681 650,25  105.0㎡ 3h, k, rt, kph, kht, s, wc ja lasitettu parveke

Espoonlahdenranta 19 G 71, 02320 Espoo

Villa Laguunin ylimmän kerroksen kaunis koti, josta on ihanat näkymät merelle!

Olohuone on avara kokonaisuus, jonka isoista ikkunoista voi ihailla näkymiä merelle,
Espoon rantaraitille ja Larsvikin uimarantaan. Tunnelman luojana kaunis takka.

Kodin italialainen laadukas Snaidero-keittiö on kuin suoraan sisustuslehdestä.
Keittiö on hyvin suunniteltu, kaappi- ja laskutilaa on paljon ja laadukkaat kodinkoneet täydentävät kokonaisuuden. Ruokailutilasta on käynti aurinkoiselle lasitetulle parvekkeelle, josta voi nauttia ympäri vuoden.

Molemmat makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on mittatilaustyönä teetetyt kokoseinän Avestian kaapistot. Huoneiston värimaailma on tyylikäs ja harmoninen. Kaunis leveä tammiparketti tuo kodikkuutta ja lämpöä.

Kylpyhuone- ja saunaosasto jatkavat samaa laadukasta linjaa. Katseenvangitsijana kylpyhuoneessa on tyylikäs isolaattainen musta Marquina-seinä, joka viimeistelee kokonaisuuden.
Arjen toimintoja helpottamassa on kodinhoitotila, johon on käynti kylpyhuoneesta sekä toisesta makuuhuoneesta.
Toinen wc on tilava, siellä on runsaasti säilytystilaa, mahtavan kokoinen peili sekä hyvä valaistus.

Ajantasalla pidetty yhtiö on siirtynyt maalämpöön ja autohalliin on tulossa sähköautojen latausvalmius.
Villa Laguuni sijaitsee omalla aidatulla tontilla. Asukkaiden käytössä ovat omat kellarivarastot, useita välinevarastoja, kuntosali, kuivaushuoneet ja kirjasto. Kauniista pihapiiristä pitää huolen puutarhuri. Talon edessä sijaitseva Larsvikinranta ja uimalaituri houkuttelevat ottamaan kylpytakin naulasta ja pujahtamaan aamu- ja iltauinneille, vaikka päivittäin.

Loistava kohde vaativaan makuun.

Kohteen isot plussat:

+ sijainti

+ merinäköala

+ edulliset asumiskustannukset

+ maalämpö

+ huoneiston huippukunto

+ uimaranta ja ulkoilumahdollisuudet

+ hyvin hoidettu piha

+ arvostettu yhtiö

+ ei isoja remontteja tulossa

Tämän kodin mukana myydään 2 kpl autohallipaikkoja hintaan 10000 EUR / kpl.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Toni Hälinen p. 040 779 5405, toni. halinen(at)ylinkerros.fi

Onko vanha asuntosi vielä myymättä? Varaa sinulle sopiva aika maksuttomaan arviokäyntiin osoitteesta www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti Espoo Laurinlahti
Espoonlahdenranta 19 G, 02320 Espoo
Kohdetyyppi Kerrostalo
Tilakuvaus 3h, k, rt, kph, kht, s, wc ja lasitettu parveke
Asuinpinta-ala 105.0 ㎡
Kerros 4/4
Omistusmuoto OSAKE
Myyntihinta 681 650,25 
Velkaosuus 7 349,75 €
Velatonhinta 689 000,00 €
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneiston tiedot

Kunto Hyvä
Parvekkeen kuvaus Lasitettu parveke merinäköalalla.
Sauna Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Olohuone, keittiö ja lasitettu parveke merelle lounaaseen. Makuuhuoneet sisäpihalle itään.
Keittiön kuvaus Huippulaadukas italialainen Snaideron keittiö, jossa korkeakiiltoiset trendikkäät greigen väriset kaapistot sekä musta, tyylikäs kivitaso. Kodinkoneet ovat pääosin kalustepeitteiset ja yleisilme on ihanan rauhallinen. Kodinkoneina keittiössä on liesituuletin (Swegon Casa), astianpesukone (Siemens), induktioliesi (Siemens), pyrolyysiuuni (Siemens), integroitu mikro (Miele) sekä kalustepeitteinen jääkaappi ja kaksi pakastinta (Miele).
Kylpyhuoneen kuvaus Erittäin tyylikäs kylpyhuone, jossa hyvän suunnittelun ja materiaalien laadun todella huomaa. Kylpyhuoneen rauhallinen kylpylätunnelma on saatu aikaan suurilla, mustilla seinälaatoilla, valkoisilla lattialaatoilla sekä valkoisilla / mustilla -kalusteilla. Varusteet: pyyhekuivain, 2 kpl suihkuja, lattialämmitys, wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaapisto, peili, bideesuihku ja suihkuseinä.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön omistus Oma
Kiinteistön pinta-ala 14082.00 ㎡
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon Kaupunki

