165 000,00  25.0㎡ Tupa, alkovi, kylpyhuone, sauna

Hyvikäsjärvi, Luhtarannan tila , 47710 Kouvola

Ensi kesänä uudelle omalle mökille järven rannalle!

Hyvikäsjärven rannalle, 1,5 tunnin ajomatkan päähän Helsingistä, on suunnitteilla uusi vapaa-ajan asunto. Kouvolan Jaalassa sijaitsevalle omalle, yli puolen hehtaarin järvenrantatontille on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön uusi vapaa-ajan asunto, jossa on kaikki tämän päivän mukavuudet ja enemmänkin; tie perille, rauhallinen sijainti, kunnan vesi ja viemäri, sähköt, sisä-wc, sisäsauna, täysin varusteltu keittiö sekä kylpyhuone ja paljon muuta.
Mökin 25 m2 ovat avoimessa pohjaratkaisussa erittäin tehokkaasti hyödynnetty ja mahtavan kokoisten ikkunapintojen kanssa ne saavat mökin tuntumaan reilusti neliöitään suuremmalta. Rakennuksen materiaalit, koneet ja varusteet ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä (kuten Oras, Ido, Gram, Haato jne.) sekä ulkonäöllisesti tyylikkäitä. Monen materiaalin värimaailman voit valita itselle mieluisaksi.

5720 m2 kokoisella tontilla on runsaasti puustoa, joka takaa piha-alueelle hyvän yksityisyyden. Rakennusoikeutta on yhteensä 150 k-m2, joten täältä löytyy myös erinomaiset puitteet mahdolliselle myöhemmälle täydennysrakentamiselle. Kiinteistö sijaitsee yli 88 ha:n kokoisen, kalaisan Hyvikäsjärven rannalla, josta on upeat näkymät kaakkon suuntaan. Rauhallinen sijainti, jossa kaupalliset palvelut löytyvät kätevästi n. 9 kilometrin päästä Jaalan keskustasta.

Mökki toimitetaan Avaimet käteen -toimituksena ja hankkeesta vastaa kotimainen yritys. Toimitukseen sisältyy mm. lupa-asiat, suunnittelijat, suunnitelmat, sähköliittymä ja -työt, tien ja rakennuspaikan raivaus ja puiden kaato, vesi- ja jätevesi, perustustyöt sekä rakennus valmiiksi tehtynä jopa laitureineen.

Projekti aloitetaan heti sopimuksen allekirjoittamisesta ja ensimmäisiin löylyihin pääsee n. 3 kuukauden kuluttua rakennusluvan saamisesta.

Tontti on mahdollista vuokrata 3.960 EUR/vuosi (330EUR/kk) hinnalla tai lunastaa omaksi, jolloin kokonaishinta muodostuu kiinteistöstä (66.000 EUR) sekä urakoitsijan kanssa tehtävästä urakkasopimuksesta (165.000 EUR).
Kaupanteon yhteydessä kohteen tontista (5720m2) solmitaan Metsähallituksen kanssa vuokrasopimus tai se ostetaan omaksi hintaan 66.000 EUR (+verot). Loput, eli urakkasopimuksen osuus maksetaan maksuerätaulukon mukaan kohteen valmistuessa.
Varainsiirtoveroa ei mene urakkasopimuksen kauppahinnasta.

Tässä on loistava tilaisuus omaan ympärivuotiseen vapaa-ajan asuntoon erittäin halutulla sijainnilla -helpolla avaimet käteen toimituksella.

Lisätiedot: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Kouvola Jaala
Hyvikäsjärvi, Luhtarannan tila, 47710 Kouvola
Kohdetyyppi Mökki tai huvila
Tilakuvaus Tupa, alkovi, kylpyhuone, sauna
Asuinpinta-ala 25.0 ㎡
Kokonaisala 30.0 ㎡
Myyntihinta 165 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2021
Kerrosluku 1
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Pulpetti/pelti
Lämmitys Sähkö
Energiatodistus Ei ole
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Tupa, alkovi, kylpyhuone ja sauna. Huoneistoala yhteensä 25 m2, kokonaisala 30 m2.
Ranta Oma ranta
Rantatyyppi Järvi
Keittiön kuvaus Kompakti tupakeittiö, jossa vapaa-ajalle ruoat valmistuvat tavanomaisissa keittiökoneissa. Keittiön varustukseen kuuluvat kaapistot, käsienpesuallas, allashana sekä kodinkoneina jääkaappi pakastinlokerolla, keraaminen liesitaso (2 keittolevyä), uuni ja liesituuletin. Keittiön kaapistoiksi voit valita tyylikkään mustan tai raikkaan valkoisen. Työtasoksi tulee helppohoitoista laminaattia ja välitilaan välitilalevyä.
Kylpyhuoneen kuvaus Täysin varusteltu kylpyhuone, jonne sijoitetaan suihku, wc-istuin, käsienpesuallas ja allashana pesukoneliitännällä. Kylpyhuoneen seinät tulevat olemaan märkätilalevyä ja lattiat laatoitetut. Kylpyhuoneeseen tulee sähköinen lattialämmitys.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 286-470-51-46
Kaupunki / kunta Kouvola
Kiinteistön omistus Vuokra
Vuokranantaja Metsähallitus
Vuokra-aika (pvm. asti) 2061
Vuokra/vuosi 3960.00 EUR/v
Kiinteistön pinta-ala 5720 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Rasitteet ja oikeudet Tieoikeus.
Rakennusoikeus 150 k-m2
Kaavoitustilanne Rantakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Kouvolan kaupunki
Lisätietoja Urakoitsija yhdistää kiinteistön kunnan vesi- ja viemäriliittymiin.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 0 EUR/v

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Ravintola Vanha Kelo n. 8 km, kaupalliset palvelut Jaalan keskustassa n. 9 km.
Liikenneyhteydet
Back to top