149 000,00  83.0㎡ 3-4h, k, kph, vh, lasitettu parveke

Hansatie 30 A, 02780 Espoo

Maalämpöyhtiön ylimmän kerroksen huoneisto keskeisellä sijainnilla ihanassa Kauklahdessa.

Hyvien julkisten kulkuvälineiden, koulujen, päiväkotien sekä Kauklahden tunnelmallisten erikoismyymälöiden välittömässä läheisyydessä loistava perhekoti.
Hyvin hoidetussa yhtiössä on nyt myynnissä vuosien saatossa remontoitu läpitalon huoneisto, joka hyvässä kunnossa ja siten täysin muuttovalmis uudelle perheelle.

Pohjaratkaisu on valoisa ja muuntautuu omien tarpeiden mukaan. Huoneistossa on nykyisellään kaksi virallista makuuhuonetta, joiden lisäksi vuonna 2018 on rakennettu yksi lisätila makuuhuonekäyttöön. Mikäli makuuhuoneiden tarve on vähäisempi, tila toimii loistavasti myös esim. työhuoneena tai vaatehuoneena tai jopa sen pois purkaminen on huomioitu tekovaiheessa mm. lattiapinnoitteessa.
Harvinaisempana herkkuna huoneistossa on kaunis erilliskeittiö, jonne koko perhe mahtuu kerääntymään isommankin ruokaryhmän ääreen. Keittiön isosta ikkunasta on hienot näkymät ja luonnonvaloa tulvii sisään runsaasti. Keittiöstä on esteetön kulku muihin tiloihin.
Toinen harvinainen ihanuus on kylpyhuoneessa, josta löytyy täysimittainen puuverhoiltu kylpyamme ei vain lapsiperheiden vaan myös aikuisten iloksi. Saunatilat löytyvät puolestaan yhtiön tiloista.

Olohuone on mukavan kokoinen ja tilasta on käynti lasitetulle parvekkeelle.

Hyvin hoidetussa yhtiössä mm. aurinkosähköpaneelit otetaan pian käyttöön!
Yhtiöstä löytyvät yhteiskäyttöön niin sauna kuin pesutupa ja kuivaushuonekin.

