485 000,00  128.0㎡ 5h, k, khh, kph, psh, s, aula, autokatos, varasto, parveke

Jäämäentie 22 A, 00970 Helsinki

Ihastuttava paritalokoti loistavalla sijainnilla kävelyetäisyydellä lähipalveluista ja metroasemalta!

Myynnissä on vuonna 2002 valmistunut paritalokoti Mellunkylän rauhallisella pientaloalueella, jossa lähikaupat, koulut ja päiväkodit ovat lähellä. Ihanan suojaisa pientalomiljöö on mm. maisemakulttuurin kannalta merkittävää aluetta ja useat alueen rakennukset ovat kaavassa suojeltuja.

Pihatien perällä sijaitseva paritalokoti on rakennettu kahteen tasoon ja tarjoaa runsaasti tilaa suuremmankin perheen tarpeisiin. Sisääntulokerroksesta lähes puolet on suunniteltu perheen yhteisiin hetkiin. Alakerran sydän on avokeittiön ja valtavan kokoisen ruokailutila-olohuonekokonaisuuden käsittävä oleskelualue, jossa luonnonvaloa on uskomaton määrä ja syksyn pimeinä iltoina valoa ja tunnelmaa tuo kaunis kulmatakka. Sisääntulokerroksessa on lisäksi vaikkapa työhuonekäyttöön soveltuva makuuhuone, erillis-wc sekä kodinhoitohuone ja saunaosasto. Sisääntulokerroksesta on lisäksi kaksi uloskäyntiä takapihalle; olohuoneesta on käynti suurelle terassialueelle ja kodinhoitohuoneesta saunan jälkeen vilvoittelemaan pääsee lasitetulle terassille.

Yläkerrassa sijaitsevat kolme isoa makuuhuonetta, joista jokaisessa on näyttävät vinokatot ja suuret ikkunat. Päämakuuhuoneen yhteydessä on lisäksi suuri vaatehuone-varasto sekä käynti todelliselle aurinkoparvekkeelle. Makuuhuoneiden keskiössä sijaitseva aulatila on kuin luotu toiseksi olohuoneeksi esimerkiksi lasten pelihetkiin. Aulan yhteydessä on suuri poreammeella varustettu kylpyhuone sekä varasto-vaatehuone.

Rakennuksen ulkopuolella on istutuksilla aidatun vehreän pihan lisäksi ulkovarastotilaa sekä autokatos.

Paritalon huoneistot on kytketty toisiinsa autokatoksen kautta, joten varsinaisia seinänaapureita täällä ei ole.
Tämä paritalokoti sijaitsee omalla 1105 m2 tontilla, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu kahteen hallinta-alueeseen. Nyt myytävän määräosan hallinta-alue on kooltaan n.470 m2. Hallinta-alueella asut kuin omakotitalossa.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, varaa maksuton arviokäynti www.ylinkerros.fi/arviokäynti

