Uusia ullakkoasuntoja Kirstinkadulle

Kirstinkatu 13, 00510 Helsinki

Kirstinkadun ja Kalliolanrinteen kulmauksen suuri kulmarakennus kasvaa nyt seitsemännellä kerroksella. Näyttävään 1939 valmistuneeseen rakennukseen on rakenteilla 6 ensiluokkaista ullakkoasuntoa; 48 m² kaksiosta aina 106 m² neliöön saakka.

Kirstinkadun uudet ullakkoasunnot tarjoavat ihanasti vaihtoehtoja: valitako asunto rauhallisen Kalliolanrinteen puolelta vai kaupunkielämää, puistoja ja Linnanmäen maisemia tarjoavista Kirstinkadun puoleisista asunnoista? Tai ehkä sittenkin upea 106 m2 kulmahuoneisto, jossa saisi molemmat?

Ullakkohuoneistoissa on upeat vinokatot, erittäin näyttävät holvi-ikkunat sekä arkkitehtonisesti upeita seinä- ja kattolinjoja. Kaikki rakennettavat ullakkohuoneistot ovat läpitalon huoneistoja, eikä täällä lasitettu parvekekaan ei ole enää vain lasitettu parveke, vaan kyseessä on sisäpihalle avautuva lämmitetty tila, ”viherhuone”, joka parvekkeen lisäksi muuntautuu taiteovien ja lasikaton ansiosta myös osaksi oleskelualuetta.

Kaikki asunnot toteutetaan erittäin laadukkailla materiaaleilla, ensiluokkaisella tekniikalla sekä viimeistellyllä työnjäljellä. Kaikkiin huoneistoihin on tulossa mm. tammiparkettilattiat, HTH/Puustelli tai vastaavan keittiöt, Mielen kodinkoneet, keittiön kivitasot, Villeroy & Bochin laatat,  Damixan mattamustat suihkut ja hanat, vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys.

Ullakkorakennushankkeen yhteydessä taloyhtiöön rakennetaan lisäksi uusi saunaosasto, pesutupa ja kuivaushuone sekä kunnostetaan julkisivu ja porrashuoneet. Taloyhtiössä on näin ollen pian kaikki suuret remontit takanapäin ja yhtiön uudet ullakkohuoneistot ovat valmiita vastaanottamaan uudet asukkaat kesällä 2022.

Tälle sivulle tulossa pian lisää tietoa Kirstinkadun uusista asunnoista, pysythän kuulolla!

locations

Eläväinen Alppiharju

Kulttuurista, monipuolisista ravintoloista sekä upeista puistoista tunnettu Alppiharju sykkii elämää.
Monipuolinen kaupunginosa tarjoaa niin konsertit ja gaalaillat, mahtavan ruoka- ja seurusteluravintolavalikoiman ja monipuoliset kivijalkaliikkeet kuin rauhalliset puistoalueet sekä leikki- ja urheilukentät. Linnanmäkeä tietenkään unohtamatta.

Trendikäs ja kulttuurielämältään vilkas Alppiharju tarjoaa kulttuurinnälkäiselle tapahtumia lähes päivittäin ja lukuisissa tunnelmallisissa ravintoloista löytyy valinnanvaraa vaativankin makuun.

Paikalliset kivijalkaliikkeet tarjoavat kattavat kaupalliset lähipalvelut ja muutaman sadan metrin säteeltä löytyvät päiväkodit ja koulut molemmilla kotimaisilla kielillä.  Bussi- ja raitiovaunuyhteydet ovat aivan lähellä ja paikalliset puistoalueet ovat toinen toistaan upeampia.

Alppiharju on historialtaan perinteinen työväen kaupunginosa, joka kuitenkin tunnetaan nykyään kaiken ikäisten trendikkäänä ja eläväisenä kaupunginosana. Sen loistava sijainti erilaisten kaupunginosien keskiössä tarjoaa lyhyet etäisyydet mm. Töölönlahden rauhallisiin maisemiin tai vaikkapa Hesarin ihanaan hälinään. Alppiharju ei ole suotta vuosi toisensa jälkeen yksi Helsingin suosituimmista kaupunginosista. Alppiharju on kerrassaan hurmaava.

Etäisyyksiä Kirstinkatu 13:sta:

Bussipysäkit n. 100m ja n. 200m
Alepa n. 400m
S-Market n. 500m
Raitiovaunupysäkki n. 250m
Kulttuuritalo n. 100m
Brahenkenttä n. 150m
Brahenpuisto ja leikkikenttä n. 200m
Lenininpuisto n. 200m
Urheilutalo n. 250m
Brahenpuistikon koira-aitaus n. 350m
Linnanmäki n. 500m
Alppipuisto n. 600m
Päiväkoti Pikku-Duunari n. 110m
Daghemmet Fredriksberg n. 450m
Aleksis Kiven peruskoulu n. 500m
Åshöjdens grundskola n. 100m

Asunnot

Asunnot
Kerros
Huoneisto
Tilakuvaus
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
7
A 105
3h, k, kph, viherhuone
75 m²
862 500,00
862 500,00
vapaa

Huoneisto A 105 on Kalliolanrinteen puoleinen päätyasunto, jossa käytävätila on minimoitu ja pinta-ala hyödynnetty suurien huoneiden käyttöön.  Kaksi suurta makuuhuonetta, tilava kylpyhuone sekä ihanan avoin oleskelualue keittiöineen, ruokailutiloineen ja olohuoneineen. Oleskelualueella on kaksi suurehkoa kattoikkunaa sekä lasisten taiteovien takana lasikattoinen viherhuone, joka palvelee sisäpihan parvekkeena ja/tai osana oleskelualuetta. Viherhuone on lämmitettyä tilaa.

