1 150 000,00  264.0㎡ 7h, k, rt, aula, vh, khh, kph, pkh, ph, s, 2 wc, 2*varasto, autokatos

Karlbergintie 131 , 02400 Kirkkonummi

Vaativaan makuun upea omakotitalo Kirkkonummen Överbyssä.

Maaseutumaisella alueella yksityiskohtia myöten erittäin tarkkaan suunniteltu sekä upeasti toteutettu omakotitalo. Tämän valtavan kokoisen kivitalon pohjaratkaisut ovat muunneltavissa ja palvelevat näin täydellisesti erilaisia tarpeita. Maalämpö, maaviileä, takka, valtava määrä makuuhuoneita, saniteettitiloja, upeita terassialueita sekä monikäyttöinen kellarikerros. Onnistuneella suunnittelulla rakennuksen erittäin kauniit pinnat kätkevät sisälleen käytännöllisen ja tekniikaltaan modernin kodin, jossa kompromisseja ei ole tehty.

Lähes 400 m2 rakennus on näyttävä kolmikerroksinen kokonaisuus, jossa on korkeat huoneet, valtavasti ikkunapintaa sekä ilmeikkäitä eritasoratkaisuja ja upeita, korkeita vinokattolinjoja. Sisääntulokerrokseen on perheen yhteisten tilojen lisäksi sijoitettu saunaosasto sekä omalla sisäänkäynnillä varustettu päämakuuhuonesiipi. Oleskelualueen valtavan kokoisista ikkunoista upean rauhalliset mäntymetsämaisemat tulevat klassisesti sisään osaksi viihtyisää tilaa. Tällä oleskelualueella mieli lepää kauniissa perisuomalaisissa metsämaisemissa, takkatulen äärellä.
Rakennuksen toiseen kerrokseen on sijoitettu yksityiset tilat; neljä suurta makuuhuonetta, vaatehuone sekä hienon korkea kylpyhuone -joiden keskiössä on tilava valoisa aula. Aulaan voi halutessaan lisätä myös yhden lisämakuuhuoneen. Rakennuksen kellarikerros on normaalilla huonekorkeudella varustettu monikäyttöinen avara tila, jonne on oma sisäänkäynti rakennuksen sivulta. Rakennuksen ulkopuolella on useita tyylikkäitä terassialueita.

Oma 1,1715 ha:n tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahden omistajatahon kesken yhteisalueeksi (kuten tie) ja kahdeksi n. yhtä suureksi hallinta-alueeksi.

Kehä III:lle matkaa on alle 10 min ja samanlaisen matkan päästä löytyvät esimerkiksi Peuramaan Golf-kentät ja laskettelukeskus.

Voit myös halutessasi ostaa koko kiinteistökokonaisuuden.

