkh, s, pihasauna, 3*varasto, tekn., ak, uima-allas

Karlbergintie 131 , 02400 Kirkkonummi

Vaativaan makuun uniikki ja todella upea kiinteistökokonaisuus Kirkkonummen Överbyssä.

Valtavan kokoinen kiinteistökokonaisuus kaikilla edustustason elementeillä. Omalla yli hehtaarin tontilla komeilevat upeat ensiluokkaiset kivitalot sekä edustustason piharakennukset. Modernissa kartanomaisessa miljöössä sijaitsee kaksi näyttävää asuinrakennusta: lähes 400 m2 päärakennus ja lähes 200 m2 sivurakennus. Varsinaisena katseenvangitsijana toimii upea saunarakennus uima- ja porealtaineen sekä valtavine terassialueineen. Piha-alueella on lisäksi erillinen rakennus ajoneuvoille.

Rakennukset ovat yksityiskohtia myöten erittäin tarkkaan suunniteltuja sekä upeasti toteutettuja. Pohjaratkaisut ovat muunneltavissa ja palvelevat näin täydellisesti erilaisia tarpeita. Maalämpö, useita tulisijoja, aurinkopaneelein lämpenevä uima-allas, poreamme, valtava määrä makuuhuoneita, saniteettitiloja terassialueita sekä monikäyttöisiä kellarikerroksia. Onnistuneella suunnittelulla rakennuksen erittäin kauniit pinnat kätkevät sisälleen käytännöllisen ja tekniikaltaan modernin kodin, jossa kompromisseja ei ole tehty. Rakennukset on otettu käyttöön 2009 ja 2018.

Lähes 400 m2 päärakennus on näyttävä kolmikerroksinen kokonaisuus, jossa on korkeat huoneet, valtavasti ikkunapintaa sekä ilmeikkäitä eritasoratkaisuja ja upeita, korkeita vinokattolinjoja. Sisääntulokerrokseen on perheen yhteisten tilojen lisäksi sijoitettu saunaosasto sekä omalla sisäänkäynnillä varustettu päämakuuhuonesiipi. Oleskelualueen valtavan kokoisista ikkunoista upean rauhalliset mäntymetsämaisemat tulevat klassisesti sisään osaksi viihtyisää tilaa. Tällä oleskelualueella mieli lepää kauniissa perisuomalaisissa metsämaisemissa, takkatulen äärellä.
Rakennuksen toiseen kerrokseen on sijoitettu yksityiset tilat; neljä suurta makuuhuonetta, vaatehuone sekä hienon korkea kylpyhuone -joiden keskiössä on tilava valoisa aula. Aulaan voi halutessaan lisätä myös yhden lisämakuuhuoneen. Rakennuksen kellarikerros on normaalilla huonekorkeudella varustettu monikäyttöinen avara tila, jonne on oma sisäänkäynti rakennuksen sivulta. Rakennuksen ulkopuolella on useita tyylikkäitä terassialueita.

Sivurakennuksen lähes 200 neliöön toivottaa tervetulleeksi upean valoisa aulatila, jonka tyylikäs ja ilmava portaikko ohjaa muutamana askelman ylös pääasuinkerrokseen tai muutaman askelman alas kellarikerrokseen. Pääasuinkerros on uskomattoman valoisa kokonaisuus ja on makuuhuonetta ja kylpyhuonetta lukuun ottamatta yhtä avaraa tilaa. Näyttävä vino kattolinja nostaa huonekorkeuden upeisiin mittoihin, lähes neljään metriin. Ikkunapintaa on valtavasti, josta ihana mäntymetsämaisema tulee sisään tällekin oleskelualueelle. Sivurakennuksen kellarikerros muuttaa täysin käsityksen kellari -mielikuvasta, sillä täällä kerros on aivan kuin asuinkerros. Askartelu- ja varastohuoneeksi nimetyt tilat toimivat loistavasti makuuhuonekäytössä, mutta ovat myös erinomaisia esimerkiksi elinkeinonharjoittajan toimitiloina. Kellarikerrokseen on oma sisäänkäynti rakennuksen sivulta.

