Logo
Ylinkerros Oy

Ostamassa asuntoa?

Jos et löytänyt uutta kotiasi myynnissä olevista kohteistamme, ota yhteyttä ja kerro millaista etsit.

 

Kohde kiikarissa toisaalla?

Asunnon ostaminen on yksi elämän suurista päätöksistä, jossa usein koko sen hetkinen omaisuus tulee sijoitetuksi. Jos ostettavan kohteen kunto tulevine remontteineen sekä pyyntihinta ja kaupan oikeellisuus askarruttaa, voit ottaa kokeneet välittäjämme seisomaan vierellesi ja tekemään sinulle hyvät asuntokaupat.

 

Haku päällä?

Täydellisen kodin löytäminen on työlästä. Etenkin kiinteistöä ostaessa, jossa on hyvä tutkia korjaushistoriaa sekä tarkastaa tulossa olevat muutokset myös lähialueen osalta. Ihana koti muuttuu äkkiä toiseksi, jos vesivahingon aiheuttaa luvaton vesipiste tai viereiselle tontille on jo suunnitteilla uusi hypermarket. Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun uuden kodin löytämiseksi ja teemme yhdessä turvalliset asuntokaupat.

 


Tilaa arviokäynti

Ylinkerros Oy Töölö
Runeberginkatu 61
00260 Helsinki
09 700 17 750
ylinkerrolinkerros.fi
» Tietosuoja- ja rekisteriselose
Ylinkerros Oy Haaga
Kauppalantie 42
00320 Helsinki
040 673 3999
inflinkerros.fi

Ylinkerros Oy ©
Powered by Nerio LKV

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)