Porvoonkatu

As Oy Satakallion uudet ullakkoasunnot

Porvoonkatu 5, 00510 Helsinki

Helsingin Alppiharjuun,
Alppiharjun, Kallion ja Vallilan risteyskohtaan on rakenteilla 7 modernia ullakkohuoneistoa.
As Oy Satakallio sijaitsee lyhyen matkan päässä keskustasta, vehreässä kaupunkimiljöössä Brahenkentän kupeessa. Urbaanilta asuinalueelta löytyvät mm. erilaiset ruokakulttuurit, ihanat puistoalueet, kattavat kaupalliset palvelut sekä aito puulämmitteinen korttelisauna. Alppiharju on perinteinen työväen kaupunginosa, joka tunnetaan nykyään kaiken ikäisten trendikkäänä ja eläväisenä kaupunginosana.

Katso asunnot

Lähikauppa n. 100 m
Raitiovaunupysäkki n. 10 m
Sörnäisten metroasema n. 600 m
Aleksis Kiven koulu n. 30 m
Åshöjdens grundskola n. 450 m
Päiväkoti Tapio n. 150 m
Päiväkoti ja esiopetus Franzenia n. 450 m
Daghemmet Åshöjdens förskola n. 900 m
Brahen kenttä ja leikkipuisto n. 300 m
Helsingin Urheilutalo n. 450 m

Porvoonkatu 1:n ja 3:n ullakkoasunnot ovat jo myyty, mutta rakentaminen Porvoonkatu 5-7:ssa on jo aloitettu. Uuudet ullakkoasunnot ovat myynnissä nyt ja ne valmistuvat vuoden 2020 aikana.

Myynnissä olevat Satakallion ullakot sijaitsevat rakennuksen 10. kerroksessa. Huoneistoja on  erilaisiin tarpeisiin; 33,5 m2 kaksiosta aina 99,5 m2 neliöön saakka. Sisustuksesta tulee skandinaavisen tyylikästä ja huoneistojen varustetasosta erittäin laadukas. Tilankäyttö on suunniteltu tämän päivän toiveiden mukaan ja sen pääpaino on suuressa oleskelualueessa. Kaikkiin huoneistoihin tulee näyttävän suuret kattoterassit.

Erinomaiset pohjaratkaisut
Suuret kattoterassit
Korkeatasoiset materiaalit
Hyvä hintataso
Sopii myös sijoitukseen
Katso asunnot

Rakennusaikaisia kuvia

Kohteen urakoitsija:

Forssan Osarakennus Oy on erittäin laadukkaista ullakkoasunnoista tunnettu rakennusliike. Helsingin arvokiinteistöjen ullakkorakennushankkeista tuttu yritys on perustettu vuonna 1993.

RS-Pankki:

Someron säästöpankki

Back to top