Piha-alueella, rakennusten välissä on kerrassaan upea terassialue saunarakennuksineen ja uima-allasalueineen. Saunarakennus on ehdotonta edustustasoa takka-, pesu- ja löylyhuoneineen ja toimii erinomaisesti suuren maailman tyyliin myös esimerkiksi vierastalona. Näyttävät lasikaiteet kiertävät terassiin upotettua 8-metristä uima-allasta, joka on suunniteltu sekä lapsiperheen riemuksi että aikuiseen makuun. Suurella edustustason terassialueella on lisäksi poreamme sekä runsaasti tilaa auringonottoon sekä kalusteryhmille.

Tämä suuri kiinteistökokonaisuus on erittäin laadukas ja tarjoaa loistavat puitteet myös esimerkiksi kahdelle sukupolvelle, studiotiloja kaipaavalle tai asiakastiloja tarvitsevalle elinkeinonharjoittajalle.

Oma 1,1715 ha:n tontti sijaitsee maaseutumaisella Överbyn alueella ja suurella kiinteistöllä on erittäin hyvä yksityisyys. Kehä III:lle matkaa on alle 10 min ja samanlaisen matkan päästä löytyvät esimerkiksi Peuramaan Golf-kentät ja laskettelukeskus.

Tämä on kerrassaan hämmästyttävän hieno kokonaisuus, joka täytyy nähdä itse.

Katso kohteen video: https://www.youtube.com/embed/m4lkLeFIxC8

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Kohteessa pidetään vain yksityisesittelyjä. Me käytämme maskia, käytäthän sinäkin.

