398 846,82  99.0㎡ 3-4h, k, kph/khh, wc, sauna, varasto, autokatos

Jauhotullintie 7 A, 02940 Espoo

Maaseutumaisella Myllykylän alueella myynnissä ihana omalla tontilla sijaitseva erillistalo. Vuonna 2017 rakennettu koti hohtaa vielä uutuuttaan ja kahteen tasoon on sijoitettu hyvin suunniteltuja tiloja, laadukkailla pintamateriaaleilla varustettuna.

Ensiluokkainen sisustus lähes 100 m2:n asuinrakennukseen on saatu mm. legendaarisen Puustellin kalusteilla, kivitasoilla, rosterisilla integroiduilla kodinkoneilla, valkolakatuilla tammiparketeilla, näyttävillä lasikaiteilla, upotetuilla valaisimilla ja monella muulla upeasti suunnitellulla yksityiskohdalla. Tämän rakennuksen ensiluokkaisuus ei suinkaan jää pintamateriaalien varaan, sillä tekniikka on suunniteltu laadukkaaksi myös ja tarjoaa mm. maalämpöä, vesikiertoisen lattialämmityksen, koneellisen ilmanvaihdon sekä Tulikiven takan.

Tilasuunnittelussa pääpaino on annettu yhteisille tiloille ja kodin sydän löytyykin valoisalta oleskelualueelta, jossa huonekorkeus jopa yli 5 metriä sekä päätyseinä lähes kokonaan lasia.

Erinomainen suunnittelu on jättänyt rakennukseen lisäksi monia hienoja muuntelumahdollisuuksia toisenlaisiin tarpeisiin. Mm. alakerran wc-tila muuttuu käden käänteessä toiseksi kylpyhuoneeksi, yläkertaan voi lisätä kolmannen makuuhuoneen ja onpa pohjaratkaisuun jätetty mahdollisuus myös kerrosten väliselle hissille.

Ulkopuolelta löytyy ihana lounaaseen suuntaava aurinkoterassi, upeat pihakiveykset, mukavan kokoinen nurmialue istutuksineen sekä ulkovarasto, oma autokatos sekä lisäksi piha-autopaikka.

Kaunis ja luonnonläheinen kaupunginosa, josta löytyy ulkoilureittejä ja luontopolkuja moneen makuun. Alueen vetovoima on kovassa kasvussa ja syksyllä 2022 valmistuu aivan lähistölle mm. Peikkometsän uusi liikuntapäiväkoti.

Info: Erillistalo on kuin omakotitalo, mutta yhtiömuotoinen. Eli kuten rivitalo-osake ilman seinänaapureita.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, e-mail: tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, meiltä saat varattua ilmaisen arviokäynnin: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Myllykylä, Järvenperä
Jauhotullintie 7 A, 02940 Espoo
Kohdetyyppi Erillistalo
Tilakuvaus 3-4h, k, kph/khh, wc, sauna, varasto, autokatos
Asuinpinta-ala 99.0 ㎡
Kerros 1/2/2
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 398 846,82 
Velkaosuus 176 153,18 €
Velatonhinta 575 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat kaikkiin ilmansuuntiin, piha avautuu lounaaseen.
Keittiön kuvaus Erittäin hienosti viimeistelty ja todella näyttävä keittiö on upean ulkoasunsa lisäksi myös loistavan toiminnallinen. Valkoisissa vetimettömissä korkeakiiltokaapistoissa säilytystilaa on erityiskorkeiden yläkaappien ansiosta tavanomaista enemmän ja alakaapistoihin sijoitetut piilovetimiset laatikot maksimoivat säilytystilan hyödyntämisen. Valkoiset kiiltävät kaapistot kruunaavat näyttävät valkoiset kivitasot sekä integroidut/rosteriset kodinkoneet. Keittiö on laadusta tunnetun Puustellin kädenjälkeä. Keittiön kodinkoneita edustaa laadukas AEG ja varusteina on: täyskorkeat jää- ja pakastinkaapit, kalusteeseen integroitu mikro, kalusteuuni sekä induktioliesitaso, kalustepeitteinen astianpesukone sekä yläkaapin alle piilotettu liesituuletin. Keittiössä on valkomattalakattu tammiparkettilattia ja maalatut seinät.
Kylpyhuoneen kuvaus Erillinen wc on sijoitettu alakertaan, sisäänkäynnin läheisyyteen. Mukavan tilavan wc:n seinät sekä lattiat ovat laatoitettu ja varusteina löytyvät: wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, varustekaappi ja bideesuihku. Wc-tilassa on myös valmius suihkule.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 2589.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi As Oy Espoon Jauhotullintie 7
Rakennusvuosi 2017
Rakennusaine Betoni/tiili
Kattotyyppi ja kate Pulpetti/pelti
Lämmitys Maalämpö
Ilmanvaihto Koneellinen
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2013. Todistus on laadittu 25.1.2016.
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 6
Autopaikat 12
Yhtiössä sauna Ei
Yhtiön yhteiset tilat Tekninen tila, pihavarasto, jätekatos
Kiinteistönhoito Osakkaat itse, lumien auraus ostettu ulkopuoliselta
Lisätietoja Hallitus voi periä budjetoidun lisäksi 2 kuukauden ylimääräisen vastikkeen.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Timo Pohjola Yhtiön hallituksen puheenjohtaja

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Myyjän ilmoituksen mukaan tähän rakennukseen on tehty korjaustoimia seuraavasti: Asfaltti 2021, Puuliiteri 2020, Terassi 2019, Pihalaatoitus 2017. Yhtiön asiakirjoissa ei tehtyjä korjauksia.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 190.00 €/kk
Rahoitusvastike 810.92 €/kk
Kokonaisvastike 1000,92 €/kk
Vesimaksu 15.00 €/kk
Muut maksut Pääomavastike 2 nyt 4,80EUR/osake ja alkaen 1.7.2022 5EUR/osake.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 1,4km, Jorvi n. 1,2km, Lommilan palvelut (Gigantti, Motonet, Ikea, Asko, Rusta ym.) n. 2,5km, Lähistöllä useita ulkoilureittejä mm. Glimsinjoen luontopolku., Koulut: Alueella useita päiväkoteja mm. Päiväkoti Pihlajarinne n. 850m. Auroran koulu (1.-6.lk) n. 1,8km, Järvenperän koulu (7.-9.lk) n. 1,4km. Bemböle skola (ruotsinkielinen 1.-6.lk) n. 1,6km.
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki n. 350m, josta yhteys 227 (Jorvin sairaala-Leppävaara). Noin 1,5 km säteeltä mm. bussit 200 (Espoon asema-Elielinaukio), 321 (Ohrakuja-Elielinaukio) ja 582 (Kalajärvi-Espoontori).
Back to top