Logo
Ylinkerros Oy

Palvelumme

 

Myyjän kokonaispalvelu

Tunnemme markkinat ja hintakehityksen, palvelemme täyspalvelu periaatteella; asiapaperit, valtakirjat, esittelyt, tarjoukset, kauppakirjat, kauppatapahtumat, verotusasiat ja vakuudet. Kaupanvahvistuspalkkio sisältyy myös palveluumme.

Nykyisen asunnon myynnin lisäksi saat meiltä apua uuden asunnon etsintään, hinnoitteluun sekä yhtiöön tai kiinteistöön tutustumisen VELOITUKSETTA. Saat parhaan markkinahinnan nykyasunnollesi  ja teet järkevän uuden asunnon kaupan.

 

Myyjäneuvontapalvelu

Kun haluat myydä asuntosi itse ja tarvitset apua hinnoitteluun, lainopillisiin seikkoihin, kaupantekoon ja kauppakirjoihin. Huolehdimme myös kaupanvahvistuksesta.

 

Tarjoa! -palvelu

Tarjoa! -palvelussa alhainen lähtöhinta herättää ostajissa mielenkiintoa. Ostajaehdokkaat voivat tehdä tarjouksia lähtöhinnasta ylöspäin. Erinomainen palvelu, jossa tietynlaisista kohteista saadaan asiakkaalle paras mahdollinen myyntihinta.

 

Ostajapalvelu

Kun haluat ostaa asunnon, me teemme työn puolestasi. Olemme mukana kaupanteossa ja valvomme raha-asiat. Teemme/ tarkistamme kauppakirjan oikeellisuuden ja kiinteistökaupoissa huolehdimme myös kaupanvahvistuksesta.

 

Ostajaneuvontapalvelu

Kun haluat apua asunnon etsintään, me autamme. Näin tiedät oikean ostohinnan ja saat riittävästi tietoa ostopäätöksen tueksi. Olemme mukana kaupanteossa ja valvomme rahaliikenteen. Lisäksi teemme kauppakirjat ja kiinteistökaupoissa järjestämme kaupanvahvistuksen.

 

Arviointipalvelu

Suomen Kiinteistöarviointiyhdistyksen jäsenenä teemme kirjallisia arviokirjoja yksityisille, yrityksille, rahalaitoksille ja vakuutusyhtiöille. Perustana toimii toteutuneet kauppahinnat, kohdekatselmus sekä asiakirjat. Luotettavan arviokirjan saat meiltä.

 

Omaisuuden hoitopalvelu

Kun haluat esimerkiksi hankkia sijoitusasunnon ja saada siihen luotettavan vuokralaisen. Autamme tekemään oikeat ratkaisut asuntojen hankinnassa ja niiden ylläpidossa. Omaisuuden hoitopalvelumme elää asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Vapaa-ajan asuntopalvelu

Kaikki edellä mainitut pätevät myös kesäasunnon myynnissä ja ostossa.

 

Asuntosijoittajien VIP -palvelu

Olemme avanneet asuntosijoittajille palvelun tehokkaaseen sijoitusasuntojen etsintään. Liittymällä asuntosijoittajien VIP-listallemme, saat ensimmäisten joukossa tiedon sijoittajille sopivista kohteistamme sekä hiljaisen myynnin kohteista. Asuntosijoituspalvelussamme on pääasiassa pieniä pääkaupunkiseudun asuntoja, joiden ominaisuudet ja tuotto-odotukset ovat sijoitustoimintaan sopivat.

Liity asuntosijoittajien VIP -palveluun tästä.

Palvelu on täysin maksuton ja voit poistua postituslistaltamme milloin tahansa ilmoittamalla siitä sähköpostitse: info(at)ylinkerros.fi

Lisätietoa palvelusta saat: Tomi Sarlin p. 050 365 9200

 

 

 

 


Tilaa arviokäynti

Ylinkerros Oy Töölö
Runeberginkatu 61
00260 Helsinki
09 700 17 750
ylinkerrolinkerros.fi
» Tietosuoja- ja rekisteriselose
Ylinkerros Oy Haaga
Kauppalantie 42
00320 Helsinki
040 673 3999
inflinkerros.fi

Ylinkerros Oy ©
Powered by Nerio LKV

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)