80.0㎡ 3 h, k, kph, parveke

Kaukonpolku 6 D, 04200 Kerava

Heti vapaa!

Kolmannen kerroksen kolmio kätevän matkan päässä Keravan keskustan palveluista. Huoneisto on vast ikään maalattu kokonaan ja lattiat on uusittu.

Kalevan alueella sijaitseva koti on avara ja valoisa. Hyvän kokoisissa makuuhuoneissa on tilavat kaapistot ja ikkunat takapihan puolelle.
Yhtiössä on asukkaiden käytössä sauna ja pesutupa ja pihalta löytyy viihtyisä lastenleikkialue. Maauimala, jäähalli ja urheilupuisto ovat kaikki kävelyetäisyydellä ja Keravan asemallekin kävelee alle 10 minuutissa.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy / Tomi Sarlin 0503659200 tomi.sarlin@ylinkerros.fi

Perustiedot

Sijainti Kerava Kaleva
Kaukonpolku 6 D, 04200 Kerava
Tilakuvaus 3 h, k, kph, parveke
Asuinpinta-ala 80.0 ㎡
Kerros 3/3
Kunto Hyvä
Vuokra 950.00 €/kk
Vesimaksu 24.50 €/kk/hlö
Vuokrattavissa alkaen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Vuokrausehdot

Vuokravakuus 950,00 €
Vuokrasopimus Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Vuokrasuhteen päättyessä muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettana siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi.
Vuokra sidotaan Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksin julkaisukuukausi ja vuosi: lokakuu 2022. Pisteluku: 2211. Tarkistusajankohta: 01.01.
Muut ehdot Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa laajan koko vuokra-ajan voimassa olevan kotivakuutuksen sisältäen vastuuvakuutuksen. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1. elinkustannusindeksin muutoksia vastaavaksi. Pistelukuna käytetään lokakuun pistelukua. Jos elinkustannusindeksi laskee vuokran määrää ei kuitenkaan alenneta. Vuotuinen korotus on aina kuitenkin vähintään 2%. Ensimmäisen kerran vuokraa tarkistetaan 1.1.2024. Tarkistus suoritetaan tämän jälkeen kerran vuodessa. Vuokralaisen lähtiessä, jos asunto ei ole samassa kunnossa kuin vuokrattaessa, veloitetaan siivous/korjauskustannukset sen hetken Ylinkerros Oy:n hinnaston mukaisesti Tupakointi ei sallittu.

Huoneiston tiedot

Parveke Kyllä
Ikkunoiden suunta/näkymät Olohuoneesta ja keittiöstä sisäpihalle. Makuuhuoneet takapihalle.
Sauna Ei
Keittiön kuvaus Iso toimiva keittiö, jossa varusteena uuni, liesi, jaakaappi / pakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuoneen varusteina suihku, amme, peili, wc-istuin, käsienpesuallas, pesukoneliitäntä.
Lisätietoja Pintamateriaalit: Seinät maali, kylpyhuoneessa peltikasetti. Lattiat laminaatti/vinyylilattia kylpyhuoneessa muovi. Säilytystilat: Huoneiston komeroiden lisäksi kellarikomero.

Yhtiön ja rakennuksen tiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Keravan Kaukonpolku 6
Kohdetyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1978
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Hissi Kyllä
Energiatodistus Ei ole
Autopaikat 40 kpl
Yhtiössä sauna Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat Sauna, pesutupa, mankeli, huoneistokohtaiset varastot, urheiluvälinevarasto ja väestönsuoja.
Lisätietoja Yhtiökokouksessa 23.05.2022: Yhtiökokous päätti yksimielisesti antaa valtuudet hallitukselle kerätä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike talouden tasapainottamiseksi vuodelle 2022 ja valtuus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen asti. Päätetään yhtiöjärjestyksen muutoksesta koskien vastuita: Lisätään yhtiöjärjestykseen kohta 17§:17 § Vastuut: Vastuu huoneistokohtaisten parvekelasien korjaamisesta, kunnossapidosta, siitä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. Vastuu osakkaan toimesta hankkimasta alkuperäisestä poikkeavasta jäähdytyslaitteistosta, esim. ilmalämpöpumppu, kuuluu osakkeenomistajille. Ilmalämpöpumpun tuottaman veden poistosta vastaa ympärivuotisesti osakkeen omistaja. Ilmalämpöpumppua ei saa käyttää huoneiston lämmittämiseen. Mikäli yhtiö suorittaa sellaisia töitä, jonka ajaksi rakennelma täytyy purkaa tai jäähdytyslaitteiston ulkoyksikkö irrottaa, osakas vastaa niiden purkamisesta ja kokoamisesta aiheutuvista kustannuksista. Ilmalämpöpumpun asennuspaikan ja -luvan antaa taloyhtiön hallitus. Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien huoneistokohtaisten saunojen korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajille.
Isännöitsijätoimisto Kari Parttimaa

Korjaukset

Suoritetut korjaukset 2021 Fiksuvesi etäseuranta, A-C kattojen sammaleiden poisto, läpivientien tiivistykset 2020 talokylmiöiden poistaminen käytöstä, suppea katon kuntotutkimus 2016 E-talon metsän puolen porraskäytäviin johtavat kulkuväylät uusittu 2015 kuivauskone hankittu kuivaushuoneeseen, asfalttikorjaukset pihalla, kaikki yhteisten tilojen lamput vaihdettu LED-malleihin 2013 leikkialueelle liuku ja torni, kuivausalueen aitaus uusittu, pesulaan hankittu uusi pesukone, pesula- ja kuivaushuoneen saneeraus, ulko-ovien koodilukitus, D-E saunojen kunnostus, E-rapun kerhohuoneen saneeraus 2012 autopaikkojen sähköistyksen uusiminen (kelloajastus) 2011 keinu, hiekkalaatikko, koira leikkialueelle, portaat D-talo päätyyn, ikkunoiden, parvekeovien ja piha-alueen kalusteiden maalaustyöt, Soneran laajakaistayhteys 2006 C-portaan saunan kunnostus 2004 D-portaan saunan kunnostus 2003 antenniverkoston kunnostus ja digitalisointi 2001 parvekkeiden peruskorjaus 1998 ikkunoiden maalaustyö
Tulevat korjaukset Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2021-2026: Näitä kunnossapitotöitä ovat normaalien vuosittaisten kunnossapito- ja korjaustöiden lisäksi seuraavat: - Kaukolämpövaihtimen uusiminen 2022 - Pihapuiden kaato 2023 - Elementtisaumojen korjaukset tai uusiminen 2023 - Julkisivujen ehostaminen/pesu 2023 - Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen sekä IV-kanavien nuohous 2023 Alustavan tarjouksen mukaan kustannusarvio 257.798 EUR / n. 65.66 EUR/m2 - Käyttövesiputkien saneeraus 2023-2025 Alustavan tarjouksen mukaan kustannusarvio 100 - 150 EUR/m2 - Energiatodistuksen laadinta 2023-2024 - Yhteistentilojen pintatyöt ja porraskäytävien maalaus 2024 - Vesikattoremontti 2024

Asuinaluetietoja

Palvelut, päiväkodit ja koulut K-market Keravan asema n. 550 m, Prisma Kerava n. 1 km, K-Citymarket Kerava n. 1,2 km, Keravan terveyskeskus n. 600 m, päiväkoti Kiddy House n. 800 m, Koulut: Alakoulut: Keravan keskuskoulu n. 300 m, Killan koulu n. 1,3 km, Yläkoulut: Sompion koulu n. 1,1 km
Back to top