1 485 000,00  174.0㎡ 6h, k, khh, 2*vh, kph, ph/wc, psh, s, 2*wc, kuntoilutila, autotalli, tekn., var

Hiiralankaari 7 B, 02160 Espoo

Pet Michaelin suunnittelema Lammin kivitalo näyttävällä kallioisella paikalla Westendissä, Westendinpuistoon rajatuvalla tontilla.

Tämä hieno ja uniikki kivitalo on rakennettu vuonna 2010 ja toteutettu kaksitasoiseksi kokonaisuudeksi. Tavanomaisten talotyyppien rajat rikkoontuvat täällä jo ulkopuolella, jossa julkisivujen keskinäinen erilaisuus on hämmästyttävä hieno ja hienoa on myös rakennuksen muoto, joka on toteutettu n. 150 asteen kulmaan ja mahdollistaa näin ihanan suojaisan sisäpihan kallioineen ja suurine terassialueineen.

Rakennuksen sisätilat ovat korkeat, ihanan avarat ja tulvillaan luonnonvaloa. Vinokattoisten sisätilojen pohja on rohkeasti tavanomaisesti poikkeava ja tarjoaa loistavat puitteet suuremmallekin perheelle. Yläkerros käsittää kolme makuuhuonetta sekä ranskalaisella parvekkeella varustetun työhuoneen, avokeittiön, kodinhoitohuoneen, olohuonealueen sekä kaksi vaatehuonetta, kylpyhuoneen ja erillisen wc-tilan. Olohuoneen lasipariovista on käynti suurelle, osittain katetulle sisäpihan terassialueelle.
Alempi kerros puolestaan tarjoaa suuren saunaosaston puku- ja pesuhuoneineen, tunnelmallisen vuolukivitakalla varustetun takkahuoneen sekä mahtavan suuren kuntoilu-/askartelutilan monenlaiseen käyttöön. Alakerroksesta on käynti suoraan kahden auton autotalliin, jolloin kotiin pääsee kuivin jaloin säällä kuin säällä. Kokonaisuutena rakennus tarjoaa loistavat muuntelukelpoiset tilat monenlaisille perhekokoonpanoille sekä runsain mitoin neliöitä.

Tontti on oma. Koko kiinteistön pinta-ala on 1823 m2, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu toisen omakotitalon kanssa. Nyt myytävän hallinta-alueen pinta-ala on n. 966 m2.

Täällä hyvät bussiyhteydet, lähikauppa, päiväkoti ja alakoulu sijaitsevat aivan lähellä ja upealle Espoon rantaraitille pääsee muutamalla askeleella kotiovelta.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Westend
Hiiralankaari 7 B, 02160 Espoo
Kohdetyyppi Omakotitalo
Tilakuvaus 6h, k, khh, 2*vh, kph, ph/wc, psh, s, 2*wc, kuntoilutila, autotalli, tekn., var
Asuinpinta-ala 174.0 ㎡
Kokonaisala 305.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatiedot ovat peräisin kohteen rakennuslupa-asiakirjoista sekä Espoon kaupungin Rakennusvalvontakeskuksen Rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta.
Myyntihinta 1 485 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2010
Kerrosluku 2
Rakennusaine Kivi
Kattotyyppi ja kate Harja/tiili
Lämmitys Kaukolämpö, takka.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2018
Kunto Hyvä
Parveke Ei
Parvekkeen kuvaus Ranskalainen parveke
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat 1. kerroksessa 3 makuuhuonetta, työhuone, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, 2x vaatehuone, kylpyhuone ja wc. Kellarikerroksessa eteinen, takkahuone, pukuhuone/wc, pesuhuone, sauna, wc sekä tekninen tila, varasto ja autotalli. Huoneistoala yhteensä n. 174m2 ja kokonaisala 305m2.
Ikkunoiden suunta/näkymät Ikkunat kaikkiin ilmansuuntiin
Keittiön kuvaus Upea niemekkeellinen avokeittiö, jossa on hieno yhdistelmä lämpimän puun ja modernin teräksen sävyjä. Varusteina on: kaapistot, puutasot, korkea jääkaappi, korkea pakastekaappi, kalustepeitteinen astianpesukone, kalusteisiin sijoitetut mikro ja kalusteuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, 2-altainen pesuallas ja allashana. Keittiön seinät ovat maalatut ja lattiat kivilaattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus Rakennuksessa on kaksi kylpyhuonetta, yksi kummassakin kerroksessa. Kellarikerroksen saunaosastolla sijaitsee tilava ja kokonaan laatoitettu pesuhuone, jossa varusteina on kaksi suihkua. Yläkerran kylpyhuone on puolestaan sijoitettu suuren maailman tyyliin päämakuuhuoneen yhteyteen. Tässä kokonaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on varusteina: suihku, wc-istuin, käsienpesuallas, allaslaatikosto sekä peili.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-13-17-18
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1823 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Kallioinen
Rasitteet ja oikeudet Hallinnanjakosopimuksessa kulkuoikeus hallinta-alueella A. Lisäksi sähkökeskus sijaitsee rakennuksen A ulkoseinässä.
Rakennusoikeus Ei. Ks. hallinnanjakosopimus.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 1823 m2, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu kahteen hallinta-alueeseen. Nyt myytävän hallinta-alueen koko on n. 966 m2. Ostajan tulee tutustua hallinnanjakosopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 1953.02 EUR/v
Puhtaanapito 270.00 EUR/v
Vesimaksu 64.17 €/kk
Lämmityskustannukset 211.17 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 750m, Tapiolan ostoskeskus Ainoa n. 1,9km, Espoon rantaraitille n. 200m, Westendin ja Toppelundin uimarannoille n. 1,2km. Lähistöllä useita ulkoliikuntapaikkoja ja pallokenttiä., Koulut: Westendinpuiston koulu (1.-6.lk, suomi ja ruotsi) ja päiväkoti (myös esiopetus) n. 400m. Yläaste ja lukio Tapiolassa (n. 2,5km). Alue kuuluu Tapiolan oppilasalueeseen.
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki n. 160m, josta linja 111 (mm. Tapiolaan ja Otaniemeen). Noin 1 kilometrin säteellä useita bussipysäkkejä, joista yhteydet mm. Kamppiin, Itäkeskukseen, Leppävaaraan ja Haukilahteen.
Back to top