Katso koko kiinteistön video: https://www.youtube.com/embed/m4lkLeFIxC8

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Kirkkonummi Överby
Karlbergintie 131, 02400 Kirkkonummi
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 7h, k, rt, aula, vh, khh, kph, pkh, ph, s, 2 wc, 2*varasto, autokatos
Asuinpinta-ala 264.0 ㎡
Kokonaisala 470.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot on saatu kohteen rakennusluvasta ja rakennuslupapiirustuksista. Piirustuksissa pinta-alat on ilmoitettu huoneistoalana ja bruttoalana. Huoneistoala koostuu: Päärakennus 244,2 hum2 ja autokatos-varasto 19,8 hum2. Kokonaisbruttoala koostuu: Päärakennus 391,3 brm2 ja autokatos-varasto 79,2 brm2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Mikäli ostajan ostopäätös perustuu pinta-alaan, ne tulee tarkistusmittauttaa ennen ostopäätöksen tekemistä.
Myyntihinta 1 150 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2009
Kerrosluku 2+kellari
Rakennusaine Lammin LL400 valueristeharkko
Kattotyyppi ja kate Murrettu harja/pelti
Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, kiertoilmatakka.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: A2018
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Rakennuksen 1. kerroksessa tuulikaappi, 2 eteistilaa, keittiö, ruokailutila, olohuone, musiikkihuone, 2 wc-tilaa, kodinhoitohuone, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. 2. kerroksessa aula, 4 makuuhuonetta, vaatehuone, wc/kylpyhuone. Kellarikerroksessa kylmä eteinen, varasto ja tekninen tila. Huoneistoala yhteensä n. 244,2 m2 ja bruttoala n. 391,3 m2. Piharakennuksessa kahden auton autokatos, varasto ja pyöräkatos, huoneistoala n. 19,8m2, bruttoala n. 79,2m2
Keittiön kuvaus Rakennuksen keittiö on erittäin tyylikäs kokonaisuus, jonka moderni sisustustyyli on pelkistetty ja selkeä. Keittiö on paitsi tilava, myös ihanan valoisa ja tarkkaan suunniteltu, jossa harmoninen ulkokuori kätkee sisälleen erittäin toiminnallisen keittiöelämyksen. Kokonaisuus on harvinainen yhdistelmä käytännönläheisyyttä ja kalustesijoittelun harmoniaa sekä tinkimätöntä estetiikkaa. Saarekkeellisessa keittiössä on valkoiset kiiltäväpintaiset kaapistot, valkoiset massiiviset komposiittikivitasot, valkoiset Tapwellin hanat sekä valkoiset, integroidut tai kalustepeitteiset kodinkoneet. Varusteina keittiössä on 2 jääpakastinkaappia, kalusteuuni, kalustemikro, 2 käsienpesuallasta, astianpesukone (uusittu n. 2016), induktioliesitaso (uusittu 2021) sekä liesituuletin. Lattianrajaan on lisäksi sijoitettu keskuspölynimuriin liitetty rikkaluukku.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuoneita on kaksi, yksi sisäänkäyntikerroksessa saunaosaston yhteydessä ja toinen 2. kerroksessa makuuhuoneiden läheisyydessä. 2. kerroksen kylpyhuone on poikkeuksellisen korkea ja näyttävä tila.
Korjaukset Päärakennuksen keittiön tasot uusittu (kivikomposiitti) 2021, kellarin lattia Sika ComfortFloor® kolmikerroksinen pinnoitus 2021, seinät maalattu 2020. Piha ja tie päällystetty tummanharmaa sepeli 2021, autokatoksen takaosan varasto maalattu ja lattia laitettu 2021.
Lisätietoja Rakennuksessa on maaviileä. Kirkkonummen kunnalta saadun tiedon mukaan alueelta ei ole saatavilla johtokarttaa.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 257-496-5-402
Kaupunki / kunta Kirkkonummi
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 11715 ㎡
Käyttövesi Porakaivo
Viemäri Oma
Rasitteet ja oikeudet Tierasite ja maakaasujohtorasite, ks. kiinteistörekisteriote ja kiinteistörekisterin karttaote.
Rakennusoikeus Suunnittelutarvealue
Kaavoitustilanne Yleiskaava
Lisätietoja kaavoituksesta Kirkkonummen kunta

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 1106.64 EUR/v
Muut ostajan maksut Saostuskaivojen tyhjennys, tieosuuskunnan tiemaksu

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 3,9km, keskustan palvelut n. 4,2km, Ragvaldsin museoalue ja luontopolku n. 2,1km, Jerikon kuntoportaat n. 5,2km, Meikon ulkoilualue n. 7,5km, Peuramaa Golf ja Ski n. 7 km., Koulut: Gesterbyn koulu n. 4,1km, Jokirinteen koulu n. 4,1km, Alueella toimii suomen- ja ruotsinkielisiä kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja mm. Ravalsin pk n. 2,1 km, Prästgårdsbackens daghem n. 3,1 km.
Liikenneyhteydet Länsiväylän varrella olevat pysäkit n. 1,2 km (yhteydet mm. Kirkkonummi as., Kamppi, Lauttasaari, Inkoo, Karjaa ja Bromarv). Kirkkonummen asema n. 3,5km.
Back to top