Perustiedot

Sijainti Helsinki Mellunkylä
Jäämäentie 22 A, 00970 Helsinki
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 5h, k, khh, kph, psh, s, aula, autokatos, varasto, parveke
Asuinpinta-ala 128.0 ㎡
Kokonaisala 154.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alojen lähteenä ovat rakennuslupa-asiakirjat. Ne ovat arvioita, eikä pinta-aloja ole tarkistusmitattu. Kerrosala on rakennuspiirustuksien mukaan 1krs 88 km2 2rs 47 km2 asunto yhteensä 135 km2, varasto 4 km2 ja autokatos 15 km2, kaikki yhteensä 154 km2.
Myyntihinta 485 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2002
Kerrosluku 2
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Harja/ konesaumattu pelti
Lämmitys Sähkö, ilmalämpöpumppu, kiertoilmatakka
Energiatodistus Ei ole
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Parvekkeen kuvaus Päämakuuhuoneen yhteydessä tilava eteläparveke
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Sisääntulokerroksessa eteinen, keittiö, olohuone, makuuhuone, wc, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna. 2. kerroksessa on aula, 3 makuuhuonetta, kylpyhuone ja 2 varasto-/vaatehuonetta. Rakennuksen ulkopuolella on ulkovarasto sekä autokatos.
Ikkunoiden suunta/näkymät Pohjoinen-itä-etelä.
Keittiön kuvaus Tilava niemekkeellinen avokeittiö, jonka katseenvangitsijana toimii ihana kulmaan sijoitettu liesi sekä näyttävä liesikupu. Kodikkaassa keittiössä säilytys ja tasotilaa on runsaasti ja kodinkoneet valittu huolella suuremmankin perheen tarpeisiin. Keittiössä on ajattomat puunväriset kaapistot, näyttävät tummat kivitasot sekä rosterinväriset kodinkoneet. Kodinkoneina on täyskorkea jääkaappi, täyskorkea pakastinkaappi, astianpesukone, keraaminen liesitaso, kalusteuuni sekä liesituuletin. Keittiön kaapistojen välitilassa on laattaa ja muutoin seinät ovat maalatut. Lattia on laatoitettu. Suurellekin ruokailuryhmälle on tilat heti tarjoilupöytänäkin toimivan niemekkeen toisella puolella, jossa voi nauttia myös olohuoneen takan tulesta.
Kylpyhuoneen kuvaus Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta; yksi sisääntulokerroksen saunaosastolla ja toinen yläkerrassa makuuhuoneiden läheisyydessä. Alakerran saunaosastolla sijaitseva tilava pesuhuone on kokonaan laatoitettu. Varusteena kylpyhuoneessa on suihku. Viereinen kodinhoitohuone toimii mukavasti saunaosaston pukuhuoneena. Yläkerran sinisensävyinen, kokonaan laatoitettu kylpyhuone saa vinokaton holvi-ikkunasta ihanan runsaasti luonnonvaloa. Yläkerran kylpyhuoneessa varusteina on wc-istuin, käsienpesuallas, poreamme sekä kiinteä pöytätaso esimerkiksi kampauspöydäksi.
Korjaukset 2019 julkisivu maalattu, 2021 terassi uusittu, 2019 jääkaappi sekä pakastin uusittu, 2020 yläkerran kahden makuhuoneen lattiat uusittu, 2021 uusittu sisällä listoja sekä maalattu seiniä. Muuten vuosien saatossa pientä ylläpitohuoltoa (kaapin ovia uusittu, kylpyhuoneen ovi uusittu, valaisimia ym uusittu)
Lisätietoja Huoneistossa on keskuspölynimuri. Rakennukselle on myönnetty rakennuslupa vuonna 2001. Käyttöönottokatselmus on pidetty 2002 ja loppukatselmus vuonna 2009. Rakennuslupaprosessiin liittyy myös rakennusluvan jatkoaikalupa vuodelta 2006 sekä muutoslupa (asuinneliöiden muutos) vuodelta 2009.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 91-47-136-29
Kaupunki / kunta Helsinki
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1105 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Rasitteet ja oikeudet Rasitteena hallinnanjakosopimus sekä naapurikiinteistön kulkuoikeus ja oikeutena jätteiden kokoamispaikka. Ks. kiinteistörekisterin karttaote.
Rakennusoikeus e=0,25+20%
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 1105 m2. Nyt myytävän hallinta-alueen tarkkaa pinta-alaa ei ole mitattu, mutta se on n. 470m2. Ks. hallinta-alue hallinnanjakosopimuksesta.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 697.84 EUR/v

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 700m. Kontulan ostoskeskus n. 2km, Kauppakeskus Itiksen erittäin kattavat kaupalliset palvelut, Finnkino, terveys- ja kauneuspalvelut ym. n. 3,7km., Koulut: Päiväkoti Buratino 500m, päiväkoti ja esikoulu Laakavuori n.750m, Mellunmäen ala-aste n.1,5km, Kontulan ala-aste n.1,2km, Helsingin yhteislyseo (7.-9.lk) n.1,3km. Botby grundskola (1.-9.lk) n.2,6km.
Liikenneyhteydet Mellunmäen metroasemalle n.600m. N.400m päästä bussiyhteys 95 (Itäkeskus-Kontula Keinutie). Metroasemalta bussiyhteydet mm. lentoasemalle, Malmille, Tikkurilaan, Vuosaareen, Hakunilaan ja Myyrmäkeen.
Back to top