449 000,00  153.0㎡ 5-6h, k, 2 kph, s, khh, wc, autotalli, varasto

Aleksis Kiven tie 47 B, 04200 Kerava

Suuri, 2009 valmistunut omakotitalo loistavalla sijainnilla kylämäisessä Sompiossa, lyhyen matkan päässä Keravan keskustan palveluista sekä kouluista ja päiväkodeista.
Tämä koti on ns. "itselle rakennettu" kaksikerroksinen talo, joka on paitsi hyvin rakennettu, myös huollettu ja hyvänä pidetty. Tontti on oma, hallinnanjakosopimuksen mukainen hallinta-alue on 731m2.

Koti tarjoaa loistavat puitteet erilaisten perheiden tarpeisiin: harrastavalle lapsiperheelle loistavan sijainnin urheilumahdollisuuksien äärellä, erittäin tilavan eteisen ja kuistin sekä todella hyvät säilytystilat -joita lisää löytyy kahdesta kylmästä käyttöullakosta, auto- tai moottoripyöräharrastajalle suuren kahden auton autotallin -lattialämmityksellä, veneilijälle tai automatkailijalle hyvin tilaa säilytykseen kivipäällysteiseltä etupihalta, nautiskelijalle vehreän nurmipintaisen takapihan sekä suuren katetun terassin omenapuiden ja maltillisten viheristutusten katveessa.
Rakennuksen tilanjako on suunniteltu suurenkin perheen tarpeisiin; kaksi kylpyhuonetta, erillinen wc, tilava kodinhoitohuone sekä neljä makuuhuonetta -ja tarvittaessa yläkerran aulaan viides! Rakennuksessa on hienoja, edustustasoisia ratkaisuja; avoin keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen käsittävä, graniittitakalla varustettu oleskelualue, suuri saunaosasto tilavalla puku/vilvoitteluhuoneella ja käynnillä terassille, isot vaatehuoneet yläkerran makuuhuoneiden yhteydessä, katettu parveke, todella runsaat säilytystilat jne.

Lisäksi: Saman tien varressa, muutaman sadan metrin päässä sijaitsee Sompion koulu (luokat 1.-9.) ja noin kilometrin päässä ovat Citymarket, Prisma sekä keskustan Kauppakaari.

Kerrassaan loistava koti erilaisten perheiden tarpeisiin, joka vapautuu tarvittaessa melko nopeastikin!

