Uusia ullakkoasuntoja historiallisella Arkadiankadulla

Arkadiankatu 17, 00100 Helsinki

Onko tässä Töölön laadukkaimmat ullakkoasunnot?
Helsingin keskustan huippusijainnille on juuri valmistunut neljä erittäin laadukasta ullakkoasuntoa. Arkadiankatu 17:n uudet ullakkohuoneistot ovat uniikkeja ja pieniä yksityiskohtia myöten täyttä luksusta.
Uusissa ullakkoasunnoissa pääset nauttimaan uudesta kodista historiallisessa taloyhtiössä sekä keskeisestä sijainnista ja sen laadukkaista palveluista.

 

locations

Ihana Etu-Töölö

Ihana Etu-Töölö on monen suomalaisen unelmien asuinpaikka. Vuodesta toiseen Etu-Töölö äänestetään eri kyselyissä Suomen halutuimpien asuinpaikkojen kärkisijoille. Eikä suotta. Alue on hurmaava kaikkina vuodenaikoina niin vierailijoille kuin tölikalaisille (töölöläisille).

Nopealle vierailijalle Etu-Töölö tarjoaa valtavat määrät kansallisesti merkittäviä nähtävyyksiä, joista useampi on tuttu myös turistioppaista. Mm. Eduskuntatalo, Finlandiatalo, Kansallismuseo ja Temppeliaukion kirkko sekä useat monumentit ovat alueen nähtävyyksien kestosuosikkeja.

 

Töölöläisille Etu-Töölö tarjoaa puolestaan aitoa urbaania asumista sekä mm. tunnelmalliset kivijalkaliikkeet, katseilta ja liikenteen hälinältä piilossa olevien suljettujen kortteleiden ihanat sisäpihat, upeat ulkoilureitit ja puistoalueet, Hietaniemen uimarannasta, ensiluokkaisista liikenneyhteyksistä ja palveluista puhumattakaan.

Ruotsilta lahjaksi saadulla Töölöllä on pitkä historia.
Lue lisää Töölö-Seuran sivuilta: https://töölö-seura.fi/huviloiden-tl
Töölöllä on aina erityinen paikka Ylinkerros Oy:n sydämessä, sillä se on tarjonnut yrityksellemme toimitilat vuodesta 1990 lähtien.

Lähistöllä mm.:

 

Kampin kauppakeskus n. 400m
Raitiovaunu- ja bussipysäkki n. 100m

Kampin bussi- ja metroasema n. 400m

Rautatientori n. 800m


Päiväkoti Ankkalampi, Töölö n. 350m
Päiväkoti Finnish American kindergarten n. 500m
Taivallahden peruskoulu (1.-9.lk) n. 250m
Minervaskolan n. 800m (1.-6.lk)

Ressu Comprehensive School (1.-9.lk) n. 750m
Lähistöllä myös useita lukioita sekä mm. Hanken, Aalto-yliopisto ja Sibelius Akatemia

 

Hietaniemenranta n. 1,2km

Taivallahden tenniskeskus n. 1km

Taivallahden venesatama n. 1,2km

Töölönlahti n. 900m
Kävelyetäisyydellä mm. useita museoita, eduskuntatalo ja erilaisia nähtävyyksiä

 

As Oy Arkadiankatu 17

Asunto-osakeyhtiö Arkadiankatu 17 sijaitsee Etu-Töölössä erittäin tunnetulla sijainnilla, Temppeliaukiolle vievän Fredrikinkadun ja Mannerheimintieltä Hietaniemeen vievän Arkadiankadun kulmauksessa.

Tunnelmallinen 1912 valmistunut rakennus sijaitsee omalla tontilla, palveluiden ja julkisen liikenteen välittömässä läheisyydessä. Rakennuksessa on seitsemän asuinkerrosta, joissa sijaitsee 23 huoneistoa, kaksi liikehuoneistoa sekä 6 autohallipaikkaa.

Yhtiön ihana sisäpiha on juuri sellainen, mistä Töölö on tunnettu; rauhallinen, vehreä ja houkutteleva.

locations

Historiallinen rakennus on saneerattu jo useampaan kertaan, muun muassa viimeisin linjasaneeraus on tehty vuonna 2008. Ullakkorakennushankeen yhteydessä on kunnostettu pihajulkisivu, A ja B-portaan hissit sekä luonnollisesti vesikatto.

Uusia ullakkoasuntoja on rakennettu 4 kappaletta, joista kukin on tehty uniikkikappaleeksi Arkkitehti Kari Lappalaisen suunnittelemana. Yhdistävinä tekijöinä huoneistoissa on suuri huonekorkeus, näyttävät seinä- ja kattolinjat, taitelasiseinäiset parvekkeet sekä erittäin korkeatasoiset materiaalit.

