275 000,00  77.0㎡ 3h, k, kph, lasitettu parveke

Anjankuja 3 A, 02230 Espoo

Ihanan valoisa ja tyylikäs kolmio 7. kerroksen huikeilla näkymillä.
Tässä kodissa ihastuttaa tilavien huoneiden ja hyvien säilytystilojen lisäksi keittiö, joka on suunniteltu kauniiksi ja ruokailutilan kanssa yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuonna 2013 kokonaan uusittu keittiö on täydellinen esimerkki kuinka pienikin voi olla kaunista ja toimivaa. Täältä löytyy kaikki kotikokin tarvitsema eikä viinikaappiakaan ole unohdettu. Kokkailun jälkeen voikin rentoutua lasitetulla parvekkeella, jonka esteettömät näkymät etelään yltävät aina merelle asti.
Värimaailmaltaan harmonisesta kodista on pidetty hyvää huolta ja tänne voit muuttaa ilman remonttihuolia.

Omalla tontilla sijaitsevalla hyvällä yhtiöllä on putkiremontti tehtynä ja asukkaiden käytössä oma uima-allas ja kuntosali. Yhtiön oma talonmies on harvinaista nykypäivänä, mutta tässä yhtiössä sekin asia on kunnossa.

Lisätiedot ja esittelyt:
Ylinkerros Oy/ Toni Hälinen p. 040 779 5405, toni.halinen(at)ylinkerros.fi

Onko vanha asuntosi vielä myymättä? Varaa sinulle sopiva aika maksuttomaan arviokäyntiin osoitteesta www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Matinkylä
Anjankuja 3 A, 02230 Espoo
Kohdetyyppi KT
Tilakuvaus 3h, k, kph, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala 77.0 ㎡
Kerros 7/15
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 275 000,00 
Velatonhinta 275 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Parvekkeen kuvaus Lasitettu parveke etelään merelle.
Sauna E
Ikkunoiden suunta/näkymät Olohuoneen, keittiön ja lasitetun parvekkeen ikkunat etelään merelle. Makuuhuoneiden ikkunat pohjoiseen Ison omenan suuntaan..
Keittiön kuvaus Vuonna 2013 upean toimivaksi remontoitu keittiö, jossa innokkaallekin kokkaajalle riittää työ- ja säilytystilaa ja Siemensin kodinkoneet helpottavat hommia. Varusteina kaapistot, jääkaappipakastin, viinikaappi (Hoover), keraaminen liesi, liesituuletin, monitoimiuuni ja integroitu astianpesukone
Kylpyhuoneen / wc:n / kodinh.huoneen kuvaus Vuonna 2012 uusittu ikkunallinen kylpyhuone, jossa hyvin säilytystilaa ja paikka pesukoneelle. Varusteina suihku, suihkuseinä, isot peili- ja allaskaapit, wc-istuin, pyyhekuivain, bideesuihku ja pesukoneliitäntä.
Pintamateriaalit Seinät: kylpyhuoneessa laatta, keittiön välitilassa laatta, yhdessä makuuhuonessa maali / tapetti ja muissa maali. Lattiat: kylpyhuoneessa laatta ja muissa tiloissa laminaatti.
Säilytystilat Huoneiston kaapistojen lisäksi, huoneistokohtaiset kellarikomerot, taloyhtiön yhteissäilytystilat sekä erikseen vuokrattavissa kellarikomeroita ja kylmäsäilytystiloja.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus O
Kiinteistön pinta-ala 6624.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Anjankuja 3
Rakennusvuosi 1975
Rakennusaine Betoni, Betonielementti
Kattotyyppi ja kate Tasakatto / Huopakate, Kumibitumi/huopa
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen poisto
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista Data-kaapelointi (Cat5)
Hissi K
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2013
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 180
Liikehuoneistojen määrä 2
Autopaikat Vuokrattavissa autopaikkoja hallista pysäköintikannen alta 15EUR/kk (ei sähköä), ulkoparkkipaikalta 8,5EUR/kk (tolppapaikka/ajastinsähköpistorasia) ja ulkoparkkipaikalta ilman sähköä 4,5EUR/kk.
Yhtiössä sauna K
Yhtiön yhteiset tilat Väestönsuoja, askarteluhuone, ulkoiluvälinevarasto, kerhohuone, mankeli, huoneistokohtaiset varastot, kylmäkellari, sauna, kuntosali ja uima-allas.
Kiinteistönhoito Päätoiminen talonmies
Tuotot 52.398,32 EUR/v
Lisätietoja Isännöitsijätodistuksen mukaan yhtiön lainat ovat olleet 09.04.2019 yhteensä 1,719,684,33 (parvekelaina rv.2, pihan perusparannuslaina rv.3, lisälaina rv.6, kph:t, parv. ovet, ikkunat, kellarit rv.7, patteriverkoston saneeraus rv.9, viemärit rv.10, lämmöntalteenotto rv.11). 15.5.2018 myönnettiin hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastike. Yhtiöjärjestyksen mukaan jälkikäteen rakennettujen parvekelasien korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. Yhtiölainoja voi maksaa kahdesti vuodessa ja maksuajankohdat ovat kesäkuu- ja joulukuu. Kulut velkaosuuksista menevät aina Matinkylän Huolto Oy:n voimassaolevan palveluhinnaston mukaan lisättynä pankin kulujen kanssa.

