488 000,00  48.0㎡ 2h, avokeittiö, kph

Kalliolanrinne 3 B, 00510 Helsinki

Uusi ullakkoasunto ihanaisessa Alppiharjussa.

Kalliolanrinteen suuri kulmarakennus on saanut seitsemänteen kerrokseen uuden ullakkoasunnon!

Uusi ullakkokaksio on hurmaava kaupunkikoti, jonka huoneistoala on 48m2, mutta lattiapinta-alaa on vinokattojen osalla jopa 12m2 lisää. Yhteensä kalustettavaa lattiapinta-alaa on siis upeat 60m2.
Kyseessä on läpitalon huoneisto, jossa Kalliolanrinteen puolelle aukeaa ihanat oleskelualueen holvi-ikkunat, makuuhuoneen sijaitessa sisäpihan rauhassa. Huoneiston loistavassa tilanjaossa pääpaino on annettu suurelle, koko huoneiston levyiselle oleskelualueelle, josta saa käden käänteessä myös eriytettyä tilaa kotitoimistolle tai vastaavalle. Suuren oleskelualueen kaupunkimaisemilla varustetut holvi-ikkunat ja vinokatot tuovat koko ullakkohuoneistoon ihanan boheemia ilmettä. Kun pinta-ala on näin tehokkaasti hyödynnetty, se saa huoneiston tuntumaan neliöitään suuremmalta.
Historiallisen rakennuksen ullakkohuoneisto on siis täysin uusi ja varustettu uusimmalla tekniikalla mm. vesikiertoisella lattialämmityksellä, huoneistokohtaisella viilennyksellä sekä Wiserin älykotijärjestelmällä.
Pintamateriaalit ovat erittäin laadukkaita; HTH:n keittiöt, Mielen kodinkoneet, kivitasot (keittiöt), Villeroy & Bochin laatat, tammiparkettilattiat sekä Damixan suihkut ja hanat. Tarkemmat tiedot materiaaleista ja kalusteista saat välittäjältä.

Huoneisto on juuri valmistumassa, mutta nopeasti toimimalla, voit vielä vaikuttaa viimeisiin pintamateriaaleihin!

Taloyhtiöön on juuri rakennettu uusi vesikatto, saunaosasto, pesutupa ja kuivaushuone sekä julkisivu ja porrashuoneet on kunnostettu. Taloyhtiössä on näin ollen kaikki suuret remontit takanapäin! Ullakkoasunnolle ei tule yhtiövelkaosuutta em. hankkeista.

Kysy myös autohallimahdollisuus!

Kalliolanrinteen sijainti on loistava ja kävelyetäisyydeltä löytyvät mm. upeat puistoalueet, Linnanmäki, urbaania elämää sykkivä Kallio sekä useat konsertti- ja tapahtumapaikat.

Varaa oma yksityisesittely ja tule ihastelemaan huikeita näkymiä kaupungin kattojen yli!