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Espoon Villa Laguuni
Rakennusvuosi 2001
Rakennusaine Betoni
Kattotyyppi ja kate Tasa / huopa
Lämmitys Maalämpö
Ilmanvaihto huon.koht./kon.
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Laajakaista Kaapeli / DNA
Hissi Kyllä
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: F2013. Todistuksen laatimispäivä 15.11.2016
Lunastusoikeus, asunnot Ei
Asuinhuoneistojen määrä 100
Autopaikat 142 kpl osakkeina
Yhtiössä sauna Ei
Yhtiön yhteiset tilat Kellarikomero, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, kuntoiluhuone, väestönsuoja ja kirjastohuone ylimääräisessä varastossa.
Kiinteistönhoito Huoltoyhtiö
Tuotot 2.514,00 EUR/v
Lisätietoja Yhtiökokous 28.04.2021 hyväksyi hallituksen esityksen ja valtuutti hallituksen teettämään jo aiemmin laadittuihin suunnitelmiin tarvittavat tarkennukset, järjestämään urakkakilpailun sekä teettämään tässä esityksessä mainitut ehdot täyttävän latausvalmiuden rakentaminen Villa Laguunin autohalliin sekä keräämään tarvittava lisärahoitus autohallipaikkojen osakkeenomistajilta. Latausasemien hankinnasta järjestetään yhteishankinta niitä tilaaville osakkeenomistajille. Yhtiöjärjestyksen 5 § päätettiin lisätä seuraavat määräykset. ”Sähköautojen latausjärjestelmän rakentamisesta ja kunnossapidosta aiheutuvat kustannukset katetaan eri vastikkeella, jota peritään samansuuruisena kaikilta autohallipaikan hallintaan oikeuttavilta osakkeilta (nrot 8086-8227). Rakentamiskustannuksiksi luetaan latausjärjestelmän kaapeloinnin, sähkökeskusten, kuormantasausjärjestelmän ja sähköliittymän ym. tätä järjestelmää palvelevien laitteiden hankinnasta sekä näiden suunnittelusta ja rakennuttamisesta aiheutuvat kustannukset. Kunnossapitokustannuksia ovat edellä mainitun latausjärjestelmän laitteiden ylläpitokustannukset ja tarvittaessa sähköliittymän tehon lisäämisestä yhtiölle myöhemmin aiheutuvat kustannukset. Kunkin autohallipaikan hallintaan oikeuttavan osakkeen omistaja vastaa autopaikalle asennettavan latausaseman hankinnasta ja kunnossapidosta aiheutuvista kustannuksista. Latausaseman tulee olla kuormantasausjärjestelmän kanssa yhteensopiva yhtiön hallituksen hyväksymä laite. Autopaikalla käytetystä sähköstä ja sen laskuttamisesta peritään yhtiön hallituksen määräämä eri korvaus. Sähköenergian laskutusperusteena käytetään autopaikalla kulutettua sähköenergian määrää.”