Ole heti yhteydessä ja sovitaan sinulle sopiva esittelyaika.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy / Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Espoo Kauklahti
Hansatie 30 A, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 3-4h, k, kph, vh, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala 83.0 ㎡
Kerros 4/4
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 149 000,00 
Velatonhinta 149 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Parvekkeen kuvaus Lasitettu parveke kaakkoon.
Sauna Ei
Ikkunoiden suunta/näkymät Läpitalon huoneisto, ikkunat kaakkoon ja luoteeseen.
Keittiön kuvaus Tämä tilava erilliskeittiö tarjoavaa erinomaiset puitteet innokkaammallekin ruoanlaittajalle. Säilytys- ja tasotilaa keittiössä on nimittäin oikein mukavasti, koneet ja laitteet on valittu ihan oikeaa ruoanlaittoa varten ja lisäksi keittiön yhteydessä olevaan ruokailutilaan mahtuu illallistamaan suurempikin seurue. Keittiön varusteina on 2018 uusittu jääkaappipakastin, keraaminen liesitaso, kalusteuuni, 1,5-altainen tiskiallas ja allashana, liesituuletin sekä 2018 uusittu astianpesukone. Keittiön työtasot ovat massiivipuuta. Keittiön välitila on laatoitettu, muutoin seinät on maalattu/tapetoitu ja lattiassa on vuonna 2018 asennettu vinyylilattia. Keittiöstä on upeat esteettömät näkymät.
Kylpyhuoneen kuvaus Kodin kylpyhuoneeseen on sijoitettu peseytymistilojen lisäksi wc-tilat sekä puitteet kodin vaatehuollolle. Kokonaan laatoitetun ja mukavan tilavan kylpyhuoneen arjen luksuksena on täysimittainen, ulkopuolelta puuverhoiltu kylpyamme. Kylpyhuoneessa varusteina on wc-istuin, käseinpesuallas, allaskaapisto, valaistu peilikaappi, kylpyamme, suihku sekä pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa tilaa on myös pesutornille.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Vuokra
Kiinteistön pinta-ala 3424.70 ㎡
Vuokranantaja Espoon kaupunki
Vuokra-aika (pvm. asti) 31.12.2023
Vuokra/vuosi 6.323,22 EUR/v
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Kauklahti
Rakennusvuosi 1969
Rakennusaine Betonielementti
Kattotyyppi ja kate Tasa/huopa
Lämmitys Maalämpö, pilp
Ilmanvaihto Koneellinen poisto + pilp
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: E2007
Asuinhuoneistojen määrä 32
Autopaikat 33 autopaikkaa, joista 2 on muussa käytössä ja 1 vieraspaikkana
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Pesutupa, kuivaushuone, askarteluhuone, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja
Kiinteistönhoito Huoltoyhtiö
Lisätietoja 4.5.2023 pidetty yhtiökokous myönsi hallitukselle valtuuden kerätä tai jättää keräämättä kaksi ylimääräistä vastiketta. Yhtiökokous ei myöntänyt vastuuvapautta isännöitsijälle johtuen taloushallinnan virheestä, joka on johtunut väärin suoritetusta kokouspalkkiosta ja sittemmin korjattu. Yhtiö sijaitsee Espoon kaupungilta vuokratulla tontilla, jonka vuokrasopimus päättyy vuoden 2023 lopussa. Uusi maanvuokrasopimus on työn alla ja isännöitsijältä saadun varovaisen arvion mukaan uusi vuosivuokra tulee olemaan noin 50.000 euroa. Huom. summa on arvio ja se saattaa vielä muuttua. Isännöitsijäntodistuksen mukaan aurinkosähköjärjestelmä on hankittu, mutta aurinkoyhteisöä ei ole vielä perustettu. Espoon kaupungin päätöksellä 9.4.2021 yhtiön kaikilla huoneistoparvekkeilla on tupakointikielto, ks. lisätiedot isännöitsijäntodistuksesta. Huoneistossa suoritettavista remonteista tulee ilmoittaa isännöitsijäntoimistoon, ks. lisätiedot isännöitsijäntodistuksesta. Parvekelasien kunnossapitovastuu on osakeluetteloon merkityllä omistajalla.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Kasper Holmström Granlund Isännöinti Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset 2022: Seinien kuivajääpuhdistus, A-rapun edustan asfaltointi, 2021: Maalämpöpumpun asennus, maalämpökaivot 3kpl, aurinkopaneelien asentaminen, lukituksen uusiminen, 2020: Lämmitysverkon saneerauspuhdistus ja säätö, termostaattien vaihto, maalämpö- ja aurinkosähköjärjestelmän selvitystyö ja suunnittelu, kellarin lattian betonivalut tarvittavin osin, valmius maalämpö- ja aurinkosähköjärjestelmille, 2019: Pesulakoneen korjaus, 2018: Pohjaviemäriputkien kuvaus, 2017: Ilmastoinnin säätö, 2016: Ikkunoiden uusinta, lämmönjakohuoneen paisuntasäiliön uusiminen, LTO-laitteiston jälkitarkastus, kaukolämpölaitteiden korjauksia, 2015: Vesikatteen uusimis- ja kunnostustyöt, uusi LTO-järjestelmä, B19 lattiakaivon vuoto, huoneistossa B20 vesivahinko (vaikutti huoneistoon B17 ja kellarivarastoon), uusi antennikeskus, 2014: A-rapun parvekkeen alle rakennettiin varastotila, kellari- ja rappukäytävätilojen ja sekä kuntosalin kunnostus ja maalaus talkoilla, porraskäytävän seinien yläosien maalaus, vesikaton kuntoarvio, pohjavesijohtojen runkolinjan uusimisen 2-vuotistakuutarkastus, 2013: Julkisivujen takuuaikaiset korjaustyöt päätökseen heinäkuussa, 10v. energiatodistus, muuntamotilan lattian kunnostus kantavaksi, kiveyksen ja istutusten asennus takapihalla, vesikaton kattoluukkujen uusinta, askartelutilan kunnostus asukkaiden käyttöön. Ks. lisää tehtyjä korjauksia Suoritetut korjaukset taloyhtiössä -asiakirjasta.
Tulevat korjaukset Yhtiökokouksessa 4.5.2023 on päätetty korjaushankkeista vuodelle 2023: kattovesiviemärin sukitus (16kEUR), Bauer vedenkäsittely lämmitysverkostoon (15kEUR), Julkisivupuhdistus, Aurinkosähköjärjestelmän hankinta (23kEUR), piha-alueen kunnostus. Kunnossapitotarveselvityksen 2023-2027 mukaan lisäksi: 2023: piha-alueen kunnostus, 2024 Bauer vedenkäsittely käyttöveteen, 2027 Saunan korjaus sekä normaalia huoltotoimintaa kaikkina vuosina.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 373.00 €/kk
Kokonaisvastike 373,00 €/kk
Vesimaksu 20.00 €/kk
Muut maksut Sauna 10EUR/kk, autopaikkavuokra 15EUR/kk, pesutupamaksu 3EUR/kone.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 600m, kuntosali n. 300m, Kylätalo Palttinan asukaspuisto n. 700m, apteekki n. 350, kirjasto ja nuorisotila n. 750m, K-supermarket Lasihytti 1,2 km., Koulut: Kauklahden koulu n. 800m, Kylätalo Palttinan päiväkoti n. 650m, Kauklahden päiväkoti n. 950m.
Liikenneyhteydet Kauklahden juna-asema n. 200m, lähipysäkit n. 50m (yhteydet linja 213 Hansavalkamanaukio-Kamppi ja lähibussi 168 Valhalla-Espoon keskus)
Back to top