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy, Jarmo Sarlin p. 0400 506 900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Helsinki Alppiharju
Kalliolanrinne 3 B, 00510 Helsinki
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 2h, avokeittiö, kph
Asuinpinta-ala 48.0 ㎡
Kerros 7/7
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 488 000,00 
Velatonhinta 488 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Sauna Ei
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunoiden suunta pohjoinen ja etelä
Keittiön kuvaus Avokeittiön kaapistot ovat laadukkaan HTH-keittiön ja kalusteovet valkoisia. Työtasot ovat tummaa kiveä. Kodinkoneet ovat huippulaadukasta Mieleä ja varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, kalusteuuni, astianpesukone (45cm), induktioliesitaso sekä liesituuletin. Katso kaluste- ja konesijoitus pohjapiirroksesta ja keittiösuunnitelmasta.
Kylpyhuoneen kuvaus Villeroy & Bochin laatoilla ja ensiluokkaisilla kalusteilla varustettu kylpyhuone. Kylpyhuoneen kalusteisiin kuuluvat: Domestic Frame-sarjan suihkuseinä (taite/kiinteä/kääntyvä), Villeroy&Bochin tai Geberitin seinämallinen wc-istuin, Damixan sadesuihku, Damixan allashana bideesuihkulla, käsienpesuallas ja allaslaatikosto, valaistu peili tai peilikaappi sekä pesukoneliitäntä. Katso kalusteiden sijoitus pohjapiirroksesta.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1349.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi As Oy Kirstinkatu 13
Rakennusvuosi 1939
Rakennusaine Kivi
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Painovoimainen, ullakkoasunnoissa koneellinen LTO
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista DNA Welho Oy 10M
Hissi Kyllä
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: F2013. Energiatodistus laadittu 25.2.2015.
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 104
Liikehuoneistojen määrä 4
Autopaikat 9 autotallia, osakkeina
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarasto, kellarikomerot, pesutupa, mankeli.
Kiinteistönhoito Huoltoliike
Tuotot 4.660,00 EUR/v
Lisätietoja Yhtiökokouksessa 8.6.2022 on valtuutettu hallitus perimään tai olemaan perimättä yhden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Päätettiin huoneiston 99 hallintaanotosta kolmen vuoden ajaksi. Hallintaanoton perusteen ollessa tilan käyttötarkoituksen vastainen käyttö. Yhtiöjärjestyksen mukaan ullakkohuoneistojen osakkeita eivät rasita sellaiset yhtiön lainat, joiden ottamisesta on päätetty ennen 31.8.2020, eikä 31.8.2020 pääätetyn julkisivuremontista johtuvat yhtiölainat, -vastikekustannukset tai muut tämän johdosta kerätyt maksut. Yhtiöjärjestyksen mukaan ullakko-osakkeiden yhtiövastikkeen maksuvelvollisuus alkaa viranomaisen käyttöönottotarkastusta seuraavan toisen kalenterikuukauden alusta, kuitenkin viimeistään 1.1.2023. Lisäksi yhtiöjärjestyksessä on ilmoitettu mm. erinäisiä kunnossapitovastuuseen liittyviä poikkeavia velvotteita ullakko-osakkeiden omistajille. Ostajan tulee tutustua yhtiöjärjestykseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Yhtiötiedoissa esitetyt tekniset tiedot, kuten ilmanvaihto, ei koske ullakkoasuntoja. Ullakkoasuntojen tekniset tiedot löytyvät rakennustapaselosteesta. Yhtiöön on rakenteilla yhtiösauna, mutta saunan mahdollisia käyttömaksuja ei ole vielä päätetty.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Miika Pyykkönen Oiva Isännöinti Helsinki Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Saattolämmityskaapeleiden uusimistyöhanke 2020, julkisivusaneeraushankkeen suunnittelutyö 2018, porrashuoneiden ulko-ovien uusimistyö 2016, kylpyhuoneiden kuntokartoitus 2015, julkisivun kuntokartoitus 2015, ilmanvaihtohormien nuohoustyö 2015, ullakkorakentamisen rakennuslupa 2014, patteriventtiilit ja ikkunat 2005, julkisivujen kunnostustyö 1997-1998, sähkönousut 1994, putkiremontti 1994, hissit 1991, sähköpääkeskus 1988, pohjaviemäri huoneisto C93 1974, ikkunat 1970.
Tulevat korjaukset Hallituksen viisivuotiskorjaussuunnitelman mukaan; 2021-2022 Ullakkohanke, sisältäen uuden pesutuvan ja saunan rakennustyön, julkisivun- ja parvekkeen korjaushanke, porrashuonesaneeraus, kiinteistön hormikartoituksen tekeminen. 2023 kosteiden tilojen kuntokartoituksen päivittäminen 2024-2026 ei tiedossa olevia korjaustoimia

Asumiskustannukset

Hoitovastike 240.00 €/kk
Kokonaisvastike 240,00 €/kk
Muut maksut Pesutupamaksu 48,00EUR/vuosi

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n.400m, alueella useita ravintoloita, Kulttuuritalo n.100m, Brahenkenttä n. 150m,Brahenpuisto ja leikkikenttä n.200m, Lenininpuisto n.200m, Urheilut Urheilutalo n.250m, Linnanmäki n.500m., Koulut: Alueella useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja ja kouluja, mm. päiväkoti Pikku-Duunari n.110m, daghemmet Fredriksberg n.450m, Aleksis Kiven peruskoulu n.500m, Åshöjdens grundskola n.100m
Liikenneyhteydet Alueelta on loistavat liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Bussipysäkit n.100m ja n.200m, raitiovaunupysäkki n.250m.
Back to top