Isännöitsijä

Isännöitsijä Markku Mathlin REIM Espoo Oy

Korjaukset

Suoritetut korjaukset Hallituksen kirjallisen selvityksen mukaan: 2020 maalämpöjärjestelmän käyttöönotto ja kaukolämpöliittymän purkaminen, ulkovalaisimien korvaaminen LED-valaisimilla, piharakennuksen huoltomaalaus, paloilmoitinjärjestelmän uusiminen, vierasautopaikan rakentaminen, autohallin kattona toimivan pihakannan vuotojen korjaaminen 2019 porrashuoneiden huoltomaalaus lopuissa porrashuoneissa (D-K), julkisivujen elementtisaumojen osittainen uusiminen (kaakkoon ja lounaaseen olevat julkisivut), ikkunoiden ulkopuitteiden listoitusten osittainen uusiminen, julkisivujen graniittiosien huoltokäsittely, parvekelasitusten huolto ja korjaukset, autopaikkojen maalaukset, maalämpöön siirtymisen aloittaminen 2018 nosto-oven uusiminen, liian isoiksi kasvaneiden puiden poistaminen, patioiden ja väliseinien puuosien huoltokäsittely, julkisivujen valkoisten betonipintojen pesu, autohallin ilmanvaihtojärjestelmän automatiikkalaitteiden uusiminen, GSM-sisäpeittoantennien hankinta VSS-tiloihin ja autotalliin, porrashuoneiden huoltomaalauksen aloittaminen (A-C) 2017 pihan isokokoisten kolmen puun poistaminen, portti-/ ovipuhelinjärjestelmän laitteiden uusiminen ja ajoportin asunnoista tapahtuvan avauksen lisääminen , sähköautojen latausjärjestelmän suunnittelu 2016 ikkunoiden korvausilmaventtiilien vaihtaminen tuloilmaventtiileiksi, leikkipaikan varusteiden uusiminen ja hiekkalaatikon reunapuiden korvaaminen kiveyksellä 2015 lämmitysjärjestelmän perussäätötyöt patteriventtiilien vaihtoineen , julkisivupinnassa olevien ovien ja ikkunoiden kunnon tarkastaminen ja tarvittavat huoltotoimenpiteet, kuntosalin katon maalaus ja laitteiden huolto 2014 A - portaan puoleisen käytävän reunakiveyksen muutos, leikkipaikan reunuksen korjaus, porrashuoneiden osittainen maalaus piha- ja kellaritasolla, väestönsuojien tiiviyskoe ja tarkastus, verkkovirtaan kytkettyjen palovaroittimien uusiminen, lämmitysjärjestelmän perussäädön suunnittelu. Tarkemman listauksen tehdyistä korjauksista saat välittäjältä.
Tulevat korjaukset Hallituksen kirjallisen selvityksen mukaan: 2021 sähköautojen latausjärjestelmän suunnittelu ja toteuttaminen, tuloilmaikkunoiden suodattimien vaihto 2 vuoden välein 2021 -2022 parvekkeiden pieliseinien pesun ja maalauksen valmistelu sekä toteuttaminen, muiden elastisten saumausten ja porraskäytävien kohdalla olevien saumausten tarkastaminen ja uusimisen valmistelu muiden julkisivujen ym. osalta 2023 tuloilmaikkunoiden suodattimien vaihto 2 vuoden välein, kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätäminen 2021 - 2025 lavuaarien poistoputkien uusiminen muoviputkilla (tarvittaessa), Espoon kaupungin kanssa sovitun hoitoalueen kunnossapitotoimet (talkootyönä), WC-kalusteiden vuotojen tarkastus ja pohjaventtiilien uusiminen tarvittaessa, huippuimureiden uusiminen tarvittaessa (n. 15-20 huoneistoa / vuosi) 2025 tuloilmaikkunoiden suodattimien vaihto 2 vuoden välein.

Asumiskustannukset

Hoitovastike 336.00 €/kk
Rahoitusvastike 52.50 €/kk
Kokonaisvastike 388,50 €/kk
Vesimaksu 26.00 €/kk
Muut maksut Autohallipaikkojen hoitovastike 32,00 euroa/autopaikka/kk.

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut Kauppakeskus Pikkulaiva n. 1,2 km, S-market Kivenlahdentie n. 1,4 km, terveysasema n. 1,7km, Iso Omena n. 6,5km, uimahalli 1,5km ja Laurinlahden uimaranta n. 50m. Lippulaiva aukeaa huhtikuussa 2022., Koulut: Alakoulut: Laurinlahden koulu n. 500 m, Mainingin koulu n. 1,2 km, Yläkoulut: Espoonlahden koulu n. 2 km, Mainingin koulu n. 1,2 km, Laurinlahden päiväkoti n. 250 m, Kipparin päiväkoti n. 850 m.
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki n. 100 m ja autolla Länsiväylälle n. 2 km.
Back to top