Perustiedot

Sijainti Kirkkonummi Överby
Karlbergintie 131, 02400 Kirkkonummi
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 2 Taloa: 9h, 2*k, th, askh, aula, 2wc, 3*kph, 2*ph, pkh, s, pihasauna, 3*varasto, tekn., ak, uima-allas
Asuinpinta-ala 362.0 ㎡
Kokonaisala 684.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot on saatu kohteen rakennusluvasta ja rakennuslupapiirustuksista. Piirustuksissa pinta-alat on ilmoitettu huoneistoalana ja bruttoalana. Huoneistoala koostuu: Päärakennus 244,2 hum2, Sivurakennus 74,5 hum2, Pihasauna 23,4 hum2, autokatos-varasto 19,8 hum2. Kokonaisbruttoala koostuu: Päärakennus 391,3 brm2, Sivurakennus 180,8 brm2, Pihasauna 32,7 brm2 ja autokatos-varasto 79,2 brm2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Mikäli ostajan ostopäätös perustuu pinta-alaan, ne tulee tarkistusmittauttaa ennen ostopäätöksen tekemistä.
Myyntihinta 1 890 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2009
Kerrosluku 1-2+kellari
Rakennusaine Kivi
Kattotyyppi ja kate Murrettu harjahatto/ konesaumattu pelti
Lämmitys Maalämpö, 3 kiertoilmatakkaa
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: A2018
Kunto Hyvä
Parveke Kyllä
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Päärakennus: 1. kerroksessa tuulikaappi, 2 eteistilaa, keittiö, ruokailutila, olohuone, musiikkihuone, 2 wc-tilaa, kodinhoitohuone, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. 2. kerroksessa aula, 4 makuuhuonetta, vaatehuone, wc/kylpyhuone. Kellarikerroksessa kylmä eteinen, varasto ja tekninen tila. Huoneistoala yhteensä n. 244m2 ja bruttoala n. 391m2. Sivurakennus: Sisäänkäynnin yhteydessä eteinen ja 1. kerroksessa keittiö, ruokailutila, olohuone, makuuhuone ja wc. Kellarikerroksessa aula, askarteluhuone, varastohuone, kodinhoitohuone, wc sekä tekninen tila. Huoneistoala yhteensä n. 74,5m2 ja bruttoala n. 180,8m2. Pihasauna: Saunarakennuksessa on pukuhuone/takkahuone, pesuhuone/wc sekä sauna, huoneistoala n. 23m2 ja bruttoala n. 33m2. Autokatos-varaston huoneistoala n. 19,8m2 ja bruttoala 79,2m2.
Keittiön kuvaus Päärakennus: Päärakennuksen keittiö on erittäin tyylikäs kokonaisuus, jonka moderni sisustustyyli on pelkistetty ja selkeä. Keittiö on paitsi tilava, myös ihanan valoisa ja tarkasti suunniteltu, jossa harmoninen ulkokuori kätkee sisälleen erittäin toiminnallisen keittiökokonaisuuden. Varusteina keittiössä on: 2 jääpakastinkaappia, kalusteuuni, kalustemikro, 2 käsienpesuallasta, astianpesukone, liesitaso sekä liesituuletin. Lattianrajaan on lisäksi sijoitettu keskuspölynimuriin liitetty rikkaluukku. Sivurakennuksen keittiö on avoin, upean valoisa ja ulkoasultaan tyylikkään rauhallinen. Maltillinen ulkokuori kätkee kuitenkin sisäänsä erittäin toiminnallisen keittiön erinomaisine säilytystiloineen sekä tarkkaan suunnitellut yksityiskohdat. Varusteina: jääpakastinkaappi, kalusteuuni, kalustemikro, liesitaso sekä astianpesukone. Lisäksi saunarakennuksessa on jääkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus Päärakennuksessa on 2 kylpyhuonetta, yksi sisäänkäyntikerroksessa saunaosaston yhteydessä ja toinen 2. kerroksessa makuuhuoneiden läheisyydessä. Sivurakennukseen on myös sijoitettu kaksi kylpyhuonetta, yksi kumpaankin kerrokseen. Lisäksi yksi kylpyhuone sijaitsee saunarakennuksessa.
Korjaukset Päärakennuksen keittiön tasot uusittu (kivikomposiitti) 2021, kellarin lattia Sika ComfortFloor® kolmikerroksinen pinnoitus 2021, seinät maalattu 2020. Piha ja tie päällystetty tummanharmaa sepeli 2021, autokatoksen takaosan varasto maalattu ja lattia laitettu 2021, aurinkokeräimet lisätty vuonna 2018.
Lisätietoja Päärakennuksessa maaviileä, sivurakennuksessa jäähdytys ilmanvaihdon yhteydessä. Kirkkonummen kunnalta saadun tiedon mukaan alueelta ei ole saatavilla johtokarttaa.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 257-496-5-402
Kaupunki / kunta Kirkkonummi
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 11715 ㎡
Käyttövesi Oma porakaivo
Viemäri Oma
Rasitteet ja oikeudet Tierasite ja maakaasujohtorasite, ks. kiinteistörekisteriote ja kiinteistörekisterin karttaote.
Rakennusoikeus Suunnittelutarvealue
Kaavoitustilanne Yleiskaava
Lisätietoja kaavoituksesta Kirkkonummen kunta
Lisätietoja Kiinteistöllä on oma porakaivo sekä jäteveden käsittelyjärjestelmä, joihin ostajan tulee tutustua ennen ostopäätöstä. Kiinteistön asuinkustannustiedot ovat 8 henkilölle. Tieosuuskunnan maksu vaihtelee mm. ajoneuvojen lukumäärän ja käytön mukaan. Asuinkustannuksiin on laskettu 2 yksityiskäytössä olevaa ajoneuvoa. Sähkönkulutus on omistajalta saadun tiedon mukaan ollut tavanomaista korkeampi ja olisi normaalisti n. 330EUR/kk.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 1599.84 EUR/v
Puhtaanapito 312.12 EUR/v
Muut ostajan maksut Saostuskaivojen tyhjennys 180EUR/v, tieosuuskunnan tiemaksu 439,68EUR/v

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 3,9km, keskustan palvelut n. 4,2km, Ragvaldsin museoalue ja luontopolku n. 2,1km, Jerikon kuntoportaat n. 5,2km, Meikon ulkoilualue n. 7,5km, Peuramaa Golf ja Ski n. 7 km., Koulut: Gesterbyn koulu n. 4,1km, Jokirinteen koulu n. 4,1km, Alueella toimii suomen- ja ruotsinkielisiä kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja mm. Ravalsin pk n. 2,1 km, Prästgårdsbackens daghem n. 3,1 km.
Liikenneyhteydet Länsiväylän varrella olevat pysäkit n. 1,2 km (yhteydet mm. Kirkkonummi as., Kamppi, Lauttasaari, Inkoo, Karjaa ja Bromarv). Kirkkonummen asema n. 3,5km.
Back to top