1 245 000,00  88.0㎡ 3h, k, s, khh/wc, kph/wc, parveke

Arkadiankatu 17 B, 00100 Helsinki

Onko tässä Töölön laadukkaimmat ullakkoasunnot?

Helsingin Etu-Töölöön, monen suomalaisen unelmien asuinpaikkaan on juuri valmistunut neljä uutta ullakkoasuntoa.
Muutaman askeleen päässä Arkadianmäeltä, Arkadiankadun ja Fredrikinkadun kulmassa sijaitsee neljä edustustason huoneistoa, joista kukin on suunniteltu uniikkikappaleeksi vaativaan makuun. 1912 valmistuneen rakennuksen 6. kerroksen asunnot ovat kolmen tai neljän makuuhuoneen huoneistoja, kooltaan 84,5-135m2.

Arkadiankadun ullakkoasunnot on rakennettu ylellisillä materiaaleilla, kuten italialaisilla laatoilla ja mikromosaiikeilla, Poggenpohlin kalusteilla, Timberwisen parketeilla, kvartsitasoilla, italialaisilla hanoilla ja suihkuilla sekä design -valaisimilla. Tekniikan osalta vain paras on kyllin hyvää, kuten Gaggenaun kodinkoneet, vesikiertoinen lattialämmitys, tehokas huoneistokohtainen viilennys, oma älykotijärjestelmä sekä uusittu Koneen hissi ullakkokerrokseen asti.

Ullakkohuoneistot ovat pieniä yksityiskohtia myöten täyttä luksusta: Seinälinjat ovat kuin taidetta, joihin on hämmästyttävällä tarkkuudella upotettu mittatilauskaapistoja ja korostettu paikoin kohdevalaisimilla. Näyttävä ikkunallinen vinokatto puolestaan kohoaa jopa yli 3,5 metriin. Kaikissa Arkadiankadun ullakkoasunnoissa on hurmaavat sisäpihan parvekkeet, joihin on sisätiloista kokolasinen ja kokonaan taittuva panorama-taiteseinä. Parvekkeilla on tuulisensorilla varustetut sähkökäyttöiset markiisit.

Huoneisto B23 sijaitsee kulmarakennuksen Fredrikikadun puoleisella osalla. Huoneistoalaa on 88 m2 ja todellista lattiapinta-alaa n. 94,3 m2 (sis. alle 1600mm korkeat tilat). Onnistuneella tilasuunnittelulla ullakkoasunto tuntuu kuitenkin neliöitään suuremmalta. Tilanjaossa pääpaino on huoneiston keskiosassa sijaitsevalla keittiön ja olohuoneen käsittävällä oleskelualueella, joka on pientä sisustustakka/tv-seinää lukuun ottamatta yhtä avointa tilaa. Tällä oleskelualueella ullakkoasunnon yli 3,5 metrin huonekorkeus pääsee kunnolla oikeuksiinsa ja vinokatot ovat todella näyttävät. Oleskelualueen lisäksi huoneistossa on kaksi hyvän kokoista, vinokattoista makuuhuonetta, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna sekä ihana eteisen pukeutumistila. Huoneiston sisustus on erittäin tarkkaan suunniteltu ja viimeistelyn taso on kerrassaan upea. Täällä vaativakin silmä lepää.

Arkadiankatu sijaitsee kansallisesti merkittävien nähtävyyksien keskiössä, jossa on lisäksi kävelyetäisyydellä loistavat kaupalliset palvelut, julkinen liikenne kaikkialle Suomeen sekä päiväkodit ja huipputason koulut molemmilla kotimaisilla ja myös ulkomaisilla kielillä. Autoilevin iloksi Kirkkoparkin pysäköintihalliin on matkaa vain noin 50 metriä.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Jarmo Sarlin p. 0400 506 900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi, www.ylinkerros.fi/arkadiankatu

