188 493,83  58.0㎡ 2h+k+kph+piha

Maininkitie 2 C C 19, 02320 Espoo

Omalla helppohoitoisella, aidatulla pihallasi kasvavat kirsikka- ja luumupuu ja terassille mahtuu niin ruokaryhmä kuin oleskelualuekin. Tämä siis kerrostalossa kävelyetäisyydellä kattavista palveluista.
Asunto Oy Maininkitupa sijaitsee omalla tontillaan rauhallisella ja vehreällä paikalla naapurinaan mm. kotiovelta lähtevät ulkoiluväylät ja Kivenlahden jalkapallokenttä.

Myynnissä olevan kodin pohja on selkeä ja nykyaikainen; keittiön ja olohuoneen välinen seinä on poistettu ja saatu avara tila, jossa viihtyvät niin isäntäväki kuin vieraatkin. Huoneet ovat tilavia ja kylpyhuoneeseen mahtuu vaivatta pesukone.

Suunnitelmallisesti hoidetussa yhtiössä on talosauna, pesutupa ja ulkoiluvälinevarasto. Lähipysäkit ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja vuoden 2023 aikana valmistuvan Länsimetron uusien Kivenlahden ja Espoonlahden asemille matkaa tulee noin kilometri.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, e-mail: tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, meiltä saat varattua ilmaisen arviokäynnin: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Kivenlahti
Maininkitie 2 C, 02320 Espoo
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 2h+k+kph+piha
Asuinpinta-ala 58.0 ㎡
Kerros 1/4/3
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 188 493,83 
Velkaosuus 506,17 €
Velatonhinta 189 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Sauna Ei
Ikkunoiden suunta/näkymät Pihanäkymät, piha-alue kaakkoon
Keittiön kuvaus Olohuoneen ja keittiön välinen seinä on aikoinaan poistettu ja näin saatu avara ja valoisa tila. Keittiössä on runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Varusteina kaapistot, jääkaappipakastin, sähköliesi ja juuri hankittu astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus Tilavan kylpyhuoneen varusteina suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (sähköinen, wc-istuin, käsienpesuallas, peilikaappi

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 6117.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Maininkitupa
Rakennusvuosi 1983
Rakennusaine Teräsbetoni
Kattotyyppi ja kate Tasa/huopa
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen poisto
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Hissi Ei
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2013
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 46
Autopaikat Kaavoitettu 50 kpl, toteutuneet 33 kpl
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Talopesula, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja
Kiinteistönhoito Huoltoliike
Tuotot 6.980,00 EUR/v

Isännöitsijä

Isännöitsijä Magnus Sjölund Isännöintipalvelu Isarvo Oy Espoo

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan; 2020 C·talon päädyn pesu ja lmpregnointi, Jätekatoksen korjaus ja huoltomaalaus, Terassipihojen väliaitojen uusiminen, Kattovesien ohjauksen parantaminen syöksytorvien Jatkoilla,E·ja F-portaiden Liplatuksen puoleisen käytävän asfaltointi, Porrashuoneiden sisäänkäyntien kiinteiden penkkien uusiminen, B-portaan pyöräkellarin oven uusiminen,Parvekkeiden kuntotutkimus, B 12 huoneiston ilmanvaihdon korjaus, Cl9 huoneiston kosteusvahingon korjaus 2019 Liplatuksen puoleisten julkisivujen elementtisaumaus, 0-rapun ulkoportaan kunnostus 2018 Parvekesivujen ja päätyjen elementtisaumojen uusiminen, A-portaan edestä poistettu puinen tukimuuri ja ruusupensaat, F-talon huippuimuri uusittu. Tätä vanhemmat katso kunnossapitotarveselvitys.
Tulevat korjaukset Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan; Korjaukset ja huollot v. 2021 1. Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Hinta-arvio koko urakalle n. 250 000 EUR 2. Piha-alueen asfalttikorjaukset. Hinta-arvio 7 000 EUR 3. B-ja C-pyöräkellareiden lattioiden kunnostus ja epoksikäsittely. Hinta n. 2000 EUR 4. Pihan aitaamisen suunnittelu ja toimenpidelupa. Kustannusarvio noin 5 000 EUR 5. B ja C portaan välisen virkistysalueen suunnittelu ja kunnostus. Kustannusarvio n. 2 500 EUR 6. Kurtturuusujen kartoitus ja poisto. Kustannusarvio n. 6 000 EUR seuraavat vuodet katso koko kunnossapitotarveselvitys.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 274.00 €/kk
Rahoitusvastike 10.00 €/kk
Kokonaisvastike 284,00 €/kk
Muut maksut Sauna 5EUR/kk, autopaikka 20EUR/kk.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Lähikauppa n. 600m, Kivenlahden tekonurmi n. 150m, terveysas n. 1km, Laurinlahden uimaranta ja Tyrskyvuoren kuntoportaat n. 700m, Kivenlahden venesatama n. 1,8km, Espoonlahden Urheilupuisto n. 1,7km, Koulut: Laurinlahden koulu n. 400m, Mainingin koulu n. 500m, Espoonlahden lukio n. 1,7km.
Liikenneyhteydet Lähipysäkeiltä yhteydet mm. Kivenlahti, Saunalahti, Espoon keskus, Leppävaara, Taipola (M) ja Matinkylä (M). Vuoden 2023 aikana valmistuvat Kivenlahti (M)ja Espoonlahti (M) n. 1km.
Back to top