Logo
Ylinkerros Oy
Onnistuneet asuntokaupat ammattilaisen avulla

Asuntokauppa on varsin monen lain ja asetuksen armoilla. Sen asettamat velvollisuudet myyjälle ovat monitahoiset ja kokemattomalle myyjälle sudenkuoppia pullollaan. Asuntokaupassa omistajaa vaihtaa usein kokonainen omaisuus, joka saa vastuukysymyksineen monet haluamaan ammattilaisen apua. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä pitää huolta kaupan molemmista osapuolista.

Tiesithän, että kiinteistönvälittäjällä on edustamistaan kohteista selonottovelvollisuus, joka siirtää vastuuta välittäjälle ja antaa kaupan osapuolille kuluttajasuojan?

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä tuntee lisäksi ajantasaisen markkinatilanteen, alueellisen hintakehityksen sekä ymmärtää asunnon erityispiirteet, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä oikean myyntihinnan asettamiseksi ja ostajan löytämiseksi.

Asuntokauppaan liittyy paljon muutakin kuin myynti-ilmoituksen tekeminen ja rahan vaihtaminen. Vastuunjako lienee kiistellyimpiä ja tarjousneuvottelut ehkä epämiellyttävimpiä aiheita itsemyynnissä. Harmaita hiuksia voi lisäksi aiheuttaa kaupan jälkeisten viranomaistahojen unohtaminen.

 

Ylinkerros Oy palvelee asiakkaita ammattitaidolla A:sta Ö.hön.

Siksi onnistuneet asuntokaupat alkavatkin meiltä!


Tilaa arviokäynti

Ylinkerros Oy Töölö
Runeberginkatu 61
00260 Helsinki
09 700 17 750
ylinkerrolinkerros.fi
» Tietosuoja- ja rekisteriselose
Ylinkerros Oy Haaga
Kauppalantie 42
00320 Helsinki
040 673 3999
inflinkerros.fi

Ylinkerros Oy ©
Powered by Nerio LKV

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)