Perustiedot

Sijainti Helsinki Etu-Töölö, Töölö
Arkadiankatu 17 B, 00100 Helsinki
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 3h, k, s, khh/wc, kph/wc, parveke
Asuinpinta-ala 88.0 ㎡
Kerros 7/6
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 1 245 000,00 
Velatonhinta 1 245 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Parvekkeen kuvaus Sisäpihan parveke koko seinän levyisillä panorama-taiteovilla.
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Koillinen ja lounas
Keittiön kuvaus Upean valoisa saarekkeellinen keittiökokonaisuus, joka on tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi suunniteltu yksityiskohtia myöten hyvin käytännönläheiseksi ja tehokkaaksi. Keittiö kalusteet ovat luksuskeittiöiden aatelia; Poggenpohlia ja kodinkoneet erittäin laadukasta Gaggenauta. Työtasot ja välitilat ovat ylellistä Caesarstonen kvartsia, jota täydentävät italialainen Gessin allashana sekä Blancon alta kiinnitetty teräsallas. Varusteina keittiössä on täysikorkea kalustepeitteinen jääkaappi, tason alle sijoitettu pakastinkaappi, kalusteeseen ergonomiselle korkeudelle integroidut erillisuuni ja mikro, kalustepeitteinen astianpesukone sekä saarekkeeseen sijoitettu liesituulettimella varustettu liesitaso. Keittiön lattia on suurta Ego Sabbia -laattaa ja seinät ovat maalatut. Keittiötilassa on kaksi kattoikkunaa sekä lähes 5 metrinen parvekkeen vastainen taitelasiseinä, jonka saa halutessaan kokonaan auki ja parvekkeen osaksi oleskelutilaa. Keittiöstä on varauloskäynti "piianportaikkoon".
Kylpyhuoneen kuvaus Näyttävä kylpyhuone on saatu aikaan suurilla italialaisilla, luonnonkiveä jäljittelevillä seinälaatoilla, hiekanvärisillä italialaisella mikromosaiikkilattialla, erityisen laadukkailla Poggenpohlin kaapistokalusteilla, Caesarstonen kvartsitasolla sekä ensiluokkaisilla varusteilla. Varusteina kylpyhuoneessa on: ylellinen italialainen Gessin sadesuihku ja Gessin allashana, seinämallinen D-Neo wc-istuin pehmeästi sulkeutuvalla kannella, led-valaistu suuri peili sekä kotimaisen Vieserin tyylikäs linjalattiakaivo.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 1389.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto-osakeyhtiö Arkadiankatu 17
Rakennusvuosi 1912
Rakennusaine Betoni, rapattu tiili
Kattotyyppi ja kate Harja/ pelti
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Painovoimainen
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Kyllä
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: G2013
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 23
Liikehuoneistojen määrä 2
Autopaikat 6 autohallipaikkaa
Yhtiössä sauna Ei
Kiinteistönhoito Huoltoliike
Tuotot 10.557,63 EUR/v
Lisätietoja Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 27.3.2019 on hyväksytty 140.000 euron lainarahoitus hissien uusimiseen. Ks. lisätiedot isännöitsijäntodistuksesta. Isännöitsijäntodistukseen on kirjattu ohje huoneistokohtaisista korjauksista, ks. isännöitsijäntodistus. Ullakkohuoneistot eivät vastaa hissiremontin kustannuksista.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Jukka Euramaa Isännöinti Euramaa Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset 2022: Vesikaton uusinta (valmistunut tammikuussa 2023) 2021: A ja B portaan hissien uusinta, Pihajulkisivun kunnostus 2019: Pihajulkisivun kunnostus ja tuuletusparvekkeiden uusinta 2016: Hissin kuntoarvio, 2013: Kadunpuolen julkisivukorjaus ja ikkunoiden huoltomaalaus, 2010: Pattereiden tasapainotus, Portin sähköistäminen ja pihan lämpöpistokkeiden kunnostus, Kellarivarastojen lattian primerointi sekä betonimaalaus ja peruskunnostusta vuokrattujen varastojen osalta 2009: Porrasremontti sekä pihan ja kellarin sähköistyksiä sekä lämmönsiirrin ja lämmönjakaja 2009: Lukkojen sarjoitukset 2008: Linjasaneeraus, sisältää myös sähkönousujen uusimisen 2000: Julkisivun ikkunoiden kunnostus 1997: Lämmönvaihdin ja Puhelinverkko 1996: A-portaan hissin rakennuttaminen 1994: B-portaan hissin rakennuttaminen 1955: Linjasaneeraus
Tulevat korjaukset Isännöitsijän mukaan ei päätettyjä korjauksia. Ehdotetut korjaukset 2022-2027: Ulkopuolen liikehuoneistojen ulko-ovien kunnostus, ulkopuolen kivijalan aukkojen korjaus, pihapuolen portin korvaaminen uudella, pihapuolen liikehuoneistojen ulko-ovien kunnostus, pihapuolen ulko-ovien päällisten katosten rakentaminen, pihan puolen porrashuoneiden ovien korjaus, piianportaiden kunnostus, pihan kunnostus.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 543.46 €/kk
Kokonaisvastike 543,46 €/kk

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähistöllä useita tunnelmallisia putiikkeja, ravintoloita, kahviloita ja museoita. Kampin kauppakeskus n.400m. Hietaniemenranta, Taivallahden tenniskeskus ja venesatama n.1,2km. Töölönlahti n.900m., Koulut: Päiväkoti Ankkalampi n.350m, Finnish American kindergarten n.500m Taivallahden peruskoulu (1.-9.lk) n. 250m, Minervaskolan n.800m (1.-6.lk), Ressu Comprehensive School (1.-9.lk) n.750m.
Liikenneyhteydet Raitiovaunu- ja bussipysäkki n. 100m, Kampin bussi- ja metroasema n. 400m, Rautatientorin bussi-, juna- ja metroasema n. 800m.
Back to top