7
A 106
2h, k, kph, vh, viherhuone
63 m²
708 500,00
708 500,00
vapaa

Huoneisto A 106 on Kalliolanrinteen puoleinen kaksio, jonka avoimessa pohjaratkaisussa riittää tilaa ja tilantuntua. Huoneiston runsaat neliöt ovat erittäin tehokkaasti hyödynnetty. Huoneistossa on tilava makuuhuone suurella vaatehuoneella, tilava kylpyhuone sekä ihanan avoin oleskelualue keittiöineen, ruokailutiloineen ja olohuoneineen. Oleskelualueella on kaksi suurehkoa kattoikkunaa sekä lasisten taiteovien takana lasikattoinen viherhuone, joka palvelee sisäpihan parvekkeena ja/tai osana oleskelualuetta. Viherhuone on lämmitettyä tilaa.

7
B 107
2h, k, kph, ransk.parv.
48 m²
498 000,00
498 000,00
vapaa

Huoneisto B 106 on Kalliolanrinteen puoleinen kaksio. Huoneiston loistavassa tilanjaossa pääpaino on annettu suurelle oleskelualueelle, josta saa käden käänteessä myös eriytettyä tilaa kotitoimistolle tai vastaavalle. Oleskelualueen kaupunkimaisemilla varustetut näyttävät holvi-ikkunat ja vinokattolinjat tuovat suurelle oleskelualueelle boheemia ilmettä. Huoneiston sisäpihan puoleisessa makuuhuoneessa on ihana ranskalainen parveke sekä säilytystilaa.  Kun pinta-ala on näin tehokkaasti hyödynnetty, se saa huoneiston tuntumaan neliöitään suuremmalta.

7
B 108
4h, k, s, kph, viherhuone
106 m²
998 500,00
998 500,00
vapaa

Huoneisto B 108 on kerrassaan upea 106m² kulmahuoneisto Kirstinkadun ja Kalliolanrinteen kulmauksessa. Huoneiston tilanjako on nykyisellään suunniteltu kolmen makuuhuoneen ja oleskelualueen kokoonpanoksi, mutta sen voi myös muuttaa kahden makuuhuoneen ja valtavan suuren, läpi talon ulottuvan oleskelualueen kokoonpanoksi. Oleskelualueella on suurehko kattoikkuna sekä lasisten taiteovien takana lasikattoinen viherhuone, joka palvelee sisäpihan parvekkeena ja/tai osana oleskelualuetta. Viherhuone on lämmitettyä tilaa. Kirstinkadun ullakkoasunnoista ainoana huoneistossa B 108 on myös oma sauna.

7
C 109
3h, k, kph, viherhuone
73 m²
828 000,00
828 000,00
vapaa

Huoneisto C 109 on Kirstinkadun puoleinen päätyasunto, jossa käytävätila on minimoitu ja pinta-ala hyödynnetty suurien huoneiden käyttöön. Kaksi suurta makuuhuonetta, tilava kylpyhuone sekä ihanan avoin oleskelualue keittiöineen, ruokailutiloineen ja olohuoneineen. Oleskelualueella on kaksi suurehkoa kattoikkunaa sekä lasisten taiteovien takana lasikattoinen viherhuone, joka palvelee sisäpihan parvekkeena ja/tai osana oleskelualuetta. Viherhuone on lämmitettyä tilaa.

7
C 110
3h, k, kph, viherhuone
75 m²
798 000,00
798 000,00
vapaa

Huoneisto C 110 on Kirstinkadun puoleinen kolmio, jossa käytävätila on minimoitu ja pinta-ala hyödynnetty suurten huoneiden käyttöön.  Kaksi suurta makuuhuonetta, tilava kylpyhuone sekä ihanan avoin oleskelualue keittiöineen, ruokailutiloineen ja olohuoneineen. Oleskelualueella on kaksi suurehkoa kattoikkunaa sekä lasisten taiteovien takana lasikattoinen viherhuone, joka palvelee sisäpihan parvekkeena ja/tai osana oleskelualuetta. Viherhuone on lämmitettyä tilaa.

Lisätiedot ja esittely

Lisätiedot

Jarmo Sarlin

Toimitusjohtaja, diplomivälittäjä, LKV, AKA

0400 506 900 | jarmo.sarlin@ylinkerros.fi

 

 

Kohteen urakoitsija:

Back to top