 • Oma tontti
 • Vesikatto uusittu 2021-01/2023
 • Rakennusvuosi 1912
 • Hissit uusittu 2021
 • Kaukolämpö
 • Pihan puolen julkisivut uusittu 2021
 • Hissit 2 kpl (ullakolle asti)
 • Kadun puolen julkisivut uusittu 2013
 • Asuntoja 23 kpl
 • Lämmönsiirrin ja -jakaja 2009
 • Liiketiloja 2 kpl
 • Linjasaneeraus (sis. sähkön.) 2008
 • Autohallipaikkoja 6 kpl (yhtiön omistuksessa)

Asunnot

Asunnot
Kerros
Huoneisto
Tilakuvaus
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
7
A 21
4h, k, s, kph, khh, parveke
95,5 m2
1.375.000
1.375.000
myynnissä

Huoneisto A21 on Arkadiankadun puoleinen päätyhuoneisto, jossa huoneistoalaa on mukavat 95,5 m² ja todellista lattiapinta-alaa upeat 104,5 m² (sis. alle 1600mm korkeat tilat). Huoneiston tilanjako käsittää kolme makuuhuonetta, pesuhuoneen, saunan, kodinhoitohuoneen sekä valoisan keittiön ja olohuoneen käsittävän oleskelualueen, josta on suuri taitelasiseinä sisäpihan parvekkeelle. Muuntelukelpoinen pohja mahdollistaa täydelliset tilat erilaisiin tarpeisiin, jossa mm. yhden makuuhuoneen saa helposti otettua myös osaksi oleskelualuetta. Olohuoneen panorama-lasiseinä on kokonaan avattavissa ja mahdollistaa sisäpihan parvekkeen yhdistämisen osaksi oleskelualuetta. Huoneiston sisustus on erittäin tarkkaan suunniteltu ja viimeistelyn taso on kerrassaan upea. Täällä vaativakin silmä lepää.

Myynti-ilmoitus ja yhteydenotto
7
A 22
3-4h, k, s, kph, khh, parveke
135 m2
1.850.000
1.850.000
myynnissä

Huoneisto A22 on Arkadiankadun ullakkoasunnoista suurin. Huoneistoalaa on komeat 135 m² ja todellista lattiapinta-alaa n. 148 m² (sis. alle 1600mm korkeat tilat). Arkadiankadun ja Fredrikinkadun kulmahuoneisto tarjoaa kaksi makuuhuonetta, upean tilavan keittiön, wc:n, oman spa-osaston sekä monikäyttöisen alkovi/työhuoneen esimerkiksi musiikkihuoneeksi. Olohuoneen panorama-lasiseinä on kokonaan avattavissa ja mahdollistaa sisäpihan parvekkeen yhdistämisen osaksi oleskelualuetta. Huoneiston spa-osasto on vertaansa vailla ja kokoaa yhteen saunan, pesutilat, kodinhoitotilan, erillis-wc:n sekä ihanan ammeosaston ikkunan ääressä.

7
B 23
3h, k, s, kph, khh, parveke
88 m2
1.245.000
1.245.000
myynnissä

Huoneisto B23 sijaitsee kulmarakennuksen Fredrikikadun puoleisella osalla. Huoneistoalaa on 88 m² ja todellista lattiapinta-alaa n. 94,3 m² (sis. alle 1600mm korkeat tilat). Onnistuneella tilasuunnittelulla ullakkoasunto tuntuu kuitenkin neliöitään suuremmalta. Tilanjaossa pääpaino on huoneiston keskiosassa sijaitsevalla keittiön ja olohuoneen käsittävällä oleskelualueella, joka on pientä sisustustakka/tv-seinää lukuun ottamatta yhtä avointa tilaa. Tällä oleskelualueella ullakkoasunnon yli 3,5 metrin huonekorkeus pääsee kunnolla oikeuksiinsa ja vinokatot ovat todella näyttävät. Oleskelualueen panorama-lasiseinä on kokonaan avattavissa ja mahdollistaa sisäpihan parvekkeen yhdistämisen osaksi oleskelualuetta. Oleskelualueen lisäksi huoneistossa on kaksi hyvän kokoista, vinokattoista makuuhuonetta, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna sekä ihana eteisen pukeutumistila.

7
B 24
3h, k, s, kph, khh, parveke
84,5 m2
1.198.000
1.198.000
myynnissä

Huoneisto B24 on suuren kulmarakennuksen Fredrikinkadun puoleinen päätyasunto. Huoneistoalaa on 84,5 m² ja todellista lattiapinta-alaa n. 91,5 m² (sis. alle 1600mm korkeat tilat). Tämän ullakkohuoneiston pohjaratkaisu on selkä ja moderni ja neliöt ovat tehokkaasti hyödynnetty. Tilanjaossa pääpaino on uskomattoman valoisassa keittiön ja olohuoneen käsittävässä avoimessa oleskelualueessa, jonne luonnonvaloa tuo kolmen kattoikkunan lisäksi yli 4 metrinen parvekkeen vastainen panorama-lasiseinä, jonka saa halutessaan kokonaan auki ja parvekkeen osaksi oleskelualuetta. Huoneiston kaksi makuuhuonetta ovat mukavan tilavia ja mahdollistavat esimerkiksi työpisteiden sijoittamisen. Lisäksi ullakkohuoneistossa on tilava kodinhoitohuone, kylpyhuone sekä sauna.

Lisätiedot ja esittely

Lisätiedot

Jarmo Sarlin

Hallituksen pj., diplomivälittäjä (YKV), LKV, AKA

0400 506 900 | jarmo.sarlin@ylinkerros.fi

Ullakkoasuntojen yhteydenotto

Back to top