Katso kohteen video: https://youtu.be/JVrtIvj7sqw

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Toni Hälinen p. 040 779 5405, toni.halinen(at)ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Kerava Sompio
Aleksis Kiven tie 47 B, 04200 Kerava
Kohdetyyppi OT
Tilakuvaus 5-6h, k, 2 kph, s, khh, wc, autotalli, varasto
Asuinpinta-ala 153.0 ㎡
Kokonaisala 220.0 ㎡
Lisätietoja pinta-alasta Rakennuksen pinta-alatiedot on saatu kohteen rakennusluvasta ja rakennuslupaan liittyvistä piirustuksista.
Myyntihinta 449 000,00 
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusvuosi 2006
Kerrosluku 2
Rakennusaine Puu
Kattotyyppi ja kate Harja / Tiili
Lämmitys Sähkö, poistoilmalämpöpumppu (uusittu 2018), takka.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2013. Todistuksen laatimispäivä 23.08.2013
Kunto Hyvä
Parveke K
Sauna K
Tilat ja pinta-alat Sisääntulokerroksessa: Tuulikaappi, eteinen, keittiö, ruokailutila, olohuone, makuuhuone, työhuone, wc, pukuhuone, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna. Yläkerrassa: Kaksi makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta, kylpyhuone ja aula. Yhteensä n. 153 m2. Kahden auton autotalli ja varasto, yhteensä n. 33 m2. Rakennuksen kokonaisala on n. 220m2.
Keittiön kuvaus Ruokailutilaan ja olohuoneeseen avoin keittiö, jossa tyylikkäät valkoiset kaapistot sekä reilusti tasotilaa innokkaammallekin kokille. Kaksialtainen pesuallas, rosterin väriset kodinkoneet, näyttävä liesituuletin ja ergonomisesti työskentelytasolle sijoitettu astianpesukone. Kodinkoneina: korkea jääkaappi, korkea pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, erillisuuni sekä liesituuletin.
Kylpyhuoneen / wc:n / kodinh.huoneen / saunan kuvaus Rakennuksessa on erinomaiset saniteettitilat suuremmankin perheen tarpeisiin. Yläkerrassa on tilava kylpyhuone, jossa varusteina suihkukaappi, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi sekä varustekaappi. Sisääntulokerroksen eteisestä löytyvässä erillisessä wc:ssä on varusteina: wc-istuin, bideesuihku, käsienpesuallas, allaskaappi, peili sekä varustekaappi. Suurella saunaosastolla on kokonaan laatoitettu, kahdella suihkulla ja oskarinoksalla varustettu pesuhuone, tilava vaaleapuinen ja kulmalauteinen löylyhuone sekä erillinen kodinhoitohuone, jossa kaapistot, käsienpesuallas sekä ilmalämpöpumppu ja lämminvesivaraaja.
Pintamateriaalit Alakerta, lattiat: Tuulikaapissa, eteisessä, wc:ssä. pukuhuoneessa, kodinhoitohuoneessa, pesuhuoneessa ja saunassa laatta, muissa tiloissa laminaatti. Alakerta, seinät: Saunassa paneeli, kylpyhuoneessa laatta, kodinhoitohuoneessa, wc:ssä ja keittiössä laatta/lasikuitutapetti, muissa tiloissa tapetti/lasikuitutapetti. Yläkerta, lattiat: kylpyhuoneessa laatta, muissa tiloissa muovimatto. Yläkerta, seinät: kylpyhuoneessa lasikuitutapetti/laatta, muissa tiloissa lasikuitutapetti.
Korjaukset Ei tehtyjä korjauksia. Rakennus valmistunut vuonna 2009.
Lisätietoja Kohteeseen on myönnetty rakennuslupa 27.10.2005. Käyttöönottokatselmus on pidetty 29.12.2006 ja lopputarkastus 3.11.2009.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötunnus 245-3-139-14
Kaupunki / kunta Kerava
Kiinteistön omistus O
Kiinteistön pinta-ala 1354 ㎡
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Maasto / maaperä / kasvusto Melko tasainen maasto.
Kiinteistöllä maltillisia viheristutuksia; puita ja pensaita sekä nurmialue.
Rasitteet ja oikeudet Hallinnanjakosopimus.
Rakennusoikeus e=0,25+50m2
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Keravan kaupunki
Lisätietoja Koko tontin pinta-ala on 1354 m2, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu hallintaosiin A ja B kesken. Tämä hallinta-alue (B) on kooltaan 731 m2. Ostajan tulee tutustua hallinnanjakosopimukseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Kaavan mukainen rakennusoikeus (e=0,25) koskee koko kiinteistöä ja käyttämättömästä rakennusoikeudesta kuuluu hallinnanjakosopimuksen mukaan hallinta-alueelle A n. 36 k-m2.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 786.48 EUR/v
Sähkölämmitys 15130 kWh/v €/v

Asuinaluetietoja

Palvelut Noin 1 km säteellä Citymarket, kauppakeskus Karuselli ja Prisma sekä Kauppakaari, josta löytyy monia pieniä myymälöitä ja ravintoloita. Sompion puisto (mm. kuntorata, pallokenttä, Ankkalampi ja koirapuisto) n. 250m., Koulut: Kunnallinen Sompion päiväkoti n. 700m, Sompion koulu (1.-9. lk) n. 600m, Killan koulu (1.-6.lk) n. 850m, ruotsinkielinen koulu ja päiväkoti (Svensbacka skola) n. 1,2km., ammattikoulu Keuda n. 750m.
Liikenneyhteydet Bussipysäkille n. 800m, josta kattavat yhteydet mm. Hyrylään, Jumboon/Aviapolikseen ja Rautatientorille. Keravan juna-asemalle n. 1,3km, josta mm. n. 20min. Helsinkiin, n. 30min Riihimäelle ja n. 40min Lahteen.
Back to top