358 000,00  63.0㎡ 3h, k, kph, s, wc, aula, 2 varastoa

Brinkinmäentie 12 A 8, 02780 Espoo

Seuraava esittely: 17.11.2019 12:00 - 12:30

2016 valmistunut, näyttävä kaksikerroksinen paritalo ihanassa Saunalahdessa.
Neliöitään suuremman oloinen kokonaisuus, jossa tilankäyttö on erinomaisesti toteutettu.
Sisääntulokerroksen kruunaa paikoin yli 5 metrin korkuinen oleskelualue, josta löytyy tyylikäs avokeittiö ruokailutiloineen sekä takkavarauksella varustettu olohuone.
Oleskelualueen lähes kokolasisen seinän äärellä maistunee jopa aamukahvi tavanomaista paremmalta ja tila on kuin luotu onnistuneisiin illanistujaisiin tai perheen yhteisiin hetkiin.
Materiaalivalinnat ovat ajattoman tyylikkäitä saunan lasiseinineen, kylpyhuoneen ja wc:n mikrosementteineen, valumarmori- /silgranitaltaineen ja laadukkaine kodinkoneineen. Keittiö on Puustellin kädenjälkeä.
Kaksi makuuhuonetta, kaksi saniteettitilaa, saunaosasto, ihanan suuri oleskelualue, monikäyttöinen lämmin varastotila sekä yksi hallinta-alueiden suurimmasta piha-alueesta tarjoavat loistavat puitteet erilaisten perheiden tarpeisiin.

Tämä upea paritalokoti sijaitsee suositulla Saunalahden alueella, meren, koulujen ja palveluiden äärellä.
Kiinteistö on hallinnanjakosopimuksella jaettu, joten asut kuin omakotitalossa.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Maksuttoman hinta-arvion omasta asunnostasi saat tilattua: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Saunalahti
Brinkinmäentie 12 A 8, 02780 Espoo
Kohdetyyppi Paritalo
Tilakuvaus 3h, k, kph, s, wc, aula, 2 varastoa
Asuinpinta-ala 63.0 ㎡
Kokonaisala 85.5 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Rakennuslupapiirustusten mukaan koko rakennuksen (sis. 2 samanlaista asuntoa) kerrosala on 148,5 k-m2 + varastot 22,5 k-m2. Yhteensä 171 k-m2. Asuinpinta-alat on 63m2.+ varasto 7m2. Asuinpinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Myyntihinta 358 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2016
Kerrosluku 2
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Harja/pelti
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2013
Kunto Hyvä
Parveke Kyllä
Sauna Kyllä
Tilat ja pinta-alat Sisääntulokerroksessa: Eteinen, olohuone, ruokailutila, avokeittiö, kylpyhuone ja sauna. Yläkerrassa: Aula, 2 makuuhuonetta ja wc. Yhteensä n. 63 m2. Lisäksi varasto n. 7m2. Rakennuslupapiirustusten mukaan koko rakennuksen (2 samanlaista asuntoa) kerrosalat ovat: 1.krs 89 k-m2, 2. krs 59,5 k-m2 ja varastot 21,5 k-m2.
Keittiön kuvaus Tyylikäs valkoinen Puustellin avokeittiö sopii piilovetimineen ja kalustepeitteisten kodinkoneiden ansiosta erinomaisesti osaksi avointa oleskelualuetta. Valkoiset kaapistot, valkoiset työtasot, tumman harmaa Silgranit -allas ja kodinkoneet joko kalustepeitteiset tai kalusteeseen integroitu. Kodinkoneina: jääpakastinkaappi (AEG), keraaminen induktioliesi (AEG), erillisuuni (AEG), liesituuletin (Lapetek), huippuimurilla, astianpesukone (AEG) sekä mikro (AEG).
Kylpyhuoneen / wc:n / kodinh.huoneen / saunan kuvaus Saunaosaston kylpyhuoneessa pintamateriaalit muodostavat näyttävän kokonaisuuden; mikrosementtilattia, valkoiseksi laatoitetut seinät ja saunaan aukeava puolilasiseinä. Varusteina tässä kylpyhuoneessa on: suihku, pesukoneliitäntä ja kaapisto. Yläkerran wc-tila on hyvän kokoinen ja tarjoaa varusteina: wc-istuimen, käsienpesualtaan, allaskaapin, peilikaapin sekä bideesuihkun. Sauna on sävymaailmaltaan ihanan harmoninen ja tarjoaa tunnelmalliset löylyt n. 4 hengelle. Varusteina saunassa on: vaaleat lauteet, kuituvalot, sähkökiuas sekä avattava ikkuna.
Korjaukset Rakennus on valmistunut 2016.
Lisätietoja Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Ostajan tulee tutustua hallinnanjakosopimuksiin ennen ostopäätöksen tekemistä. Pintamateriaalit: Lattiat: Eteisessä, kylpyhuoneessa, saunassa, wc:ssä ja varastossa mikrosementti, muissa tiloissa laminaatti Seinät: Kylpyhuoneessa laatta/lasi, saunassa paneeli/lasi, muissa tiloissa maali.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 49-42-206-26
Kaupunki / kunta Espoo
Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 4020 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Melko tasainen maasto.
Rasitteet ja oikeudet Rasitteet: johto, kulkuyhteys 1, 2 ja 3 asemakaava-alueella, jätteiden kokoamispaikka (ts. yhteinen roska-astia)
Rakennusoikeus e=0,25 +15%
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki
Lisätietoja Koko kiinteistön pinta-ala on 4020 m2, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu 14 osaan. Nyt myytävä määräosa on hallinnanjakosopimuksen mukaan tontinosa AS 8, jonka koko on karttaliitteessä 215 m2. Kiinteistön hallinnanjakosopimuksen osapuolet omistavat yhteisesti hallinnanjakokartan mukaisen yhteisen alueen sekä hallinta-alueille merkityt autopaikat.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 341.96 EUR/v
Puhtaanapito 10.00 EUR/v
Vesimaksu 30 €/kk
Sähkölämmitys 10257 kWh/v €/v
Muut ostajan maksut Yhteiskäytössä olevien alueiden, koneiden ja laitteiden huolto- ja ylläpitokulut.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 400m. Noin 1 km säteellä mm. neuvola ja kirjasto sekä useita ulkoilu- ja puistoalueita. Uimarannalle 1,5km., Koulut: Saunalahden koulu (1.-9.lk) n. 200m, Kungsgårdsskolan (1.-6-lk) n. 1,8km. Noin 1km säteellä useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet Noin 100m päästä bussi 165 (Kauklahti-Matinkylä M)
Back to top