Isännöitsijä

Isännöitsijä Kari Liljendal Matinkylän Huolto Oy ISA

Korjaukset

Suoritetut korjaukset 2017 Julkisivujen klinkkeripintojen paikkakorjausta, kompressorihuoneen kunnostus, pihan päävesijohdon paikkakorjaus, A-talon kuivaushuoneen kondenssikuivaimen uusiminen, 2016 jäteveden pysty- ja pohjaviemärien kunnostus (sukitus), kellaritilojen näkyvien jätevesiviemärien uusiminen 2016 teknisten tilojen lukituksen uusiminen (iLog), lämmön talteenottojärjestelmien hankkiminen A- ja B-talojen poistoilmanvaihtoon, kaukovalvonnan hankkiminen (Ouman) 2015 automaattisten ilmanpoistajien asennus lämmitykseen, lämmönvaihtimien lämpöpumppujen uusiminen, patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysverkoston säätö, pystyviemärien koekunnostus, asukaskysely, 2014 pohja- ja pihaviemäreiden painehuuhtelu, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, 2013 parvekeseinien tiivistys ja lämmöneristeiden uusiminen, parvekeikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, valvontakameroiden asennus ulko-oville ja jätekatokseen, isompien kylmäkellareiden muutos varastotiloiksi 2012 liittyminen DNA-kaapelitelevisiojärjestelmään, A-talon 15-kerroksen saunaosaston peruskorjaus, yleisten tilojen puuikkunoiden huoltomaalaus 2010 elementtisaumojen uusiminen, julkisivujen pääty- ja klinkkeripintojen paikkakorjaus 2005 vesijohtojen uusiminen 2004 ilmanvaihtojärjestelmien uusiminen / peruskorjaus 2003 asunhuoneistojen ikkunoiden uusiminen (kaikki yhtiössä vuodesta 1993 alkaen tehdyt perusparannus- ja korjaushankkeet löytyvät kunnossapidon periaateohjelmasta).
Tulevat korjaukset Kunnossapidon periaateohjelman mukaisesti vuosina 2019-2027 (KPTS). Seuraavan kolmen vuoden aikana (2019-2022) mm. Tonttivesijohdon uusiminen, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, tornitalojen vesikatteiden uusiminen, hissien peruskorjausta tai uusimista, A- ja B-talojen lämmönvaihtimien uusiminen (kysy lisää välittäjältä).

Asumiskustannukset

Hoitovastike 391.16 €/kk
Kokonaisvastike 391,16 €/kk
Muut maksut Sauna 10,00 EUR/kk (joka viikko) tai 5,00 EUR/kk (joka toinen viikko), autopaikka halli 15,00 EUR/kk, pihapaikka lämmin 8,00 EUR/kk, pihapaikka kylmä 4,5 EUR/kk, kylmäkellari 30,00 EUR/vuosi, lisävarasto 16,82 EUR/kk, verkkovarasto 9,00 EUR/kk (pieni) ja verkkovarasto 15,00 EUR/kk (iso).

Asuinaluetietoja

Palvelut Iso Omena n. 400 m, Koulut: Alakoulut: Tiistilän koulu n. 500 m, Matinlahden koulu n. 800 m, Yläkoulut: Mattlidens Skola n. 1 km, Kuitinmäen koulu n. 2 km
Liikenneyhteydet Metro n. 400 m ja bussiyhteydet n. 400m
Back to top